Δημήτρης Ν.
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09
I am the walrus
Strawbbery fields forever
Tomorrow never knows
come together
I want you /she' so heavy
προσωπικό τοπ - 5 . Δεν τα λέμε , αλλά μ αυτά αγάπησα τους Μπητλς
Όχι δεν είμαι…
Πάντως μιας και τρέχει ταυτόχρονα και το άλλο thread, να πω εδώ πως οι Beatles κατά την γνώμη μου το μόνο που τελικά κατάφεραν να καταστρέψουν είναι οι εχθροί τους, αφού άμα δεν σου αρέσουν δεν μπορείς να τους ακούσεις για περισσότερο από δέκα λεπτά. Παίζει να είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα ever αφού στερεί από τους λιγοστούς εχθρούς του την δυνατότητα να έχουν επιχειρήματα.
Μου κάνει εντύπωση πάντως κάτι. Στο poll που κάνατε για τους Beatles, στα αγαπημένα τραγούδια, δεν είδα πολύ κόσμο να αναφέρει το come together.Δεν σας αρέσει? Κανονικά θα έπρεπε γιατί είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που είναι ικανές να βουλώσουν τα στόματα των “κακών” εχθρών .
Επίσης πριν από λίγο καιρό για ανεξήγητο λόγο κόλλησα με το I am the walrus. Ενδιαφέρουσα εισαγωγή, με το τέμπο να σπάει στα πρώτα δευτερόλεπτα(δεν ξέρω αν το λέω σωστά αλλά καταλαβαίνετε τι λέω), μια κρυφό εμμονή, μια γενικότερα σοουλίζουσα διάθεση και τα φωνητικά να μην τους θυμίζουν έντονα. Κοίτα που υπάρχει κομμάτι των Beatles που μπορώ ακόμα και εγώ να το ακούσω ολόκληρο!!. Ούτε εκεί σας είδα…
Αλλά αρέσουν στους εχθρούς άλλα στους φίλους.
I am the walrus
Strawbbery fields forever
Tomorrow never knows
come together
I want you /she' so heavy
προσωπικό τοπ - 5 . Δεν τα λέμε , αλλά μ αυτά αγάπησα τους Μπητλς