The Big Bang Theory [CBS]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Απάντηση: The Big Bang Theory

Καλούτσικο το 20ο επεισόδιο !
Είχε κάποιο ενδιαφέρον ο αδερφός και το ότι γέλιο βγήκε , βγήκε από τις σκηνές με τον Γουίτον .

Απάντηση: Re: The Big Bang Theory

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το κόψω , η φετινή σαιζόν είναι άθλια.
Ακόμα τη βλέπεις?Την έχω σταματήσει εδώ και 4 μηνες.Οτι πιο άθλιο υπάρχει.Υπαρχουν πολύ καλυτερα sitcom που δεν χάλασαν την ποιότητα τους με τα χρόνια.

Re: Απάντηση: Re: The Big Bang Theory

Οτι πιο άθλιο υπάρχει.Υπαρχουν πολύ καλυτερα sitcom που δεν χάλασαν την ποιότητα τους με τα χρόνια.

Καλά κι εσύ υπερβάλεις λίγο, μάλλον δεν έχεις δει όντως άθλιο sitcom. Η σειρά προφανώς έχει κάνει την κοιλιά της (αναμενόμενο μετά από τόσα χρόνια και τόσο μικρό πλήθος χαρακτήρων, πλέον τους ξέρουμε σαν οικογένειά μας και μαντεύουμε την επόμενη ατάκα). Ωστόσο ακόμα γελάω κάθε φορά που το βλέπω, χωρίς φυσικά να έχω την προσμονή που είχα κάποτε για το επόμενο επεισόδιο. Αλλά ακόμη και εν μέσω κοιλιάς, ατάκες υπάρχουν, συχνά. Και αν είσαι έστω και λίγο στη σφαίρα που βρίσκονται οι χαρακτήρες (πχ θετικός επιστήμων, μηχανικός, ή εργαζόμενος στον ακαδημαϊκό χώρο), βγάζει ακόμη γέλιο. Υπάρχουν πράγματα που αν είσαι εκτός αυτού του χώρου, θα τα καταλάβεις μεν, αλλά δε θα σε αγγίξουν τόσο (πχ το θέμα με τον author στο paper).

Εξάλλου, δεν υπάρχει sitcom που να μη βάρυνε κάποια στιγμή (εκτός ίσως απ'το arrested development, που είναι ειδική περίπτωση). Ακόμη και το κοσμαγάπητο Friends από ένα σημείο και μετά ήταν απελπιστική επανάληψη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Big Bang Theory

Καλά κι εσύ υπερβάλεις λίγο, μάλλον δεν έχεις δει όντως άθλιο sitcom. Η σειρά προφανώς έχει κάνει την κοιλιά της (αναμενόμενο μετά από τόσα χρόνια και τόσο μικρό πλήθος χαρακτήρων, πλέον τους ξέρουμε σαν οικογένειά μας και μαντεύουμε την επόμενη ατάκα). Ωστόσο ακόμα γελάω κάθε φορά που το βλέπω, χωρίς φυσικά να έχω την προσμονή που είχα κάποτε για το επόμενο επεισόδιο. Αλλά ακόμη και εν μέσω κοιλιάς, ατάκες υπάρχουν, συχνά. Και αν είσαι έστω και λίγο στη σφαίρα που βρίσκονται οι χαρακτήρες (πχ θετικός επιστήμων, μηχανικός, ή εργαζόμενος στον ακαδημαϊκό χώρο), βγάζει ακόμη γέλιο. Υπάρχουν πράγματα που αν είσαι εκτός αυτού του χώρου, θα τα καταλάβεις μεν, αλλά δε θα σε αγγίξουν τόσο (πχ το θέμα με τον author στο paper).

Εξάλλου, δεν υπάρχει sitcom που να μη βάρυνε κάποια στιγμή (εκτός ίσως απ'το arrested development, που είναι ειδική περίπτωση). Ακόμη και το κοσμαγάπητο Friends από ένα σημείο και μετά ήταν απελπιστική επανάληψη.
Η σειρα έχει χαλάσει απο την τέταρτη σεζόν και μετα αρκετά.Τις 3 πρωτες σεζόν τις έχω στο κινητό μου και τα έχω δει άπειρες φορες τα επεισόδια.Απο την 4 μεχρι τωρα δεν έχει βγάλει πανω απο 15 καλά επεισόδια.Μιλάμε για 5 σεζόν και 120 επεισόδια.Μετρημένα είναι τα καλά σε αυτές τις 5 σεζόν.Στα φιλαράκια μέχρι την 8 σεζον δεν έκανε κοιλιά.Το arrested development έχω δει πρωτη σεζόν αλλά ζήτημα να γελασα πανω απο 20 λεπτα σε όλα τα επεισόδια μαζί.Γούστα θα μου πεις.

Το community που βλέπω αυτό τον καιρό είναι ισάξια με φιλαράκια και big bang theory(των τριων πρώτων σεζόν).

Που είναι τα καφρικα αστεία του howard?Τον ευνουχισαν τελείως.
Που είναι ο αυθεντικός ραζ που δεν μπορούσε να μιλήσει στις γυναίκες?
Που είναι ο αντιπαθητικος και αγαθος Σέλντον?
Ο Λέοναρντ και αυτός σερνετε πίσω απο την Πέννυ και δεν του δίνουν καμια καλη ατάκα.
Η Πέννυ παντα άθλια ηταν σαν ηθοποιός αλλά τουλαχιστον είχε καποιες καλες ατάκες.Έχω να γελασω μαζί της χρόνια.Τουλαχιστον την γδυνουν που και που οποτε δεν παει χαμένο το εκατομμύριο που πέρνει σε κάθε επεισόδιο.

Καλά το arrested development παίζει να είναι ότι χειρότερο έχω δει ever.... απορώ πως σας αρέσει αυτό το πράγμα; το βλέπει και ένας φίλος και έχει τρελαθεί... τι να πω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Big Bang Theory

Καλά το arrested development παίζει να είναι ότι χειρότερο έχω δει ever.... απορώ πως σας αρέσει αυτό το πράγμα; το βλέπει και ένας φίλος και έχει τρελαθεί... τι να πω...
Το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ.Άλλος την έχει για οτι καλυτερο άλλος για οτι χειροτερο.Και εγώ νόμιζα κάποια στιγμή μήπως βλέπω λάθος σειρα γιατί για κωμωδία δεν θα την έλεγα.

Όπως έγραψα, είναι ειδική περίπτωση, είτε το λατρεύεις είτε το σιχαίνεσαι. Για μένα είναι η μεγαλύτερη τρολλιά που'χω δει στην αμερικανική τηλεόραση. Σαρκάζει τους Αμερικανούς αλύπητα και αδιάκοπα, ενώ ως δομή και χτίσιμο καταστάσεων, θυμίζει παλιά ελληνική κωμωδία (απίθανες συμπτώσεις που φορτίζουν αργά αργά μέχρι να σκάσουν σε μια έκρηξη σουρεάλας)!!!

Αν έχεις δει μόνο λίγα επεισόδια, θα σου συνιστούσα να τους ξαναδώσεις μια ευκαιρία. Το 9.1 στο imdb από 180Κ κόσμο δε σημαίνει κάτι κατ'ανάγκη, αλλά είναι διαπιστευτήριο για μια ακόμη ευκαιρία! Αλλιώς, είπαμε, ή το λατρεύεις ή το σιχαίνεσαι.

Για να μη χαλάμε το νήμα, τα λέγαμε εδώ γι'αυτή τη σειρά.

Last edited:

Από το 21ο δεν μπορώ να πω ότι μου "έμεινε" κάτι από το επεισόδιο .
Ίσως μόνο η τελευταία σκηνή με τον Σέλντον και τους εξωγήινους .

Στο 22ο ,
η
ιστορία με το ελικόπτερο και τους γονείς του Ραζ , είχε λίγο γέλιο .

Καλό το 23ο !
Έβγαλαν γέλιο οι δυο μαμάδες .
Δεν θυμάμαι, εμφανίστηκαν ξανά μαζί ;

Re: The Big Bang Theory

Είχα πολύ καιρό να γελάσω τόσο πολύ με την καρδιά μου, επιτέλους ένα καλό επεισόδιο.

Απαίσιο το τελευταίο επεισόδιο. Είχα να δω καμία 10αρια και είπα να πάω κατευθείαν στο 24.Μακαρι να κοπεί και να μην συνεχίσει άλλο η κατρακύλα.

Το τελευταίο επεισόδιο το βρήκα σχετικά καλό (στο πρώτο μισό τουλάχιστον) , τα 22 και 23 ήταν για κλάματα όπως και η πλειοψηφία της φετινής σαιζόν.

Εμένα μου άρεσε το 1ο και γέλασα αρκετά .
Μπορεί να έγινε αυτό επειδή ήταν επεισόδιο της σειράς μετά από καιρό .

Τρωγότανε το s09e01.
Θα ξανα-ανέβει η σειρά, είμαι σίγουρος ( δεν έχουνε και 10 show να τρέχουνε οι σεναριογράφοι της πλέον )