THE BEATLES POLL

Γνωρίζει κανείς από άλλη δουλειά του τον Ronnie Scott που παίζει το σόλο σαξόφωνο; Ή τον Harry Klein που παίζει το κλαρινέτο στο Honey Pie...
Δεν ξέρω αν πρόκειται για τον Ronnie Scott που είχε το σπουδαίο Jazz Club στο Λονδίνο. Ας το ψάξει κανείς. Λ.Σ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: THE BEATLES POLL

εντάξει...καμμία αντίρρηση, αλλά...έχεις προσέξει το honky tonk πιάνο; :worshippy:

κωστα το εχω προσεξει.κοιτα αυτο αν το ειχαν βγαλει αλλοι θα γινοταν χαμος.γι’αυτους ηταν,για μενα,λιγο....

Γνωρίζει κανείς από άλλη δουλειά του τον Ronnie Scott που παίζει το σόλο σαξόφωνο;

πολύ σεβάσμια 'μούρη' στους κύκλους της τζάζ ο μακαρίτης (1927-1996), στη Βρεττανία.

Εχει πίσω του μιά καλή δισκογραφία και από το club του έχει περάσει και έχει παίξει όλος ο καλός κόσμος. Κι όταν λέω όλος, εννοώ όλος

Οπως επίσης χέστηκα για οποιουδήποτε είδους μουσική που δεν με ευχαριστεί , που δεν με τέρπει , που δεν μου ταιριάζει ηχητικά .

Τι ειπες τωρα φιλε μου καλε!!!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Εσύ μη χαίρεσαι απότομα...
Γιατί σωστή μεν η ρήση, αλλά εξαρτάται και ποιός τη λέει, έτσι;
Γιατί και γω είχα πεί το ίδιο, κάποια εποχή που είχα 30 δίσκους και ζήτημα να είχα ακούσει ολόκληρους άλλους τόσους! :flipout:
Α και όχι μόνο ποιός, αλλά και πότε αποφασίζει να την πεί. Τα έχουμε πεί αυτά βρε Μίχο μου. Π.χ.το Dire Straits το κατάπιαμε αμάσητο με την πρώτη, το Passion Play μας πήρε λιιίγο περισσότερο (μόνο καμμιά 30αριά χρόνια :flipout:) -bye-

Last edited:
1. ΚΑΛΥΤΕΡΟ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ LP - Δύσκολο..
2. AΓΑΠΗΜΕΝΟ LP - Α Hard Day's Night (ο Πρώτος μου δίσκος...)
3. AΔΥΝΑΜΟ LP -
4. ΚΑΛΥΤΕΡΟ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ SINGLE OR NON SINGLE ALBUM TRACK - Δύσκολο
5. AΓΑΠΗΜΕΝΟ SINGLE - Hey Jude
6. XEIΡΟΤΕΡΟ SINGLE... -

Εσύ μη χαίρεσαι απότομα...
Γιατί σωστή μεν η ρήση, αλλά εξαρτάται και ποιός τη λέει, έτσι;
Γιατί και γω είχα πεί το ίδιο, κάποια εποχή που είχα 30 δίσκους και ζήτημα να είχα ακούσει ολόκληρους άλλους τόσους! :flipout:
Α και όχι μόνο ποιός, αλλά και πότε αποφασίζει να την πεί. Τα έχουμε πεί αυτά βρε Μίχο μου. Π.χ.το Dire Straits το κατάπιαμε αμάσητο με την πρώτη, το Passion Play μας πήρε λιιίγο περισσότερο (μόνο καμμιά 30αριά χρόνια :flipout:) -bye-

χα χα Γιωργάρα έχεις απόλυτο δίκαιο. Ο Μιχάλης δεν ξέρει ότι όταν λέω μουσική που με τέρπει εννοώ τους Pop Group , τον John Cale τους Chrome τους Flipper και τον David Cassidy :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: THE BEATLES POLL

χα χα Γιωργάρα έχεις απόλυτο δίκαιο. Ο Μιχάλης δεν ξέρει ότι όταν λέω μουσική που με τέρπει εννοώ τους Pop Group , τον John Cale τους Chrome τους Flipper και τον David Cassidy :flipout::flipout::flipout:

ξερω ξερω (βαλε και ολιγον απο ...πριονιδι!!!):flipout:

Αλλα τι σχεση εχει αυτο?????

ουτε για το παρελθον μιλαμε ,ουτε για το μελλον.
Μιλαμε για αυτη την στιγμη και για τον καθενα ξεχωριστα.

Αρα απολυτως επικαιρο ευστοχο και καιριο το"""χέστηκα για οποιουδήποτε είδους μουσική που δεν με ευχαριστεί , που δεν με τέρπει , που δεν μου ταιριάζει ηχητικά """.

(καλα ρε Κουν ποιος σου ειπε οτι εχω καταπιει το passion play???μου φανταζει , φλυαρο, φιαχτο και φιγουρατζιδικο.....για κανα heavvy horses ειμαι, και πολυ μου παει:flipout::flipout:)

εχω να παω απο τοτε που ο μακκα εβγαλε τον τελευταιο καλο του δισκο...
ρωτα τον chief ,he knows...:flipout::flipout:

βρισκομαι στα 1968 ...εφτασα στο White Album, remastered japan -stereo version
μερικα συμπερασματα....

1. group , artists θα εκτιζαν ολοκληρη καριερα βασιζομενοι απλα και μονο στο υλικο του διπλου δισκου....

2. Λειτουργει ανετα και ως concise encyclopedia των εως τοτε πεπραγμενων
στην ιστορια της ηχογραφημενης μουσικης....

3. Ειναι το μοναδικο τους εργο που για μενα ειναι πραγματικα ''timeless''
δεν εχει χρονικα ορια, προσδιορισμους ή αναφορες...
Ακουμπα παντου και πουθενα ,αγγιζει τα ''παντα-ολα ...''
Αν εχει καποιος την ορεξη και τον χρονο ας μετρησει ποσα μουσικα ειδη κανουν κτημα τους τα σκαθαρια....

Ηχογραφηθηκε στην καρδια του 1968 πριν απο 41 χρονια
τετοιες μερες του οκτωβριου 1968 πρωτοκυκλοφορουσε
πλακα μας κανουν ?
Υπαρχει ανθρωπος που θα το ακουει σημερα 41 χρονια μετα και δεν θα νιωσει πληρης ? γεματος , χορτατος , μουσικα?

θα έλεγα ότι έχεις θητεύσει δίπλα στον πατριάρχη....
και εκείνος πρέπει να είναι περήφανος γιά σένα (ε...τουλάχιστον στο συγκεκριμένο τομέα...):Banane0: