The Acolyte - Star Wars [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 3 13.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 5 22.7%
  • Καλή

Votes: 6 27.3%
  • Μέτρια

Votes: 5 22.7%
  • Κακή

Votes: 3 13.6%

• Total voters
    22
ΥΓ. Αυτόν τον Basil αν τον έβλεπα από κοντά παίζει να του έχωνα κλωτσιά..
16JTTxA.gif

Το ξέπλυμα της χρονιάς μαζί με το σκουπίδι ROP. Η Disney το έχει χάσει από καιρό. Μην ταιζετε τέτοιες σκουπιδο εταιρίες που παίζουν με ατζέντα έχουν πάει το woke σε άλλο επίπεδο. Δεν υπαρχει ταλέντο πια περνουν μόνο όσοι είναι στην ατζέντα τους ανεξάρτητα από το ταλέντο και βλέπουμε τις αηδίες που βγάζουν.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η Disney το έχει χάσει από καιρό. Μην ταιζετε τέτοιες σκουπιδο εταιρίες που παίζουν με ατζέντα έχουν πάει το woke σε άλλο επίπεδο.

Και η woke phovia παντως εχει αρχισει και γινεται εκνευριστικη στην κοινωνια.

Αφηστε τους ανθρωπους να υπαρχουν και να εκφραζονται και κοιταξτε λιγο τον εαυτο σας καλυτερα για να περναμε ολοι καλα .

• Like
  • Love
Reactions: avpap and chocbhed

Αφηστε τους ανθρωπους να υπαρχουν και να εκφραζονται και κοιταξτε λιγο τον εαυτο σας καλυτερα για να περναμε ολοι καλα .
Μπα. Απλά το acolyte και κάθε acolyte καταστρέφουν αγαπημένα τεράστια franchise ταινιών που αγάπησε ο κόσμος. Δεν τους νοιάζει η ποιότητα αυτή έχει πιάσει πάτο εδώ και καιρό δεν θέλουν ανθρώπους με ταλέντο.
Οταν απλά κοροϊδεύεις τον κόσμο βγάζεις acolyte ahsoka rop
Οταν υπάρχει μεράκι βγάζεις cobra Kai dark severance.
Οποιος αγαπάει κινηματογράφο και σειρές έχει δει εδώ και χρόνια με το Netflix αρχηγό και την Disney ακόλουθο ότι η ποιότητα στο 90% έχει πάει περίπατο και δουλεύουν βάση ατζέντας. Δυστυχώς με θλίβει όλο αυτό το βλέπουμε και στη μουσική και παντού αλλά ευτυχώς υπάρχουν εξαιρέσεις που κάποτε ήταν ο κανόνας και τις αναζητώ καθημερινά.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Haha
Reactions: chocbhed
Μπα. Απλά το acolyte και κάθε acolyte καταστρέφουν αγαπημένα τεράστια franchise ταινιών που αγάπησε ο κόσμος.
Δεν τους νοιάζει η ποιότητα αυτή έχει πιάσει πάτο εδώ και καιρό δεν θέλουν ανθρώπους με ταλέντο.
Οταν απλά κοροϊδεύεις τον κόσμο βγάζεις acolyte ahsoka rop
Οταν υπάρχει μεράκι βγάζεις cobra και dark severance.
Οποιος αγαπάει κινηματογράφο και σειρές έχει δει εδώ και χρόνια με το Netflix αρχηγό και την Disney ακόλουθο ότι η ποιότητα
στο 90% έχει πάει περίπατο και δουλεύουν βάση ατζέντας. Δυστυχώς με θλίβει όλο αυτό το βλέπουμε και στη μουσική και παντού
αλλά ευτυχώς υπάρχουν εξαιρέσεις που κάποτε ήταν ο κανόνας και τις αναζητώ καθημερινά.

King

Απο οσα σηριαλς SW ειδες μεχρι σημερα ..... το Acolyte ειναι αυτο με την περισσοτερη woke ατζεντα ?
Εγω δεν λεω οτι δεν υπαρχει woke ατζεντα. Το Acolyte ειναι αυτο που κατακλυζεται ?

• Like
Reactions: Kosh
King

Απο οσα σηριαλς SW ειδες μεχρι σημερα ..... το Acolyte ειναι αυτο με την περισσοτερη woke ατζεντα ?
Εγω δεν λεω οτι δεν υπαρχει woke ατζεντα. Το Acolyte ειναι αυτο που κατακλυζεται ?
Acolyte Boba fett obi Wan kenobi ahsoka τραγικά και τα 4 απλα το acolyte είναι το απόλυτο μηδενικό στα πάντα. Mandalorian και andor αξιόλογες προσπάθειες.

Eγω ομως δεν ρωτησα γενικα (ως ποιοτητα).
Ως woke ατζεντα (και πρηξιμο απο αυτην). Ποιο ηταν το χειροτερο ?

