Δεν ξέρω αν πρόκειται για τον Ronnie Scott που είχε το σπουδαίο Jazz Club στο Λονδίνο. Ας το ψάξει κανείς. Λ.Σ.Γνωρίζει κανείς από άλλη δουλειά του τον Ronnie Scott που παίζει το σόλο σαξόφωνο; Ή τον Harry Klein που παίζει το κλαρινέτο στο Honey Pie...
από wiki....
εντάξει...καμμία αντίρρηση, αλλά...έχεις προσέξει το honky tonk πιάνο; :worshippy:
Γνωρίζει κανείς από άλλη δουλειά του τον Ronnie Scott που παίζει το σόλο σαξόφωνο;
Οπως επίσης χέστηκα για οποιουδήποτε είδους μουσική που δεν με ευχαριστεί , που δεν με τέρπει , που δεν μου ταιριάζει ηχητικά .
Τι ειπες τωρα φιλε μου καλε!!!!!![]()
Εσύ μη χαίρεσαι απότομα...
Γιατί σωστή μεν η ρήση, αλλά εξαρτάται και ποιός τη λέει, έτσι;
Γιατί και γω είχα πεί το ίδιο, κάποια εποχή που είχα 30 δίσκους και ζήτημα να είχα ακούσει ολόκληρους άλλους τόσους!
Α και όχι μόνο ποιός, αλλά και πότε αποφασίζει να την πεί. Τα έχουμε πεί αυτά βρε Μίχο μου. Π.χ.το Dire Straits το κατάπιαμε αμάσητο με την πρώτη, το Passion Play μας πήρε λιιίγο περισσότερο (μόνο καμμιά 30αριά χρόνια)
![]()
χα χα Γιωργάρα έχεις απόλυτο δίκαιο. Ο Μιχάλης δεν ξέρει ότι όταν λέω μουσική που με τέρπει εννοώ τους Pop Group , τον John Cale τους Chrome τους Flipper και τον David Cassidy![]()
εχω να παω απο τοτε που ο μακκα εβγαλε τον τελευταιο καλο του δισκο...
ρωτα τον chief ,he knows...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.