THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

αυτό θα το διαπιστώσω μόνον όταν το ακούσω στο σύστημα μου ( φέρτο κοινώς -bye-) . Μέχρι στιγμής το έχω ακούσει σε εσένα και σε ένα φίλο ( πολλές φορές αλλά.... )

κόψε κάτι....
1+1...

:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

Θα δεχτώ από τον καθένα σας το ότι μπορεί να μην σας αρέσει η συγκολλητική προσέγγιση του love στο έργο των beatles.

Είναι θέμα γούστου.

Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάω γιά ηχητική ποιότητα (διότι στο love υπάρχουν και σχεδόν απείραχτα κομμάτια ή τα μέρη που έχουν συγκοληθεί) ως remaster και εκεί είναι που είναι παραδόξως κλάσεις ανώτερο.
όσον αφορά αυτό και μόνο ήταν μιά μικρή απογοήτευση τα remasters 999.

Πάντως είναι must γιά κάθε έναν που ασχολείται με τους φαμπ4 όπως είναι όλα τα anthologies (dvd και cd....)
Και θα πάρω και άλλα.
Δυστυχώς όταν κάναμε pre-order τα κουτιά δεν ήταν διαθέσιμα.

Δημητριε νοιωθεις το εργο των τεσσαρων
περισσοτερο .....ετσι εχεις την δυνατοτητα να προσεγγιζεις και το ηχητικο αποτελεσμα καλυτερα ..
:SFGSFGSF:

τι ειναι τα remasters 999 ?
τα νουμερα 2 3 4 απο το post 73 ειναι ειναι αυτα που θεωρεις καλυτερα [ ηχητικα ] απο τα καινουργια ?

.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάω γιά ηχητική ποιότητα (διότι στο love υπάρχουν και σχεδόν απείραχτα κομμάτια ή τα μέρη που έχουν συγκοληθεί) ως remaster και εκεί είναι που είναι παραδόξως κλάσεις ανώτερο.
όσον αφορά αυτό και μόνο ήταν μιά μικρή απογοήτευση τα remasters 999.
Κρίμα αν είναι έτσι...

τελικο συμπερασμα
ωραια εξωφυλλα και εξοχα τα βιβλιαρακια
αλλα χρειαζοταν ενα περαιτερω μιξαρισμα των φωνων και οργανων
το LOVE με μεγαλη διαφορα ανωτερο !

ισως μετα απο 30 χρονια μπορεσουν κατι καλυτερο remix

.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

Δημητριε νοιωθεις το εργο των τεσσαρων
περισσοτερο .....ετσι εχεις την δυνατοτητα να προσεγγιζεις και το ηχητικο αποτελεσμα καλυτερα ..
:SFGSFGSF:

τι ειναι τα remasters 999 ?
τα νουμερα 2 3 4 απο το post 73 ειναι ειναι αυτα που θεωρεις καλυτερα [ ηχητικα ] απο τα καινουργια ?

.

νομίζω ναι Στέλιο
φυσικά δεν πήρα τίποτα πριν το help και ούτε το past masters που τα σκέφτομαι πλέον.

Re: Απάντηση: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

τελικο συμπερασμα
ωραια εξωφυλλα και εξοχα τα βιβλιαρακια
αλλα χρειαζοταν ενα περαιτερω μιξαρισμα των φωνων και οργανων
το LOVE με μεγαλη διαφορα ανωτερο !

ισως μετα απο 30 χρονια μπορεσουν κατι καλυτερο remix

.

ΑΝ δεν σκέφτηκαν πριν από 35 χρόνια όταν κάνανε stereo και remaster για τις εκδόσεις των 62-66,67-70 να κρατήσουν ΚΑΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ των αρχικών ταινιών δεν θα δούμε ποτέ καλό remaster.

Ήδη νιώθω τις αρχικές ταινίες πολυκαιρισμένες, φλουτάρουν αρκετά σε πιατίνια και κρουστά και ίσως τρεμοπαίζουν και κάπως πιάνα.

Κρίμα που δεν βγάλανε πολυκάναλη...
Εκεί φυσικά το love ξεχωρίζει.

εφτασε και η δευτερη δοση των ιαπωνων... απο το white album
και μετα...
ειναι τετοια η διαφορα ποιοτητας στο artwork τετοια η διαυγεια των φωτο
και επιτελους τα χρωματα στις σωστες αποχρωσεις, που μου επεσε το σαγόνι...
ξερετε τωρα η ιεροτελεστια της ... αφης και των οφθαλμων...
ειδικα αυτο το abbey road ..... παντα μου ελειπε το βινυλιο
με την καθαρη εικονα του εξωφύλλου του...(το ειχα μικρος)
τωρα ξεχαρμανιασα:flipout::flipout:
σκετη απολαυση ... το ολο πακετο ειναι η αγορα της χρονιας... για μενα:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

ειναι τετοια η διαφορα ποιοτητας στο artwork τετοια η διαυγεια των φωτο
και επιτελους τα χρωματα στις σωστες αποχρωσεις, που μου επεσε το σαγόνι...
ξερετε τωρα η ιεροτελεστια της ... αφης και των οφθαλμων...
ειδικα αυτο το abbey road ..... παντα μου ελειπε το βινυλιο
με την καθαρη εικονα του εξωφύλλου του...(το ειχα μικρος)
τωρα ξεχαρμανιασα:flipout::flipout:
σκετη απολαυση ... το ολο πακετο ειναι η αγορα της χρονιας... για μενα:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Α fetischist! :grinning-smiley-043 :award: :worshippy:
Endangered species in these times.

