Re: The Amazing Spider-Man 2 (2014)
Για την ταινία δεν έχω πολλά να πω, διασκεδαστικότατη, ως όφειλε, πολύ ωραίες σκηνές δράσης, πολύ ενδιαφέρων κακός, όχι ως προσωπικότητα αλλά ως abilities, και μάλιστα με σκηνές που το εκμεταλλεύονται αυτό στο έπακρο.
Ο τυπάκος που παίζει τον Parker δε μου αρέσει καθόλου γενικότερα, αλλά δε βαριέσαι, αυτός είναι, τι να κάνουμε.
Κατά τα άλλα όμως...
..δύο λέξεις έχω να σας πω...
IMAX 3D
:BDGBGDB55::ADFADF1::music-smiley-005:
Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα ρε παιδιά, αλήθεια... Ειδικά σουπερηρωοοταινία μετά από αυτό σε κανονικό σινεμά δεν ξαναβλέπεται. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ εικόνα μυθικών διαστάσεων, και, το 3D ουσιαστικότατο και πανταχού παρόν, χωρίς μάλιστα να σου καταστρέφει τελείως την κινηματογραφική αίσθηση ως είθισται. Ο ήχος όλα τα λεφτά, δυναμική περιοχή που δεν είχα ξανακούσει αντίστοιχη, σε μεταφέρει πραγματικά μέσα στη δράση.
Η πλάκα είναι ότι όπως είναι τα αμερικανικά σινεμα διαρρυθμισμένα, μετά την ταινία μπορείς έτσι απλά να μπουκάρεις σε κάποια άλλη αίθουσα και να δεις κάτι άλλο, όπως και κάναμε. Είναι τόσο τρομακτική η διαφορά μετά το IMAX που νόμιζα ότι έβλεπα (και άκουγα) την τηλεόραση του σπιτιού μου.