THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

το ποιός το παίζει πάει στην ερώτηση που κάναμε το 1965.
ΤΟΤΕ δεν ξέραμε, μέχρι που είδαμε, ότι εισήλθε ο βέβηλος :grinning-smiley-043δάκτυλος του Martin...

Τιιιι?
αυτό που ακούμε ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ fab 4 ?
Ιεροσυλία....

Τότε....

δεν θα το έλεγα πρωθιερεύς ακριβώς.
Ακολουθητής ίσως.
Εγώ προτιμώ τα όνειρα και τις φαντασιώσεις του και πως τις μετενσάρκωνε with a little help.....

be bop a lula ή strawberry fields....?

God. Από το John Lennon/Plastic Ono Band.
Είναι η Διαθήκη του.
Η rhythm section, με τον Ρίνγκο και τον Γερμαναρά (Κλάους) ακόμα μου φοράει πέταλα.
Και θέλω να βγώ στους αγρούς να ...βοσκήσω -bye-

Ο άλλος...ταλέντο, δε λέω. Αλλά...silly love songs.

God. Από το John Lennon/Plastic Ono Band.
Είναι η Διαθήκη του.
Η rhythm section, με τον Ρίνγκο και τον Γερμαναρά (Κλάους) ακόμα μου φοράει πέταλα.
Και θέλω να βγώ στους αγρούς να ...βοσκήσω -bye-

Ο άλλος...ταλέντο, δε λέω. Αλλά...silly love songs.

μα δεν λέω γιά τον άλλον....
γι αυτόν λέω...

Eγω παντως απορω πως βρισκετε παντα κεφι να μιλατε για τους Μπιτλς, χωρις καν να υπαρχουν ουσιαστικες διαφωνιες!!! Δεν εχουν ειπωθει τα παντα γι'αυτους?

βαρέλι χωρίς πάτο
πάτος που ξύνεται και ξύνεται και όλο βρίσκεις....

(και μες στο ξύσιμο βρίσκεις και λίγο από τον εαυτό σου....)

Εγώ προτιμώ τα όνειρα και τις φαντασιώσεις του και πως τις μετενσάρκωνε with a little help.....

ευτυχώς που έπεσε πάνω στη Γιαπωνέζα, που τον συνειδητοποίησε και τον έκανε άνθρωπο.
αλλιώς θα ήταν ένας χαζομαλάκας σαν τον Πολ. ή ...αναχωρητής, όπως καλή ώρα ο Τζόρτζ, "γειά σας δένδρα, γειά σας πουλάκια". :bang:
ή αλκοολικός...σαν το Ρίνγκο.

ένας πρώην Μπήτλ. τι κατάντια ...-bye-

Απάντηση: Re: THE BEATLES - REMASTERS 9-9-09

ευτυχώς που έπεσε πάνω στη Γιαπωνέζα, που τον συνειδητοποίησε και τον έκανε άνθρωπο.
αλλιώς θα ήταν ένας χαζομαλάκας σαν τον Πολ. ή ...αναχωρητής, όπως καλή ώρα ο Τζόρτζ, "γειά σας δένδρα, γειά σας πουλάκια". :bang:

Εισαι ο ΤΟΠ μηδενιστης ολων των εποχων!!!!!!!!!!!!:flipout::grinning-smiley-043:flipout:

μα δεν είναι τυχαίο που ακόμα και τα πορνοσαιτ έχουν ειδική κατηγορία γιά γιαπωνέζες....-bye-
κάτι θα ξέρουν....

Εισαι ο ΤΟΠ μηδενιστης ολων των εποχων!!!!!!!!!!!!:flipout::grinning-smiley-043:flipout:

μηδενιστης δεν νομιζω.ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ σιγουρα.:grinning-smiley-043

Btw στα πρωτα χρονια που ακουγα μπητλς θεωρουσα το δρομο του αββαειου τον καλυτερο τους.οσο περναγε ο καιρος αλλαζαν τα κοζια ,λοχιας και ρεβολβερ.οσο ομως περναν τα χρονια τοσο πιστευω οτι το rubber soul ειναι τελικα το πιο σημαντικο τους αλμπουμ.και ειναι σιγουρα το αγαπημενο μου.

πάντως αυτουνού έχω περισσότερα , απ' ότι του αλλουνού , του σιροπάτου. Απ' του τρίτου μόνον πρόσφατα ( προ τριετίας δηλαδή ) αξιώθηκα να άρω το All things must pass. Πλέον στην ηλικία μου , είναι ο Λένον που ήταν και παρέμεινε και ρόκερ και σημαντικός και ενήλικας ( εκτός από τις ατυχείς περιπτώσεις που η ατάλαντη τον γυρνούσε σε μια παιδική ηλικία , αδυναμίας , ανασφάλειας , έλλειψης εμπιστοσύνης στον εαυτό του που χρειαζόταν δεκανίκια από το ...τίποτα. ) :popcorn::grandpa:

μηδενιστης δεν νομιζω.ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ σιγουρα.:grinning-smiley-043

Btw στα πρωτα χρονια που ακουγα μπητλς θεωρουσα το δρομο του αββαειου τον καλυτερο τους.οσο περναγε ο καιρος αλλαζαν τα κοζια ,λοχιας και ρεβολβερ.οσο ομως περναν τα χρονια τοσο πιστευω οτι το rubber soul ειναι τελικα το πιο σημαντικο τους αλμπουμ.και ειναι σιγουρα το αγαπημενο μου.

Πιστεύω πως όλοι μας έχουμε περάσει από διάφορα στάδια εκτίμησης των έργων των Μπητλς. Κατά την άποψη μου αυτό είναι η απόδειξη της μεγαλοσύνης τους . Μέσα σε 8 χρόνια κατάφεραν να ενηλικιωθούν , να ανδρωθούν και να γεράσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μας συνοδεύουν εσαεί σε όλα τα αντίστοιχα στάδια της φυσικής μας ζωής .

Οταν ήμουν μικρός μου άρεσαν τα πρωτα τους , ίσως γιατί είχαν ρυθμό , μπητ ήταν γρήγορα ροκάκια . Το Sgt peppers μου φαίνοταν άνευρη σούπα . Κάποια στιγμή στα αυτιά μου έφτασε το μαγικό ΤΝΚ. Εκτοτε δεν μπορώ να συνέλθω από το σοκ ( ακόμα και σήμερα ακούγοντας το Revolver το τελευταίο του κομμάτι το παίζω τουλάχιστον 3 φορες´απανωτά ). Ηδη το Sgt peppers πήρε την θέση που του αξίζει , ως η κορωνίδα του εκλεκτισμού τους , και ως η πλέον ρηξικέλευθη αισθητική πρόταση τους . Σήμερα εκτιμώ το Abbey Road ολοένα και περισσότερο και μαγεύομαι από το closin' drone του I want you/she' so heavy , εκείνο το ατελείωτα επαναληπτικό κομμάτι - προάγγελο ίσως των Godspeed you black Emperor και των Sunn O' , τις σχεδόν χεβυμεταλικές ριφιές του πρωτου μέρους και του Come Together κ.ο.κ. Και συνεχίζω να εξιτάρομαι από την ανεπανάληπτη αισθητική ποικιλομορφία του White Album.
Και ναι , τα Strawberry fields forever , Penny Lane και I am the walrus είναι πάντοτε top of my list

Είσαι... είσαι όμως....
μεγάλο πειραχτήρι
:flipout: