θαυμάστε άσμα...

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,365
Αθήνα

αν υπήρχε η δυνατότητα (από τεχνικής πλευράς) θα όριζα χρόνο αυτοκαταστροφής του post για ...αισθητικούς λόγους...:tdown:

Τι μου εχεις κανει και να σε ξεχάσω δεν μπορώ,
άπιστη κι αλάνι εισαι μα ακόμα σ'αγαπώ
Οδηγώ και είμαι λιώμα και μου τελειωσε το πιωμα
μια νταλικά μου κορνάρει μα η καρδιά μου δεν φρενάρει (δις)

Ο ορισμός του Κτελοντουρίου* !!!

* = Κτελοντούρι, το
Το είδος ελεεινής μουσικής που σε κρατά ξύπνιο σε νυχτερινά ταξίδια
με τα ΚΤΕΛ. Το μεγαλύτερο μέρος της άγρυπνης νύχτας το περνάς αναρωτώμενος πώς είναι δυνατόν ο οδηγός να είναι στα ντουζένια του στις 4 η ώρα το πρωί.

Τι μου εχεις κανει και να σε ξεχάσω δεν μπορώ,
άπιστη κι αλάνι εισαι μα ακόμα σ'αγαπώ
Οδηγώ και είμαι λιώμα και μου τελειωσε το πιωμα
μια νταλικά μου κορνάρει μα η καρδιά μου δεν φρενάρει (δις)

Μπροστά σε τέτοια τραγούδια προτιμώ τους στοίχους του Ζεϊμπέκικου της Ευδοξίας!

τριν, τιτι τιτι τιτι τιν, τιτι τιιν,
τριν, τιτι τιτι τιτι τιν, τριν, τοιν

τι-τριν, τιτι τιτι τιτι τριν, τιτι τιτι τιτι τριν,
τιτι τιτι τιτι τριν, τιτιτι τιν, τιτιτι τιν

τριν, τιτι τιτι τιτιτι τρριν, τιτι τιτι τιτιτι τρριν,
τιτι τιτι τιτι τρριν τιτιτι τριν, τιτιτι τριν

τραν, ταρα ραν, ταρα ραν, ταν ταραραν,
τραν τραν, τα τα, ταν ταραρα τατα τατα τα ταν!

τραν, τα ταραραν, τα ταραραν, τα ταραραν,
τραν τραν, τα τατα τατα τατα τατα τατα τατα ταταν

τιτιτι τιριριριριρι-ριριριριριριρι τιριριριριρι τιριριριριριρι-τιν τιριρι τιν τιτιτι τιν τιτιτι τιν
τιτιτι τιριριριριρι-ριριριριριριρι τιριριριριρι τιριριριριριρι-τιν τιριρι τιν τιτιτι τιν τιτιτι τιν

Επανάληψη

Επανάληψη

τριν, τιτι τιτι τιτι τιν, τριιιιν, τοοιιιιιιν

Κάποιος διαβάζει Κωστάκη Ανάν, ή είναι ιδέα μου; :ernaehrung004:

Μάλλον είναι ιδέα σου Στέργιε...
Πάνε πολλαααααά χρόνια απότότε που διάβαζα Βαβέλ , Παρά πέντε και τα σχετικά...:grandpa:

* = Κτελοντούρι, το
Το είδος ελεεινής μουσικής που σε κρατά ξύπνιο σε νυχτερινά ταξίδια
με τα ΚΤΕΛ. Το μεγαλύτερο μέρος της άγρυπνης νύχτας το περνάς αναρωτώμενος πώς είναι δυνατόν ο οδηγός να είναι στα ντουζένια του στις 4 η ώρα το πρωί.

Αν δε, προσπαθήσεις να κλέισεις μάτι θα σε ξυπνήσει ο ήχος απο τα σακουλάκια της διπλανής κυρίας που ταξιδεύει παρέα με τα μπισκότα της ή το άρρωστο κίτρινο φως που που φέγγει απειλητικά απο πάνω σου...
Μπορείς ωστόσω να χαλαρώσεις στην πρώτη στάση σε επαρχιακό ζαχαρομάγαζο τρώγοντας γαλακτομπούρεκο και παστέλι.

Εμένα τέτοιου τύπου κομμάτια δεν με χαλάνε.Σαφώς δεν θα τα ακούσω σπίτι μου αλλά όταν συνοδεύονται απο μια γενικότερη παρακμή συνοδευμένα δηλαδή απο τις αντίστοιχες εικόνες που περιγράφεις και εφόσον το βιώνω συνολικά το θέμα είμαι δηλαδή μέρος του όλου σκηνικού υπο μιαν έννοια μπορώ να το αντέξω για κάποιο λογικό χρονικό διάστημα.

Εκεί που φρικάρω είναι όταν τα πράγματα σοβαρεύουν και καλά..

Και μιας και άνοιξες αυτό το θέμα να σου πω πως πριν λίγο καιρό έχω βγεί για καφέ σκαστός απο την δουλειά σε μαγαζί στη Σόλωνος και στο video έπαιζε αυτό που θα δεις σε λίγο.Εμεινα κόκκαλο!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΙΤΣΙΑ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=e7A-KkHNWtM

Εκεί που φρικάρω είναι όταν τα πράγματα σοβαρεύουν και καλά..

Και μιας και άνοιξες αυτό το θέμα να σου πω πως πριν λίγο καιρό έχω βγεί για καφέ σκαστός απο την δουλειά σε μαγαζί στη Σόλωνος και στο video έπαιζε αυτό που θα δεις σε λίγο.Εμεινα κόκκαλο!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΙΤΣΙΑ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=e7A-KkHNWtM

:eek::eek::eek:
Τρεις τενόροι τρέμετε...!!!!
Μα καλά, δεν είπε κάποιος στο Ρέμο ότι απαιτείται μια σχετικά καλή φωνή για κάτι τέτοιο;
Που πα ρε καραμήτρο;;;;;;;

Για τους άλλους δύο δεν λέω τίποτα ,τους βάζω στην ίδια μοίρα...

Ο Γιώργος ο Μαρίνης είναι περίπτωση, όσοι τον έχουν παρακολουθήσει απο τα πρώτα του βήματα θα καταλάβουν τι ακριβώς εννοώ.
Συγκλονιστικές θα μείνουν οι εμφανίσεις του πριν από λίγα χρόνια στο γνωστό ξυνυχτάδικο της Λεωφ. Συγγρού.
Ασφαλώς και το εν λόγω άσμα βρίσκει τον Γιώργο σε μη "παραγωγική " στιγμή.

'Ελεος ρε παιδιά! Κάποιος να τους κάνει ban! Κάποιος να κλείσει την κατηγορία! Κάποιος να φορμάρει τον σκληρό του server! Τι είναι αυτά που μας βάζετε να δούμε; Έχω ανατριχιάσει σύγκουρμος!!!

Απάντηση: Re: θαυμάστε άσμα...

'Ελεος ρε παιδιά! Κάποιος να τους κάνει ban! Κάποιος να κλείσει την κατηγορία! Κάποιος να φορμάρει τον σκληρό του server! Τι είναι αυτά που μας βάζετε να δούμε; Έχω ανατριχιάσει σύγκουρμος!!!

Δεν πιστεύω να αναφέρεσαι στον Γιώργο Μαρίνη

Ο Γιώργος ο Μαρίνης είναι περίπτωση, όσοι τον έχουν παρακολουθήσει απο τα πρώτα του βήματα θα καταλάβουν τι ακριβώς εννοώ.
Συγκλονιστικές θα μείνουν οι εμφανίσεις του πριν από λίγα χρόνια στο γνωστό ξυνυχτάδικο της Λεωφ. Συγγρού.
Ασφαλώς και το εν λόγω άσμα βρίσκει τον Γιώργο σε μη "παραγωγική " στιγμή.

Έτσι εξηγείται λοιπόν...
είναι σε μη παραγωγική στιγμή...
είπα κι εγώ...

(χωρίς παραξήγηση έτσι ;) )

Re: Απάντηση: Re: θαυμάστε άσμα...

Δεν πιστεύω να αναφέρεσαι στον Γιώργο Μαρίνη

Αυτός είναι που αλυχτάει στο πρώτο σκυλάδικο; Αυτό το άντεξα γιατί ήξερα τι να περιμένω. Είχα μαζωχτεί! Τα υπόλοιπα μου έδωσαν τη χαριστική βολή!
Τουλάχιστον αυτός δεν βιάζει γνωστά τραγούδια.
Και μετά σου λέει η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική...

Φιλοι κυριοι το τραγουδι αυτο ειναι μια χαρα για τον χωρο που προοριζεται και για το ειδος διασκεδασης που υπηρετει.

Αν εσεις δεν πατε σε αυτα τα μερη (εγω εχω παει κανα δυο φορες και περασα καταπληκτικα) αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν.

Και στο ποδοσφαιρο χρησιμοποιουν παπουτσια με ταπες.Αν εμας δεν μας αρεσουν αισθητικα δεν μπορουμε να υποχρεωσουμε τους παικτες να φορουν μοκασινια απο τον Ξυγγορο...ουτε μποτες του σκι!!!!
Και αν δεν βλεπετε ποδοσφαιρο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει το αθλημα!!!
Και στο wrc οταν γινεται αγωνας στο χιονι τα τερατα των 400 αλογων φορανε λαστιχα διαστασης 135 με καρφια και οπτικα τα αυτοκινητα ειοναι για γελια...αν τους βαλεις ομως σλικ 225 δεν θα ξεκινουν και δεν θα γινειο αγωνας!!!!
Αν δεν παρακολουθητε wrc αυτο δεν σημαίνει οτι δεν υπαρχει ενα σπορ που κονταροχτυπιεται με την F1 σε δημοτικοτητα!!

Και αφου εκανα την ωραια μου και ακρως διδακτικη διαλεξη:flipout::flipout:...παω να ακουσω τους καινουργιους Hoooverphonic που ειναι καταπληκτικοι.