God bless you me' boy :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

δώσε ρε το λινκ των Ιαπώνων....
να δώ τί παίρνεις δηλαδή...

το σετ με τις μονοφωνικές εκδοχές των δίσκων τους είναι made in Japan . Ολα τα εξώφυλλα είναι μινιατούρες των αυθεντικών . Οταν θα έρθει θα το δεις ....

Κατά τα άλλα όσα γιαπωνέζικα έχω ακούσει , ασχέτως εάν έχουν το ίδο remastering με τα ευρωπαϊκά ή αμερικάνικα , είναι καλύτερα ...δεν γνωρίζω γιατί , ούτε το καταλαβαίνω... μάρτυς μου και ο Τσάκωνας για τους Sly and the family stone. Για τους beatles δεν ξέρω γιατί δεν έχω ακούσει το γιαπωνέζικο ( διπλάσια τιμή γαρ )

Και μια και τα ακούω τώρα , εδώ και μέρες στην καλύτερη μορφή τους , ας κάνω ένα συγκεντρωτικό
Please please me 9
With the beatles 9
A hard day's night 9
Help 8,5
Rubber soul 10
Revolver 10
Sgt Peppers 10
Magical Mystery tour 10
White album 10
Yellow Submarine 7
Abbey road 10
Let it be 6

Re: Απάντηση: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

Let it be 6

Εμ, wall-of-sound και another brick in the wall :flipout:

Το συγκεκριμένο χρειάζεται ένα μόνο πράγμα, παραγωγή φτου και απ' την αρχή από τον Μάρτιν. Κάτι που ο τελευταίος αρνήθηκε βέβαια να κάνει το 1969.

@ chief απο το hmv japan τα πηρα...
ειναι ακριβα.... αλλα οπως εγραψα ειναι μεγαλυτερα σε μεγεθος απο τα αλλα digipak
οπως λεει και ο Λύμπε... φετιχιστης:flipout:
μεγαλυτερο το μεγεθος ... μεγαλυτερη η απολαυση...:flipout:

@ Ντοκ λιγο το 6 για το let it be...
δεν ξερω με επηρεαζει και το rooftop concert ... και εχω θεμα με το ολο
αλμπουμ....

@ chief απο το hmv japan τα πηρα...
ειναι ακριβα.... αλλα οπως εγραψα ειναι μεγαλυτερα σε μεγεθος απο τα αλλα digipak
οπως λεει και ο Λύμπε... φετιχιστης:flipout:
μεγαλυτερο το μεγεθος ... μεγαλυτερη η απολαυση...:flipout:

@ Ντοκ λιγο το 6 για το let it be...
δεν ξερω με επηρεαζει και το rooftop concert ... και εχω θεμα με το ολο
αλμπουμ....

δυο τραγούδια έχει , get back και Let it be , και άλλα δύο κατεστραμμένα , Across the universe και The long and winding road . Μετά το χάος . Σαν τις χαζομάρες που έβγαζαν στην σόλο καριέρα τους . Σόρυ. -bye-

Ε όχι και "χαζομάρες" το Dig a Pony ή το Ι've got a Feeling.
Νόμιζα πως το 6ρι ήταν στο πώς ακούγεται ο δίσκος.

όλα ακούγονται από 9-10 . Απλώς τώρα που τα ακούω τόσο καλά , ορισμένα τα πριμοδοτώ ( με κανα μισό βαθμό παραπάνω - μην φανταστείς τίποτα τραγικό ) . Ε το let it be , δεν παύει να είναι το πιό αδύναμο έργο τους από κακό έως αδιάφορο , με τις λίγες γνωστές εξαιρέσεις . Αυτοί που άλλαξαν την μουσική το 66-67 , δεν κατάλαβαν ότι ήδη η μουσική είχε ξανααλλάξει - ή μήπως το κατάλαβαν και έκανα την σοφότερη κίνηση που έκανε ποτέ γκρούπ ;

Θα ίσχυε αυτό που λες, εάν το Abbey Road στο οποίο δίνεις 10ρι (και επικροτώ, είναι το αγαπημένο μου) δεν είχε ηχογραφηθεί μετά το Let it Be.