The Big Bang Theory [CBS]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: The Big Bang Theory

Το 1ο δεν μου αρεσε και τοσο...το 2ο καλυτερο...οπως και να χει η σειρα εχει ξεφυγει αρκετα απο τον 1ο κυκλο...

Απάντηση: The Big Bang Theory

Καλούτσικο to 4o επεισόδιο !
Αυτό με τα μαγαζί με comics νομίζω έχει "πολύ ψωμί " και μπορεί να βγάλει πολύ γέλιο .
Δεν νομίζω όμως ότι θα ασχοληθούν πολύ .

Re: Απάντηση: The Big Bang Theory

Καλούτσικο to 4o επεισόδιο !
Αυτό με τα μαγαζί με comics νομίζω έχει "πολύ ψωμί " και μπορεί να βγάλει πολύ γέλιο .
Δεν νομίζω όμως ότι θα ασχοληθούν πολύ .

Αφού βρε ήδη έληξε αυτό.
Η μάνα του Wolowitz "αγόρασε" το μαγαζί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: The Big Bang Theory

Αφού βρε ήδη έληξε αυτό.
Η μάνα του Wolowitz "αγόρασε" το μαγαζί.

Έχεις δίκιο αλλά ...
εννοούσα να πάρει η παρέα το μαγαζί και να δημιουργηθούν νέες αστείες καταστάσεις .
Με την αγορά από τη μάνα του Wolowitz, βλέπω να ξαναγυρίζουμε σχεδόν στην προηγούμενη κατάσταση με ιδιοκτήτη τον Στιούαρτ .

Καλό το 5ο επεισόδιο, είχε λίγο γέλιο .
Δεν ξέρω σε αυτό το επεισόδιο δεν μου άρεσε η Penny (εμφανισιακά) με το νέο της μαλλί .

ρε παιδιά προχθές έμαθα o Jim Parson τον πασπαλίζει τον κουραμπιέ το γρασάρει το ρουλεμάν πως το λένε ρε παιδί μου το καίει το Σι Ντι ε και να σας πω την αλήθεια ξενέρωσα αρκετά με την συγκεκριμένη σειρά.
Εντάξει θα με κράψετε τώρα αλλά τεσπα.

Απάντηση: Re: The Big Bang Theory

ρε παιδιά προχθές έμαθα o Jim Parson τον πασπαλίζει τον κουραμπιέ το γρασάρει το ρουλεμάν πως το λένε ρε παιδί μου το καίει το Σι Ντι ε και να σας πω την αλήθεια ξενέρωσα αρκετά με την συγκεκριμένη σειρά.
Εντάξει θα με κράψετε τώρα αλλά τεσπα.
Εδω και πολλα χρονια πριν απο τη σειρα.Οπως και ο barney απο το how i met your mother που εχουν και παιδι.Δεν εχει κατι να ξενερωσεις.Στη δουλεια τους βγαζουν το περισσοτερο γελιο και για μας αυτο αρκει θελω να πιστευω.

After having had seen I had had have to have
:D

Το καλύτερο ως τώρα :D

Η Πέννι αίσχος με το νέο μαλί …

Ομοίως και ο Matt Bomer του White Collar. Είναι ταλαντούχοι ηθοποιοί και κάνουν σωστά την δουλειά τους και εμάς δεν μας πέφτει λόγος για την προσωπική τους ζωή βέβαια.

Απάντηση: Re: The Big Bang Theory

Όντως.. μεγάλο φάουλ..
Η πεννυ στις πρωτες σεζον ηταν κουκλαρα τελευταια χαλασε λιγο αλλα οκ δεν με χαλαει καθολου.Μπορει να ειναι τελειως αταλαντη σαν ηθοποιος αλλα ειναι η πιο ομορφη παρουσια απο τις 3 κοπελες της σειρας.Η κοπελα του ραζ δειχνει hot αλλα δεν εχει μεγαλους ρολους.

Re: Απάντηση: Re: The Big Bang Theory

Ναι και για τον Neil Patrick Harris το έμαθα στις τελευταίες season για τις προτιμήσεις τους, και αυτό με ξενέρωσε αρκετά αφού ο ρόλος ήταν κόντρα (γκομενιάρης γαμίκουλας κτλ κτλ) στα ερωτικά του.

πρέπει να είμαι ο μόνος (στον κόσμο?!) που δεν τον χαλάει η Πένυ με το κοντό μαλλί - βέβαια τη συγκρίνω με την Πένυ του 7ου κύκλου και όχι με την Πένυ των πρώτων...

η σειρά πάντως κάνει κοιλιά - αν και είναι ακόμα αρκετά διασκεδαστική

Δεν το ήξερα για τους Neil Patrick Harris και Jim Parson , αλλά δεν μπορώ να πω και ότι ήταν έκπληξη που το διάβασα , κατί εκεί πήγαινε το μυαλό μου .