The Big Bang Theory [CBS]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Απάντηση: Re: The Big Bang Theory

Η πεννυ στις πρωτες σεζον ηταν κουκλαρα τελευταια χαλασε λιγο αλλα οκ δεν με χαλαει καθολου.Μπορει να ειναι τελειως αταλαντη σαν ηθοποιος αλλα ειναι η πιο ομορφη παρουσια απο τις 3 κοπελες της σειρας.Η κοπελα του ραζ δειχνει hot αλλα δεν εχει μεγαλους ρολους.
Ειναι και 8 χρονια μεγαλυτερη απο την 1η σεζον...

Το s08e05 θυμισε λιγο τα παλια...

Απάντηση: The Big Bang Theory

Νομίζω η Penny είναι πιο όμορφη παρά ποτέ .
Κάποια κιλάκια που είχε πριν λίγο καιρό , τα έχασε και τη βλέπω και πιο γυμνασμένη .
Την όλη εικόνα τη χαλάει το μαλλί .

Νομίζω η Penny είναι πιο όμορφη παρά ποτέ .
Κάποια κιλάκια που είχε πριν λίγο καιρό , τα έχασε και τη βλέπω και πιο γυμνασμένη .
Την όλη εικόνα τη χαλάει το μαλλί .
Οτι εχει σωματαρα εχει και φανηκε και στο πεμπτο επεισοδιο αρκετα καλα.Το μαλλι χαλαει την ολη εικονα οντως.Και η μπερναντετ αν και κοντουλα ειναι κουκλα.

Re: The Big Bang Theory

Διακρίνω έλλειψη φρέσκων ιδεών εδώ και καιρό αλλά ιδιαίτερα στο s8e5...

Οι χρόνοι των ρημάτων στα χρονοταξίδια ξεσηκωμένοι από Douglas Adams.

Στο καπάκι οι ηχητικές λέξεις ξεσηκωμένες από σκετσάκι των Ponty Pythons.

Η Πένυ δεν έχει λίγο Μαϊλι Σάϊρους look ή μου φαίνεται;

Πάντως η κοιλιά της παραμένει κορυφαία.

Αλλαξαν ημερα προβολης...Το ειχαν Δευτερα και τωρα το εχουν Πεμπτη...(οπως και στις προηγουμενες σεζον)

Στο 7ο μου άρεσε και εμένα ο γιατρός , από εκεί και πέρα δεν βρήκα κάτι άλλο ενδιαφέρον στο επεισόδιο .

Μέτριο και το 10ο, ό,τι κρατάω από το επεισόδιο είναι το μάθημα ζωής του Χάουαρντ ότι "δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για κάτι σημαντικό. Γι' αυτό καλό είναι να βρίσκουμε την αξία στα μικρά πράγματα που μας δίνει η ζωή".

Καλούτσικο το 11ο !
Είχε λίγο γέλιο με το αποστειρωμένο εργαστήριο , με τις εκφράσεις τους κ.τ.λ
Από την άλλη εμένα δεν πολυέβγαλε γέλιο ο Σέλντον .

Η φετινή σαιζόν είναι για τα πανηγύρια , γιατί ντρέπεστε να το πείτε? Απλά ο κόσμος (και εγώ μαζί) το βλέπει λόγω συνήθειας επειδή κάποτε ήταν κορυφαίο.

Απάντηση: Re: The Big Bang Theory

Η φετινή σαιζόν είναι για τα πανηγύρια , γιατί ντρέπεστε να το πείτε? Απλά ο κόσμος (και εγώ μαζί) το βλέπει λόγω συνήθειας επειδή κάποτε ήταν κορυφαίο.

Σίγουρα, αν αυτή ήταν η 1η ή η 2η σεζόν, δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ περαιτέρω μαζί της.