Θα γίνω πατέρας

Re: Απάντηση: Θα γίνω πατέρας

Αφου το αρχισαμε....

Κι εγω ετοιμαζομαι σε κανα 7μηνο.

Και επειδη δεν τηρηθηκε η σειρα, θα γλυτωσω και απο αυτους που θελαν να με βαλουν να παριστανω το γαμπρο...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα γίνω πατέρας

Αφου το αρχισαμε....

Κι εγω ετοιμαζομαι σε κανα 7μηνο.

Και επειδη δεν τηρηθηκε η σειρα, θα γλυτωσω και απο αυτους που θελαν να με βαλουν να παριστανω το γαμπρο...-bye-

Mια από τα ίδια! Στο δήμαρχο και μετά... 'που να τρέχουμε τώρα'... :flipout:

Φίλε skokman με το καλό να έρθει και πάντα ευτυχισμένη όλη η φαμίλια.
Τα συγχαρητήρια σε σένα και στη μαμά.

Ο 'τρόμος' σημαίνει υπευθυνότητα, άρα όλα θα πάνε καλά. Ετοιμάσου για τα καλύτερα της ζωής σου.

Εμείς το σκεφτόμαστε για δεύτερο... θα δούμε!

Skok...με το καλό βρε συ,και μην αγχώνεσαι.-bye-
Οι χαζομπαμπάδες είμαστε πολλοί...έτοιμοι για συμπαράσταση.:BDGBGDB55:

Θα χέζει και θα χασκογελάς, θα γελάσει και θα πάθεις πλάκα, θα μπουσουλήσει και θα τρελαθείς, θα σε πει μπαμπά και θα νομίζεις ότι κέρδισες το Champions League, θα θα θα....
Τίποτα όμως δεν θα σε έχει προετοιμάσει για την πρώτη φορά που θα την/τον δεις από μακριά και θα τρέξει στην αγκαλιά σου φωνάζοντας μπαμπά!!!!
Μεγάλη αλλαγή στην ζωή σου αλλά αξίζει όσο τίποτα άλλο. Ακόμα και στις λύπες ( ναι δεν τις γλυτώνεις με τίποτα) , τα αισθήματα σου μετά είναι κάτι το τρομερό.
Με το καλό λοιπόν φίλε μου να έρθεις στην παρέα μας.

Ευχομαι να πανε ολα καλα και να γεννηθει γερο και καλοτυχο!
Οσο για τα συναισθηματα...ησυχασε......προνοει η φυση καταλληλα.

Φιλε skokman ο φοβος και το αγχος που νιωθεις τωρα δεν ειναι τιποτα μπροστα στη ευτυχια που σε περιμενει στο αμεσο μελλον. Βεβαια μια ζωη σε συνοδευει καποιο αγχος οταν εχεις παιδι, πραγμα που ειναι καλο γιατι σε κανει πιο υπευθυνο σε ολα.

Θ' αλλαξει η ζωη σου ριζικα, προς το καλυτερο βεβαια, θα δεις οτι δε θα εισαι ο ιδιος ανθρωπος μετα. Εγω οταν ειδα το πρωτο μου παιδι 'τουλαχιστον αναθεωρησα' τα παντα μεσα μου.

Η ωρα η καλη λοιπον, γερο και τυχερο.-bye-

Με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος στην οικογένεια σας.Να είναι γερό και τυχερό στη ζωή του.Όλα τα λεφτά,όταν μπαίνεις σπίτι και έρχεται τρεχάλα να σε αγκαλιάσει και να φωνάζει μπαμπά μπαμπά,όπως μου κάνει εμένα η κόρη μου σήμερα που είναι 3,5 ετών.Το άγχος το έχω και εγώ για δεύτερη φορά που θα γίνω πατέρας σε 1 μήνα από σήμερα!!!Τώρα περιμένουμε τον γιο-γαβράκο.-bye-

ΘΑ γίνω πατέρας:BDGBGDB55:
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
Έχω χεστ.. από τον φόβο μου.
Να ανησυχώ?
Ευτυχώς που έχω προνοήσει και αγόρασα σπίτι με 3 υπνοδωμάτια
(το ένα υπνοδωμάτιο 3,5Χ5 είναι διαμορφωμένο σαν PLAY ROOM )
Πάει και ο Projector που ζαχάρωνα
Πάντως χωρίς πλάκα εκτός από τρισευτυχισμένος είμαι όντος και τρομοκρατημένος.

