SR-71
AVClub Fanatic
ΥΓ. Αυτόν τον Basil αν τον έβλεπα από κοντά παίζει να του έχωνα κλωτσιά..

Η Disney το έχει χάσει από καιρό. Μην ταιζετε τέτοιες σκουπιδο εταιρίες που παίζουν με ατζέντα έχουν πάει το woke σε άλλο επίπεδο.
Μπα. Απλά το acolyte και κάθε acolyte καταστρέφουν αγαπημένα τεράστια franchise ταινιών που αγάπησε ο κόσμος. Δεν τους νοιάζει η ποιότητα αυτή έχει πιάσει πάτο εδώ και καιρό δεν θέλουν ανθρώπους με ταλέντο.Και η woke phovia παντως εχει αρχισει και γινεται εκνευριστικη στην κοινωνια.
Αφηστε τους ανθρωπους να υπαρχουν και να εκφραζονται και κοιταξτε λιγο τον εαυτο σας καλυτερα για να περναμε ολοι καλα .
KingΜπα. Απλά το acolyte και κάθε acolyte καταστρέφουν αγαπημένα τεράστια franchise ταινιών που αγάπησε ο κόσμος.
Δεν τους νοιάζει η ποιότητα αυτή έχει πιάσει πάτο εδώ και καιρό δεν θέλουν ανθρώπους με ταλέντο.
Οταν απλά κοροϊδεύεις τον κόσμο βγάζεις acolyte ahsoka rop
Οταν υπάρχει μεράκι βγάζεις cobra και dark severance.
Οποιος αγαπάει κινηματογράφο και σειρές έχει δει εδώ και χρόνια με το Netflix αρχηγό και την Disney ακόλουθο ότι η ποιότητα
στο 90% έχει πάει περίπατο και δουλεύουν βάση ατζέντας. Δυστυχώς με θλίβει όλο αυτό το βλέπουμε και στη μουσική και παντού
αλλά ευτυχώς υπάρχουν εξαιρέσεις που κάποτε ήταν ο κανόνας και τις αναζητώ καθημερινά.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Acolyte Boba fett obi Wan kenobi ahsoka τραγικά και τα 4 απλα το acolyte είναι το απόλυτο μηδενικό στα πάντα. Mandalorian και andor αξιόλογες προσπάθειες.King
Απο οσα σηριαλς SW ειδες μεχρι σημερα ..... το Acolyte ειναι αυτο με την περισσοτερη woke ατζεντα ?
Εγω δεν λεω οτι δεν υπαρχει woke ατζεντα. Το Acolyte ειναι αυτο που κατακλυζεται ?
Ακόμα να καταλάβω γιατί εμπόδισε τον Σολ να πιάσει την Μαε πριν δραπετεύσει με το διαστημόπλοιο.
Δεν εχεις αδικο σε τιποτα (απ'οσα γραφεις).Δεν μου πάει να πω ότι ήταν μέτριο ή μάπα και να τελειώνω.
Δεν μου άρεσε γιατί δεν υπήρχε ούτε ένας θετικός χαρακτήρας,
οι δύο δίδυμες ήταν υστερικές στο παίξιμό της,
στον Σολ δεν μου άρεσε η κινέζικη εκφορα των αγγλικών του και (πάλι) το κακό παίξιμο.
Ο τρόπος που προέκυψε η τραγωδία ήταν αδιάφορος για να το πω ευγενικά άρα σε καμμία στιγμή δεν με έβαλε στο παιχνίδι σαν θεατή.
Και για να μην σας κουράσω με την γκρίνια παρακολουθώντας το Star wars από το '77 και έχοντας δει τα πάντα (όπως όλοι σας σχεδόν)
πιστέυω ότι έχει χαθεί το δέος και η αθωότητα που μας έφτασε ως εδώ. Το Acolyte θεωρώ ότι ήταν ο πάτος του βαρελιού
My two cents
Για να γίνει και τζέρτζελο. ST Discovery με διαφορά lightspeed μιλάμε. Η πιο woke μ@λ@κία ever. Και έφτασε και 5 σεζόν.King
Απο οσα σηριαλς SW ειδες μεχρι σημερα ..... το Acolyte ειναι αυτο με την περισσοτερη woke ατζεντα ?
Εγω δεν λεω οτι δεν υπαρχει woke ατζεντα. Το Acolyte ειναι αυτο που κατακλυζεται ?
Αν ερχοντουσαν εξωγηινοι στη Γη και προσπαθουσαν να καταλαβουν το ανθρωπινο ειδος παρακολουθωντας Ντισνει και Νετφλιξ, θα κατεληγαν στο συμπερασμα οτι, οι ανθρωποι ειναι σχεδον ολοι γκει και οτι αναπαραγονται μαλλον με τεχνητη εγκυμοσυνη.Και η woke phovia παντως εχει αρχισει και γινεται εκνευριστικη στην κοινωνια.
Αφηστε τους ανθρωπους να υπαρχουν και να εκφραζονται και κοιταξτε λιγο τον εαυτο σας καλυτερα για να περναμε ολοι καλα .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.