Θανάσης Παπακωνσταντίνου. Σαν να μας τα χάλασε λίγο;

Κοίτα να δεις κατι συμπτώσεις όπως λες και εσύ Βασίλη.

Με την ευκαιρία, καλώς σας βρήκα και πάλι ύστερα από την αρκετών μηνών απουσία μου

Χαίρομαι πολύ που ξαναβγάλατε το θέμα στην επιφάνεια και μάλιστα με τόσο ειλικρινή τρόπο.
Για μένα η τομή ειναι στην ´Αγρύπνια´.Η μεγάλη στροφή γίνεται στην ´Βροχή απο Κατω´,που τον θεωρώ και επισήμως έναν απο τούς καλύτερους δίσκους του 2006,διεθνώς,αλλά με τον ´Διάφανο´είτε τρόμαξε με το άνοιγμα που έκανε είτε πήρε μιάν ανάσα.Αλλως τε τα τραγουδια στον ´Διάφανο´δεν είναι καινούρια.
Kosta K.,καλώς σε ξαναβρίσκουμε και Billy the Kid,καλές ακροάσεις και καλές επιτυχίες.

__Καλώς ήρθες Κώστα (+άλλη σύμπτωση... κι εγώ έλλειπα για μερικούς μήνες και ξαναμπήκα πολύ πρόσφατα!!! χαχαχα!!). :ernaehrung004:

__Ευχαριστώ πολύ Σπύρο!! -bye-

__Οντως, το "η βροχή απο κάτω" είναι υπέροχος δίσκος! Σίγουρα απ' τους πιο ενδιαφέροντες του 2006 γενικά (βέβαια, αν δεν είσαι Ελληνας, δεν ξέρω πόσο μπορείς να εκτιμήσεις τον "Τσέλιγκα" ή το "μου 'κλασες τ' αρχι..."μινιά και αρχιχρονιά... χοχοχο :flipout: ).

Απάντηση: Re: Θανάσης Παπακωνσταντίνου. Σαν να μας τα χάλασε λίγο;

__Καλώς ήρθες Κώστα (+άλλη σύμπτωση... κι εγώ έλλειπα για μερικούς μήνες και ξαναμπήκα πολύ πρόσφατα!!! χαχαχα!!). :ernaehrung004:

__Ευχαριστώ πολύ Σπύρο!! -bye-

__Οντως, το "η βροχή απο κάτω" είναι υπέροχος δίσκος! Σίγουρα απ' τους πιο ενδιαφέροντες του 2006 γενικά (βέβαια, αν δεν είσαι Ελληνας, δεν ξέρω πόσο μπορείς να εκτιμήσεις τον "Τσέλιγκα" ή το "μου 'κλασες τ' αρχι..."μινιά και αρχιχρονιά... χοχοχο :flipout: ).

Το αρχι....μηνιά είναι χωρίς λόγια και ο Τσέλιγκας θα θεωρηθεί έθνικ απο τούς ξενόγλωσσους.:flipout: :flipout: Και εμείς στην Ελλάδα οποιαδήποτε μελωδία που περιλαμβάνει λόγια εξωτικής γλώσσας έθνικ την θεωρούμε.:flipout: :flipout: