Ακόμα τη βλέπεις?Την έχω σταματήσει εδώ και 4 μηνες.Οτι πιο άθλιο υπάρχει.Υπαρχουν πολύ καλυτερα sitcom που δεν χάλασαν την ποιότητα τους με τα χρόνια.Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το κόψω , η φετινή σαιζόν είναι άθλια.
Οτι πιο άθλιο υπάρχει.Υπαρχουν πολύ καλυτερα sitcom που δεν χάλασαν την ποιότητα τους με τα χρόνια.
Η σειρα έχει χαλάσει απο την τέταρτη σεζόν και μετα αρκετά.Τις 3 πρωτες σεζόν τις έχω στο κινητό μου και τα έχω δει άπειρες φορες τα επεισόδια.Απο την 4 μεχρι τωρα δεν έχει βγάλει πανω απο 15 καλά επεισόδια.Μιλάμε για 5 σεζόν και 120 επεισόδια.Μετρημένα είναι τα καλά σε αυτές τις 5 σεζόν.Στα φιλαράκια μέχρι την 8 σεζον δεν έκανε κοιλιά.Το arrested development έχω δει πρωτη σεζόν αλλά ζήτημα να γελασα πανω απο 20 λεπτα σε όλα τα επεισόδια μαζί.Γούστα θα μου πεις.Καλά κι εσύ υπερβάλεις λίγο, μάλλον δεν έχεις δει όντως άθλιο sitcom. Η σειρά προφανώς έχει κάνει την κοιλιά της (αναμενόμενο μετά από τόσα χρόνια και τόσο μικρό πλήθος χαρακτήρων, πλέον τους ξέρουμε σαν οικογένειά μας και μαντεύουμε την επόμενη ατάκα). Ωστόσο ακόμα γελάω κάθε φορά που το βλέπω, χωρίς φυσικά να έχω την προσμονή που είχα κάποτε για το επόμενο επεισόδιο. Αλλά ακόμη και εν μέσω κοιλιάς, ατάκες υπάρχουν, συχνά. Και αν είσαι έστω και λίγο στη σφαίρα που βρίσκονται οι χαρακτήρες (πχ θετικός επιστήμων, μηχανικός, ή εργαζόμενος στον ακαδημαϊκό χώρο), βγάζει ακόμη γέλιο. Υπάρχουν πράγματα που αν είσαι εκτός αυτού του χώρου, θα τα καταλάβεις μεν, αλλά δε θα σε αγγίξουν τόσο (πχ το θέμα με τον author στο paper).
Εξάλλου, δεν υπάρχει sitcom που να μη βάρυνε κάποια στιγμή (εκτός ίσως απ'το arrested development, που είναι ειδική περίπτωση). Ακόμη και το κοσμαγάπητο Friends από ένα σημείο και μετά ήταν απελπιστική επανάληψη.
Καλά κι εσύ υπερβάλεις λίγο, μάλλον δεν έχεις δει όντως άθλιο sitcom. Η σειρά προφανώς έχει κάνει την κοιλιά της (αναμενόμενο μετά από τόσα χρόνια και τόσο μικρό πλήθος χαρακτήρων, πλέον τους ξέρουμε σαν οικογένειά μας και μαντεύουμε την επόμενη ατάκα). Ωστόσο ακόμα γελάω κάθε φορά που το βλέπω, χωρίς φυσικά να έχω την προσμονή που είχα κάποτε για το επόμενο επεισόδιο. Αλλά ακόμη και εν μέσω κοιλιάς, ατάκες υπάρχουν, συχνά. Και αν είσαι έστω και λίγο στη σφαίρα που βρίσκονται οι χαρακτήρες (πχ θετικός επιστήμων, μηχανικός, ή εργαζόμενος στον ακαδημαϊκό χώρο), βγάζει ακόμη γέλιο. Υπάρχουν πράγματα που αν είσαι εκτός αυτού του χώρου, θα τα καταλάβεις μεν, αλλά δε θα σε αγγίξουν τόσο (πχ το θέμα με τον author στο paper).
Εξάλλου, δεν υπάρχει sitcom που να μη βάρυνε κάποια στιγμή (εκτός ίσως απ'το arrested development, που είναι ειδική περίπτωση). Ακόμη και το κοσμαγάπητο Friends από ένα σημείο και μετά ήταν απελπιστική επανάληψη.
Το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ.Άλλος την έχει για οτι καλυτερο άλλος για οτι χειροτερο.Και εγώ νόμιζα κάποια στιγμή μήπως βλέπω λάθος σειρα γιατί για κωμωδία δεν θα την έλεγα.Καλά το arrested development παίζει να είναι ότι χειρότερο έχω δει ever.... απορώ πως σας αρέσει αυτό το πράγμα; το βλέπει και ένας φίλος και έχει τρελαθεί... τι να πω...
Καλά το arrested development παίζει να είναι ότι χειρότερο έχω δει ever.... απορώ πως σας αρέσει αυτό το πράγμα; το βλέπει και ένας φίλος και έχει τρελαθεί... τι να πω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.