THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

Re: Απάντηση: Re: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

Επιβεβαιώνω! 45άρι με την βιολετί ετικέτα της Parlophone!!! Πάντως εγώ το Let it be άκουγα, το άλλο ελάχιστα το θυμάμαι...:flipout::flipout::drummer:

parlophone4000-logo.jpg

ΥΓ Για να το φωτογραφήσω θα πρέπει να ανέβω στο πατάρι... Είναι και άλλα 45άρια εκεί της εποχής (I'm a believer πχ...) Και όλα χύμα, χωρίς εξώφυλλα και φακέλους.

μας δουλευεις χοντρα...
εισαι μικρουλης... δεν προλαβες καν βινυλια...
τα 45αρια χανονται καπου στα early 80's επομενως...
μας δουλευεις Μαριε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

μας δουλευεις χοντρα...
εισαι μικρουλης... δεν προλαβες καν βινυλια...
τα 45αρια χανονται καπου στα early 80's επομενως...
μας δουλευεις Μαριε...

Στα early 80's πρέπει να είχαμε περίπου 250 βινύλια ήδη (μαζί με τον αδερφό μου βέβαια, τα πιό πολλά αυτός τα είχε αγοράσει).:operator:
Αλλά τα εν λόγω 45άρια είναι αγορασμένα -όντως- πριν γεννηθώ, από την μητέρα μου, στα τέλη των 60s αρχές 70s...

Και, αλήθεια, πιστεύεις πως δεν πρόλαβα καν τα βινύλια:flipout::flipout:Μα, πόσο με κάνεις τέλος πάντων??? Η ηλικία είναι γραμμένη στο προφίλ, εξάλλου...

:ernaehrung004::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

Στα early 80's πρέπει να είχαμε περίπου 250 βινύλια ήδη (μαζί με τον αδερφό μου βέβαια, τα πιό πολλά αυτός τα είχε αγοράσει).:operator:
Αλλά τα εν λόγω 45άρια είναι αγορασμένα -όντως- πριν γεννηθώ, από την μητέρα μου, στα τέλη των 60s αρχές 70

:ernaehrung004::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

εμ αυτο ελεγα....:award:-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

εμ αυτο ελεγα....:award:-bye-

Ποιό βρε? Εσύ με έβγαλες βρέφος..:rifle:
(καλά θα ήτανε δηλαδή)

Πάντως, μη σου κάνει εντύπωση. Το πικάπ-μπαράκι που είχαν οι γονείς, ήταν από τα πρώτα μας παιχνίδια. Και το εν λόγω 45άρι, ήταν από τα αγαπημένα μου σε σχεδόν προσχολική ηλικία. Γι'αυτό, δεν είμαι σίγουρος πώς θα παίξει το δισκάκι αν το βάλει κανείς σε πικάπ σήμερα...

Last edited:
χαχαχα σας την έφερα!
έχω κι εγώ 45αρια Beatles...

από τη μάνα μου;)
ενα που θυμάμαι ότι σίγουρα υπάρχει είναι αυτό
!BPdCuS!!mk~$(KGrHgoH-E!EjlLlyV66BJz)5nV(Gg~~_35.JPG

με το you know my name να κλέβει τη παράσταση (γιατί το let it be... βράστα!)

YOUR MOTHER SHOULD KNOW.....

Let's all get up
and dance to a song
that was a hit
before your mother was born
though she was born a long long time ago
your mother should know....

YOUR MOTHER SHOULD KNOW.....

Let's all get up
and dance to a song
that was a hit
before your mother was born
though she was born a long long time ago
your mother should know....

Άλλο ένα από τα ανύποπτα πετραδάκια που πετούσαν εδώ κι εκεί σαν τον Χάνσελ και τη Γκρέτελ. Ίσως αυτά τελικά μου μιλούν περισσότερο από τα πανθομολογούμενα ως magna opera των Beatles.

Εγώ το είπα πιο πάνω, όχι 45ρι, ούτε LP δεν έχω. Τους γνώρισα από τις επανεκδόσεις σε CD του '87. Περίπου παρθενογέννεσις.

Re: Απάντηση: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

για να σας πιστεψουμε οτι εχετε Μπητλικα 45αρια
τα θελουμε φωτο μαζι με εσας

.

για σένα, θα βάλω και τον Λοχία μέσα...:grinning-smiley-043

ρε κοίτα που δεν μας πιστεύουνε:flipout:
κάντε βρε μια προσπάθεια να μας γνωρίσετε καλύτερα...

Re: Απάντηση: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

Θυμάσαι στα 80's κάποιες φοβερές κόπιες δίσκων με ελληνικούς χαρακτήρες? Θυμάμαι σαν τώρα το "Πιέσατε για να παίξει" του Paul Mc Cartney (δίσκος του '86).

:award::award:
Συγκλονιστικό!Το βρήκα και εγώ στους δίσκους μου
Επίσης....βρήκα
814983.jpg

Είναι λέει collectοrs item............Δεν τον έχω ακούσει ποτέ

Ζω μεγάλες στιγμές...θα τον βάλω να παίξει για πρώτη φορά....

Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι “παλιόπαιδα”. Τρυπώνουν στα σπίτια μας χωρίς την άδεια μας…

Ανακαλύψεων συνέχεια
Και αυτό..

Beatles20GreatestHitsLpCover.jpg

Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι “παλιόπαιδα”. Τρυπώνουν στα σπίτια μας χωρίς την άδεια μας…

Ανακαλύψεων συνέχεια
Και αυτό..

Beatles20GreatestHitsLpCover.jpg

δεν σε πιστεύουμε βρε..
πρέπει και να γράφεις για beatles 166 φορές το μήνα... αλλιώς φωτογραφία επικυρωμένη από Δημόσια Αρχή:flipout:

Είστε κρυφομπιτιλικοί. Μία επίσκεψη στον Γιατρό θα βγάλει στην επιφάνεια τα ορμέμφυτα που με στόμφο αποκυρήσσετε :p

όχι δεν είμαστε,
αλλά δεν είμαστε και αμέτοχοι.
ούτε χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω στα όσα λέγονται και που παρακολουθούμε ευχάριστα.

Είστε κρυφομπιτιλικοί. Μία επίσκεψη στον Γιατρό θα βγάλει στην επιφάνεια τα ορμέμφυτα που με στόμφο αποκυρήσσετε :p

Όχι δεν είμαι…

Πάντως μιας και τρέχει ταυτόχρονα και το άλλο thread, να πω εδώ πως οι Beatles κατά την γνώμη μου το μόνο που τελικά κατάφεραν να καταστρέψουν είναι οι εχθροί τους, αφού άμα δεν σου αρέσουν δεν μπορείς να τους ακούσεις για περισσότερο από δέκα λεπτά. Παίζει να είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα ever αφού στερεί από τους λιγοστούς εχθρούς του την δυνατότητα να έχουν επιχειρήματα.

Μου κάνει εντύπωση πάντως κάτι. Στο poll που κάνατε για τους Beatles, στα αγαπημένα τραγούδια, δεν είδα πολύ κόσμο να αναφέρει το come together.Δεν σας αρέσει? Κανονικά θα έπρεπε γιατί είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που είναι ικανές να βουλώσουν τα στόματα των “κακών” εχθρών .

Επίσης πριν από λίγο καιρό για ανεξήγητο λόγο κόλλησα με το I am the walrus. Ενδιαφέρουσα εισαγωγή, με το τέμπο να σπάει στα πρώτα δευτερόλεπτα(δεν ξέρω αν το λέω σωστά αλλά καταλαβαίνετε τι λέω), μια κρυφό εμμονή, μια γενικότερα σοουλίζουσα διάθεση και τα φωνητικά να μην τους θυμίζουν έντονα. Κοίτα που υπάρχει κομμάτι των Beatles που μπορώ ακόμα και εγώ να το ακούσω ολόκληρο!!. Ούτε εκεί σας είδα…

Αλλά αρέσουν στους εχθρούς άλλα στους φίλους.

η αλήθεια είναι ότι το strawberry fields forever διαχρονικά αποτελεί για τη προσωπική μου συνείδηση κορυφαία μανιταροκατάθεση......