The Amazing Spider-Man 2

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    27
Re: The Amazing Spider-Man 2 (2014)

> Gallery

Spiderman / Emma Promo Photos!

Η 1η φωτογραφία στην Gallery είναι από το 1.

Πρωτομαγιά λέει βγαίνει Ελλάδα το Imdb..

Last edited:

Μέχρι στιγμής φαίνεται να αρέσει περισσότερο από το 1ο..
Σίγουρα φαίνεται να έχει περισσότερη δράση!

Αναμένουμε τα review σας! :cool:

σημερα το βραδυ εχει σινεμα οποτε θα μεταφερω εντυπωσεις!!!! οχι δικες μου .... αλλα του κοσμου που θα βγαινει απτις αιθουσες μετα τη ταινια!!!

Αναμεινατε στο ακουστικο σας χιχιχιχιιι!!!! :a0210:

> Gallery

Spiderman / Emma Promo Photos!

Η 1η φωτογραφία στην Gallery είναι από το 1.

Πρωτομαγιά λέει βγαίνει Ελλάδα το Imdb..

ρε παιδια αυτη ειναι που επαιζε και στο need for speed μηπως????

Ασχετο αλλα πολυ κοκκαλιαρη τον βλεπω στη φωτογραφια τον σουπερ ηρωα μας χαχαχααα!!! Προετοιμασια δεν εκανε για τα γυρισματα???

Λάτρεψα το προηγούμενο που βλέποντας το ξαναέγινα δώδεκα δεκατριών χρόνων για δύο ώρες αφού είναι πολύ πιό πιστό στο πνεύμα του αυθεντικού ήρωα και το κλίμα του κόμικ στις δόξες του. Όσο για την Emma :love: απλά δεν την χορταίνω. Πολύ στενοχωτριέμαι που πρέπει σε κάποιο επόμενο sequel να πεθάνει (σύμφωνα πάντα με το κόμικ)..

Ανυπομονώ να δώ και αυτό και είμαι σίγουρος οτι θα διασκεδάσω..

Για την ταινία δεν έχω πολλά να πω, διασκεδαστικότατη, ως όφειλε, πολύ ωραίες σκηνές δράσης, πολύ ενδιαφέρων κακός, όχι ως προσωπικότητα αλλά ως abilities, και μάλιστα με σκηνές που το εκμεταλλεύονται αυτό στο έπακρο.

Ο τυπάκος που παίζει τον Parker δε μου αρέσει καθόλου γενικότερα, αλλά δε βαριέσαι, αυτός είναι, τι να κάνουμε.

Κατά τα άλλα όμως...

..δύο λέξεις έχω να σας πω...

IMAX 3D

:BDGBGDB55::ADFADF1::music-smiley-005:

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα ρε παιδιά, αλήθεια... Ειδικά σουπερηρωοοταινία μετά από αυτό σε κανονικό σινεμά δεν ξαναβλέπεται. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ εικόνα μυθικών διαστάσεων, και, το 3D ουσιαστικότατο και πανταχού παρόν, χωρίς μάλιστα να σου καταστρέφει τελείως την κινηματογραφική αίσθηση ως είθισται. Ο ήχος όλα τα λεφτά, δυναμική περιοχή που δεν είχα ξανακούσει αντίστοιχη, σε μεταφέρει πραγματικά μέσα στη δράση.

Η πλάκα είναι ότι όπως είναι τα αμερικανικά σινεμα διαρρυθμισμένα, μετά την ταινία μπορείς έτσι απλά να μπουκάρεις σε κάποια άλλη αίθουσα και να δεις κάτι άλλο, όπως και κάναμε. Είναι τόσο τρομακτική η διαφορά μετά το IMAX που νόμιζα ότι έβλεπα (και άκουγα) την τηλεόραση του σπιτιού μου.

Τώρα γιατί μας κάνεις να νιώθουμε μειονεκτικά πάλι ? :p

Να'χει IMAX η Βουλγαρία.. η Ρουμανία.. η Ουγγαρία.. η Τουρκία.. η Κροατία.. και εμείς γιοκ!
https://www.imax.com/theatres/

Χτες την απολαυσα στα Village Gold Class Π.Φαληρου. Δε μπορω να πω,ειχε τα παντα,χιουμορ,δραση,συναισθημα και εφε. Αυτο που με παραξενεψε ειναι η ποιοτητα της εικονας και του ηχου αλλα γι' αυτα θα μιλησω σε αλλο thread γιατι αφορουν κυριως την αναπαραγωγη της και οχι την ιδια την ταινια.

Οποιος δεν εχει παει......να παει.δε θα το μετανιωσει,αν μπορειτε και σε Gold Class προτιμηστε το,αξιζει.

Maestro...θελω να προσθεσω οτι οχι μονο τα σινεμα τους ειναι καλυτερα αλλα μεχρι και τα blu-ray δισκακια τους που δεν εχουν καμια σχεση με τα δικα μας.....

Maestro...θελω να προσθεσω οτι οχι μονο τα σινεμα τους ειναι καλυτερα αλλα μεχρι και τα blu-ray δισκακια τους που δεν εχουν καμια σχεση με τα δικα μας.....

... που να δεις και πόσο κοστίζουν. Κατά κανόνα ψωνίζω με 5-10 δολλάρια.

Βέβαια το IMAX 3D ήταν φαρμακείο. Δύο άτομα με δύο σετ ποπκορν ένα 50αρικάκι. Αλλά άξιζε τον κόπο.

κοιτα εμενα η φιλοσοφια μου ειναι οτι αξιζει πρεπει να πληρωθει.δε μπορει να τα εχουμε ολα τσαμπα.και με το hyundai πας ταξιδι αλλα και με το mercedes.δεν ειναι το ιδιο ομως.....

o κοσμος παντως που εβγαινε απτις αιθουσες το σαβ/κο γουσταρε τη ταινια με χιλια!!! Αυτο που μου εκανε εντυπωση παντως ηταν οι οικογενειες με τα κουτσουβελα που ερχοντουσαν να δουν τη ταινια ρε παιδια εφριξα!!! Μιλαμε ζευγαρι με 3 και 4 παιδια, νεογεννητα ολα μεσα ντυμενα ολοι spiderman ερεεεε τρελα!!!! Δε θυμαμαι Ελλαδα ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδα πολυτεκνη οικογενεια να πηγαινει σινεμα..... :grinning-smiley-043

Νομίζω οτι το στησιμο-σκηνοθεσια ειναι για καθαρα οικογενειακή ταινία. Σαν τετοια δεν ειναι κακια, ισως να καταφέρνει αυτη την μεταφορα στα χρονια της αθωότητας.

Μονο που δεν με ενθουσίασε, ισως να μην είμαι πια στο target group τέτοιων ταινιών.

Η αλήθεια ειναι οτι απο την συλλογή μου δυσκολα βγαζω για διάβασμα spiderman, διαβάζω με μεγάλη ευχαρίστηση ομως για 55η φορα Watchmen

Και ενα βιντεακι απο μια σκηνή δράσης του zpiderman

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Special Fx video

[video]http://www.wired.com/2014/05/design-fx-spider-man-2/[/video]