οταν το πρωτο-συναντησεις μεσα στο "πιρεξ",να ερθεις να μας πεις πως ενοιωσες.
προσωπικα ηταν η καλυτερη στιγμη της ζωης μου(και στα 2 μου παιδια).
απο`κει και περα αναλαμβανεις τις ευθυνες αυτοματα,χωρις να το παρεις χαμπαρι.

ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις ενα υγειεστατο μωρο .
τα υπολοιπα αντιμετωπιζονται

Καλορίζικο και να σου ζήσει! :)

Συμβουλή: Κοιμήσου τώρα που μπορείς!
Τα συναισθήματα συνήθως είναι ανάμικτα... Ξεκινάει με δέος (ωχ Παναΐαμ!), ευτυχία (κοίτα το τι χαριτωμένα που έκανε εμετό πάνω μου...), πανικός όταν θα το πηγαίνεις από το μαιευτήριο στο σπίτι (σοβαρά τώρα θα μας το δώσουν; Και το manual που είναι; )...

Απλά σκέψου πως σε 7.5 μήνες θα γνωρίσεις ότι συναίσθημα έχεις νοιώσει μεγεθυμένο.
Η χαρά γίνεται ευτυχία, η λύπη θλίψη, ο φόβος τρόμος. -bye-

Ευχαριστω παιδια
Πραγματικα σας ευχαριστω
(Αι στον διαολο.....Μα αφου λενε πως οι αντρες δεν κλαινε!!!!
Μπα απο τον καπνο του τσιγαρου θα ειναι)

Παντος εξακολουθω να ειμαι χεσμενος
Πως θα μεγαλωσει?
Θα τα καταφερω?
Πως θα μπορεσω να του -της προσφερω ολα αυτα που θελω?
Θα ειμαι καλος πατερας?

Re: Απάντηση: Θα γίνω πατέρας

Ευχαριστω παιδια
Πραγματικα σας ευχαριστω
(Αι στον διαολο.....Μα αφου λενε πως οι αντρες δεν κλαινε!!!!
Μπα απο τον καπνο του τσιγαρου θα ειναι)

Α ναι................ξεχάσαμε να σου το πούμε ............ κάπνισμα Τέλος! :flipout:

μη φοβάσαι, απλά παράγγειλε ένα φορτηγό γάλα και ένα φορτηγό πάμπερς
και το παιδί θα μεγαλώσει μόνο του. -bye-

(εδώ άλλοι μεγαλώνουν 4 και 5 κουτσούβελα)

Η ωρα η καλη , και εγω την ιδια αγωνια ειχα ,τα βρηκα ολα στην πορεια .
Ολα καλα θα πανε ,ετσι και αλλοιως τους πρωτους μηνες φιλικη συμμετοχη θα εχεις :) ,η μαμα θα φροντισει για αυτο να εισαι σιγουρος ,ενταξει θα ψιλοξυπνας στην αρχη αλλα ελαφρα ,μολις περασεις στο μπιμπερο αρχιζει το ζορι ,ανα 4ωρο ετρωγαν και οι 2 οι δικοι μου ,και δεν το γλυτωνεις το ξυπνημα-ταισμα ,εγω το γουσταρα και αφηνα την γυναικα μου να κοιμαται
Η μεγαλυτερη φαση ειναι στο ρεψιμο οπου καποιες φορες ξαφνιαζονται και τα ιδια απο τον ηχο που ακουγεται (λες και εχουν πιει 2 λιτρα κοκακολα)
Απολαυσε το αδερφε ,δωστου ολη την αγαπη σου χωρις καμμια εκπτωση νασαι σιγουρος οτι θα παρεις ακριβως το ιδιο :D

να σας πω κατι?
Ειμαι στα 24 και τα πλανα για παιδια ειναι πολυυυυυυυυυυ μακρια ακομα...
Αλλα μεσα απο 4σελιδες ποστ με κανατε να καταλαβω πως ενιωσε και νιωθει,τραβηξε για μενα ο δικος μου ο πατερας(εστω και αν δεν το εχει ομολογησει ποτε).

Να σου ζησει φιλε μου....