Για να μην νομιζεις οτι ειμαι της χαλαρης αποψης "ολα καλα ηταν"
συμφωνω οτι το Kenobi ηταν μνημειο αποδομησης του ObiWan.
Και συμφωνω για το Andor και τα δυο Mandalorian (πληρως).

Δεν μου πάει να πω ότι ήταν μέτριο ή μάπα και να τελειώνω.

Δεν μου άρεσε γιατί δεν υπήρχε ούτε ένας θετικός χαρακτήρας,

οι δύο δίδυμες ήταν υστερικές στο παίξιμό της,

στον Σολ δεν μου άρεσε η κινέζικη εκφορα των αγγλικών του και (πάλι) το κακό παίξιμο.

Ο τρόπος που προέκυψε η τραγωδία ήταν αδιάφορος για να το πω ευγενικά άρα σε καμμία στιγμή δεν με έβαλε στο παιχνίδι σαν θεατή.

Και για να μην σας κουράσω με την γκρίνια παρακολουθώντας το Star wars από το '77 και έχοντας δει τα πάντα (όπως όλοι σας σχεδόν)
πιστέυω ότι έχει χαθεί το δέος και η αθωότητα που μας έφτασε ως εδώ. Το Acolyte θεωρώ ότι ήταν ο πάτος του βαρελιού

My two cents

Ακόμα να καταλάβω γιατί εμπόδισε τον Σολ να πιάσει την Μαε πριν δραπετεύσει με το διαστημόπλοιο.

Γιατι πρωτη φορα ξεκαθαρα ο Σολ ερεπε προς το κακο με εκεινη του την συμπεριφορα νομιζω.

Βεβαια πως ενας καιμπερ κρυσταλλος αντιληφθηκε μια τετοια αλλαγη προς την σκοτεινη πλευρα της δυναμης τοσο αμεσα στην Οσα (που ηταν επισης ξεκαθαρο) αλλα οχι προς τον Σολ οταν σκοτωσε χρονια την μητερα τους ειναι ενα θεμα .

Ισως επρεπε και εκει να υπηρχε μια αμφιταλαντευση χρωματικη στο φωτοσπαθο του εστω και η μαγισσα ηταν στην σκοτεινη πλευρα ή τελος παντων καποια σκοτεινη πλευρα.

Δεν μου πάει να πω ότι ήταν μέτριο ή μάπα και να τελειώνω.
Δεν μου άρεσε γιατί δεν υπήρχε ούτε ένας θετικός χαρακτήρας,
οι δύο δίδυμες ήταν υστερικές στο παίξιμό της,
στον Σολ δεν μου άρεσε η κινέζικη εκφορα των αγγλικών του και (πάλι) το κακό παίξιμο.

Ο τρόπος που προέκυψε η τραγωδία ήταν αδιάφορος για να το πω ευγενικά άρα σε καμμία στιγμή δεν με έβαλε στο παιχνίδι σαν θεατή.

Και για να μην σας κουράσω με την γκρίνια παρακολουθώντας το Star wars από το '77 και έχοντας δει τα πάντα (όπως όλοι σας σχεδόν)
πιστέυω ότι έχει χαθεί το δέος και η αθωότητα που μας έφτασε ως εδώ. Το Acolyte θεωρώ ότι ήταν ο πάτος του βαρελιού

My two cents
Δεν εχεις αδικο σε τιποτα (απ'οσα γραφεις).

Ισως ολη η σειρα να ειναι αυτο που βλεπουμε και σε αλλες σειρες :
κρατα τους ουτε τοσο δυσαρεστημενους αλλα ουτε και τοσο ευχαριστημενους
ωστε να μας ξαναρθουν στην 2η σεζον .... μηπως και αλλαξαμε εμεις ως Disney
και εισακουσαμε τον καημο τους.

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ΚΟΡΟΪΔΑΡΑ ειναι ο μεσος fan του universe !!!!
Θα το κανει (αυτο που σου περιεγραψα). Γιατι νομιζει οτι η Disney δεν κοιμαται
και δεν ξυπναει χωρις την αυτοκριτικη της στο lore consistency του SW universe.
Eνας δεινοσαυρος 200 δις $ .......

Oμως .......

μπορεις να γυρισεις την πλατη σου στο universe και να πεις "δεν βλεπω κανενα
SW σηριαλ απο δω και περα" ....... ???

Kαι υπαρχει και το εξης παραδοξο εδω : μια κερδοσκοπικη εταιρεια των 176 δις $
"ωφειλει" να αντιληφθει το μισος και πικρα μιας κοινοτητας του 1 δισεκατομμυριου fans
....... που ΟΜΩΣ δεν χανουν ουτε ενα επεισοδιο, γεμιζοντας τα ταμεια της μεχρι σκασμου.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ...... ΟΕΟ ? ...........

