The Big Bang Theory [CBS]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Απάντηση: The Big Bang Theory

Καλούτσικο το 15ο επεισόδιο !
Σε κάποια σημεία με κούρασε ο Σέλντον με τον άλλον τύπο .

Re: The Big Bang Theory

OK έχει "κουραστεί" η σειρά σαφώς, αλλά δε νομίζω ότι ούτε καν πλησιάζει το μέσο όρο της μέσης αμερικανικής sitcom σαβούρας. Άρα διαφωνώ στο ότι "πρέπει να τελειώνει". Σίγουρα, οι σεναριογράφοι πρέπει να κουραστούν λίγο παραπάνω, αλλά ακόμα και στα χειρότερα επεισόδιά της βλέπεται ευχάριστα. Το "αντίπαλο δέος" για παράδειγμα (How I met your mother) εμφανίζει σαφώς μεγαλύτερα δείγματα κόπωσης. (Οι σειρές δεν έχουν την παραμικρή σχέση μεταξύ τους, τις συγκρίνω απλά επειδή κατ'εμέ ήταν οι καλύτερες κωμικές σειρές των τελευταίων 5 ετών).

OK έχει "κουραστεί" η σειρά σαφώς, αλλά δε νομίζω ότι ούτε καν πλησιάζει το μέσο όρο της μέσης αμερικανικής sitcom σαβούρας. Άρα διαφωνώ στο ότι "πρέπει να τελειώνει". Σίγουρα, οι σεναριογράφοι πρέπει να κουραστούν λίγο παραπάνω, αλλά ακόμα και στα χειρότερα επεισόδιά της βλέπεται ευχάριστα. Το "αντίπαλο δέος" για παράδειγμα (How I met your mother) εμφανίζει σαφώς μεγαλύτερα δείγματα κόπωσης. (Οι σειρές δεν έχουν την παραμικρή σχέση μεταξύ τους, τις συγκρίνω απλά επειδή κατ'εμέ ήταν οι καλύτερες κωμικές σειρές των τελευταίων 5 ετών).

Συμφωνώ 100%, ιδίως για το "αντίπαλο δέος", προτίμηση της γυναίκας μου αρχικά, το οποίο έχει φτάσει να μην βλέπεται μια που το στόρυ τραβιέται από τα μαλλιά για να βγουν επεισόδια και να τελειώσει αυτή η σεζόν.

Πούλο όλα τα θηλυκά πλην Penny και ξανά απο την αρχή. Στην παλιά επιτυχημένη συνταγή. Τότε που και ο Γουόλοβιτς έβγαζε γέλιο.

Geek καταστάσεις ξανά..

Συμφωνώ 100% με όλα τα τελευταία σχόλια, τόσο για την απομάκρυνση της Ζωής Κωνσταντοπούλου αλά αμερικάνικα, όσο και της άλλης που μιλάει σαν το δικαστή στο Ρότζερ Ράμπιτ. Προσυπογράφω και ό,τι ειπώθηκε για το "αντίπαλο δέος".

Καλούτσικο το 17ο επεισόδιο .
Ο Ραζ δεν είναι ότι δεν βγάζει γέλιο , αλλά σε "χαλάει" κιόλας .
Εγώ έτσι για αλλαγή , σκέφτηκα μπορεί να έχει άλλη κατάληξη η ιστορία του Ραζ στο επεισόδο .

Όντως κούραση. Τον προτιμούσα όταν δεν μπορούσε να μιλήσει

Σύμφωνα με το tv.com το Big Bang Theory πήρε παράταση για 3(!) ακόμα σεζόν! Κοίτα να δεις που θα βγούμε από το μνημόνιο, και η σειρά θα παίζεται ακόμα!!

πλεον για να περασει η ωρα σου μια χαρα ειναι.οι τελευταια σεζον ηταν κλαυτερη της προηγουμενης τουλαχιστον που ηταν εντελως αδιαφορη. Και εγω παντως διαβασα ανενεωση για 2 χρονια.

Re: Απάντηση: The Big Bang Theory

Πούλο όλα τα θηλυκά πλην Penny και ξανά απο την αρχή. Στην παλιά επιτυχημένη συνταγή. Τότε που και ο Γουόλοβιτς έβγαζε γέλιο.

Geek καταστάσεις ξανά..

Οντως, τωρα είναι μια ''ντεμι'' κατασταση που δεν ξέρει που ''πατάει''....

Έχει πέσει πολύ η σειρά , ολόκληρο επεισόδιο και δεν γελάς σχεδόν καθόλου. Πιο διασκεδαστικό βρήκα το σημερινό επεισόδιο του Two and a half men.

Εμένα πάντως ο Ραζ έχει αρχίσει να μου θυμίζει τον Φεζ από το "that 70's show". Και το μόνο που ξέρω είναι ότι από ένα σημείο και μετά απλά με εκνεύριζε.
Τελικά επιτυχημένος-αποτυχημένος υπήρξε μόνο ο θεός Αλ Μπάντυ.

Το Console wars αυτης της γενιας κριθηκε απο την επιλογη του Seldon στο χτεσινο επεισοδιο.
Oχι spoilers μεχρι να το δουμε!

104654_d0915bc.jpg

SheldonAmy.jpg

Πολύ καλό το 19ο επεισόδιο !
Δεν ξέρω ... αλλά γέλασα πολύ, σε τρεις , τέσσερις σκηνές .
Κορμάρα στο τέλος η Πεννυ.

Πάρα πολύ καλό το 19ο φετινό επεισόδιο, από τα καλύτερα της σαιζόν. Sheldon και console wars... :cool: