Δεν πρόκειται για καμιά πατέντα, είναι συνηθισμένο σε πολλά νέα μοντέλα. Μια είσοδος του ολοκληρωμένου παρακάμπτει το ποτενσιόμετρο και το πρώτο στάδιο κέρδους, οπότε δουλεύει σαν τελικός. Θα το δεις συχνά να αναφέρεται ως Home Theatre Bypass.
Η πηγή που αφορά την εικόνα θα είναι συνδεδεμένη ψηφιακά με τον A/V ενισχυτή.
Αν ταυτόχρονα αποτελεί την επιλογή μας για την ακρόαση της μουσικής, το αναλογικό της στάδιο θα είναι συνδεδεμένο στον audio ενισχυτή.
Όταν βλέπουμε ταινία, θα λειτουργεί η ψηφιακή έξοδος στον A/V ενισχυτή, όταν ακούμε μουσική θα λειτουργεί η αναλογική έξοδος.
Με αυτό τον τρόπο δεν αλλάζουμε καλώδια στα ηχεία ανάλογα με το ποιος ενισχυτής χρειάζεται να λειτουργήσει, ξεκουράζουμε τον A/V ενισχυτή από το φορτίο των δύο κυρίως καναλιών, είναι πιο άνετος στην οδήγηση των υπολοιπων τριών ή πέντε καναλιών.
Ναι, ο A/V ενισχυτής πρέπει να έχει pre out εξόδους.
(Τα Quad 12L2 τα έχω στον χώρο μου, δανεικά, από χθες και θα τα έχω μέχρι αύριο το πρωί που θα τα επιστρέψω, οι πρώτες εντυπώσεις καλές έως άριστες! Αναμένω να παραγγείλω το δικό μου ζευγάρι και να το στρώσω.. :music-smiley-004![]()
Λύσεις με καθαρά αναλογικό πολυκάναλο ήχο υπάρχουν, και πολύ καλές μάλιστα, αλλά ανήκουν σε άλλη κατηγορία τιμής. Ξεκινάνε από το Parasound P7 (προενισχυτής 7.1 αναλογικός) που όμως έχει κοντά στα 2500.δεν χρησιμοποιώ καθόλου ψηφιακές συνδέσεις στο κομμάτι του ήχου. Μόνο αναλογικές. (...) ]τον av ενισχυτή δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου για video συνδέσεις
Στο χιλιάρικο έχεις τρεις επιλογές:
1. Τον αρκετά φθηνότερο Dared DV-6C, αλλά ίσως να είναι λίγος... Δεν χάνεις όμως να τον δοκιμάσεις.
2. Κάποιο κατηργημένο μοντέλο της Cayin, που ήταν εξακάναλος τελικός με ποτενσιόμετρο. Δεν θυμάμαι το μοντέλο αλλά επικοινώνησε με τον παλιό αντιπρόσωπο μπας και τους έχει ξεμείνει στην αποθήκη.
3. Ο isovitis είχε στο μαγαζί του έναν μεταχειρισμένο πεντακάναλο Fase. Μπας και το έχει ακόμα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.