Last edited:
King

Για να γίνει και τζέρτζελο. ST Discovery με διαφορά lightspeed μιλάμε. Η πιο woke μ@λ@κία ever. Και έφτασε και 5 σεζόν.
Από εκεί και πέρα, σε wookie universe, δεν θα έλεγα ότι οι σειρές είναι πολύ woke. το universe του SW ήταν από την αρχή αρκετά woke. Το μεγάλο πρόβλημα, ήταν με τις ταινίες. π.χ. στο Solo, έχεις ένα woke robot και κάναμε τον Lando pansexual, για ποιον λόγο ένας θεός ξέρει.
Γενικά η Disney έχει τρελή agenda για wokeness, αλλά για την ώρα το έχει μεταφέρει (και έχει έτσι καταστρέψει πολλά franchise) σε ταινίες, παρά σε σειρές.
Το πρόβλημα του Acolyte για εμένα, δεν είναι ούτε το εάν είναι woke ή εάν ακολουθεί το SW universe πιστά. Είναι ότι το σενάριο και οι ηθοποιία γενικά είναι για τον π.....

Συμφωνω οτι η ΚΥΡΙΑ αδυναμια στο Acolyte ειναι σεναριο και casting ηθοποιων.
(και ΝΑΙ .... συμφωνω οτι σαν το ST Discovery .... ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ WOKE 😙😚
Eιχατε ενα κουτελο στην κοινωνια ..... καποτε 😌....)

Last edited:
Εμένα, αυτό που με ξένισε κυρίως είναι ότι χάθηκε η απολυτη κακία από τους sith.
Και δε μπορω να το χωνέψω.

Γιατι ειναι κουραστικη (σε βαθος δεκαετιων) αυτη η απολυτη κακια.
Ποσες δεκαετιες ακομα θα ικανοποιουμασταν με ενα Vader-οδοστρωτηρα
και εναν αποστεωμενο απο καθε ιχνος ανθρωπινης φυσης Sidious ?

Τωρα .....

το ΠΩΣ γινεται αυτη η μεταβαση στην γκριζα περιοχη (μεταξυ καλου-κακου)
ειναι ενα ΑΛΛΟ ζητημα. Αυτη η πρωτη αποπειρα ..... ΔΕΝ πηγε πολυ καλα.
Το μονο καλο νεο ειναι οτι στο τελευταιο επεισοδιο, μπαινουν παικτες (Yoda,
Darth Plagueis) που δεν χαζολογανε δεξια και αριστερα. They mean bussiness.

• Like
Reactions: avpap

Αν ερχοντουσαν εξωγηινοι στη Γη και προσπαθουσαν να καταλαβουν το ανθρωπινο ειδος παρακολουθωντας Ντισνει και Νετφλιξ, θα κατεληγαν στο συμπερασμα οτι, οι ανθρωποι ειναι σχεδον ολοι γκει και οτι αναπαραγονται μαλλον με τεχνητη εγκυμοσυνη.

Στο επεισοδιο που ξυπναει στη σπηλια η, πώςτηλεν, πανω σε κρεβατι, αυτο ''καθεται'' πανω σε παλετες!
Ημαρτον ρε!

Δεν είναι woke phovia αλλά woke μας τα πρήξατε. Δεν με νοιάζει ρε αδερφέ τι κάνει ο καθένας. αλλά το να με προπαγανδίζουν ότι 1 στους 3 είναι η αλφαβήτα και είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την κάθε τρέλα. Ας δηλώνουν ότι θέλουν, άμα λάχει και τρένο, εγώ γιατί πρέπει να κάνω τον τρελό?
Το έχω ξαναπεί, οι ρόλοι που φτιάχνουν για την LGBTQ+ κοινότητα, είναι συνήθως τραγικοί. Ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούνε να περάσουν το μήνυμα του woke, επίσης. Εκεί είναι το πρόβλημα.
Φτιάξε ένα ωραίο σενάριο και ιστορία και βάλτους όλους να είναι pansexual, τι με νοιάζει. Ακόμα και ο MacFarlane στο The Orville, μια χαρά το κατάφερε με τον Bortus. Και να μην πούμε για την Finn Που την βρίσκει με robot.

Ρε παιδια,
ο Keanu Reeves ειναι gay ...... και βλεπω οτι ταινια εχει παιξει, ξανα και ξανα.
O Syd Mead (που εικονογραφησε το Blade Runner) ειναι gay .... και ΚΑΝΕΙΣ
δεν ασχοληθηκε με αυτη του την πλευρα. Γιατι ηταν ΚΟΡΥΦΗ στην σχεδιαση.

Ας ειναι οτι γραμμα της αλφαβητα θελει ο καθενας (ABCDEFG) ......
παρεχει το ζητουμενο στον τομεα του ? ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ? Τοτε δεν υπαρχει καν λογος
να ψαξω τι ειναι στο κρεβατι του. Και ουτε εκεινος χρειαζεται να πει κατι.

ΟΛΟΙ ..... ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ !