Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 105,707 Εκεί ψηλά..... Tuesday at 16:27 #281 To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies making off απο το τελος της σειρας.
To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies making off απο το τελος της σειρας.
ilias83 Established Member 3 June 2008 132 Yesterday at 08:46 #282 Μόνο εγώ απογοητεύτηκα πλήρως από το τέλος της σειράς;
vadergr Super Moderator Staff member 17 August 2007 28,955 Μεταμορφωση Yesterday at 12:44 #283 ilias83 said: Μόνο εγώ απογοητεύτηκα πλήρως από το τέλος της σειράς; Click to expand... Οχι φυσικα. Γιαυτο και η χαμηλή του βαθμολογια στο imdb.
ilias83 said: Μόνο εγώ απογοητεύτηκα πλήρως από το τέλος της σειράς; Click to expand... Οχι φυσικα. Γιαυτο και η χαμηλή του βαθμολογια στο imdb.
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 105,707 Εκεί ψηλά..... Yesterday at 13:48 #284 To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies Homelander's Final Stand | The Boys Final Season | Clip Prime Video H στιγμη αυτη παντως ειναι κλασικη φαση καθαρσης. Κατι αντιστοιχο με τον θανατο του Τζεφρι στο Game of Thrones. Last edited by a moderator: Today at 15:10
To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies Homelander's Final Stand | The Boys Final Season | Clip Prime Video H στιγμη αυτη παντως ειναι κλασικη φαση καθαρσης. Κατι αντιστοιχο με τον θανατο του Τζεφρι στο Game of Thrones.
takisot Super Moderator Staff member 17 June 2006 30,538 Παλλήνη Today at 16:30 #285 Εμένα πάντως μου άρεσε η τελική σκηνή με τον Homelander. Έδειξε πόσο τιποτένιος είναι χωρίς τις υπερδυνάμεις του. Reactions: ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗΣ
Εμένα πάντως μου άρεσε η τελική σκηνή με τον Homelander. Έδειξε πόσο τιποτένιος είναι χωρίς τις υπερδυνάμεις του.
vadergr Super Moderator Staff member 17 August 2007 28,955 Μεταμορφωση Today at 16:35 #286 takisot said: Εμένα πάντως μου άρεσε η τελική σκηνή με τον Homelander. Έδειξε πόσο τιποτένιος είναι χωρίς τις υπερδυνάμεις του. Click to expand... Οι όποιες διαμαρτυρίες αφορούν τα όσα θα έπρεπε να είχαν προηγηθεί, βάσει του ύφους (δεν αναφέρω καν το ποσό πιστό είναι στις εξελίξεις ) του κόμικ.
takisot said: Εμένα πάντως μου άρεσε η τελική σκηνή με τον Homelander. Έδειξε πόσο τιποτένιος είναι χωρίς τις υπερδυνάμεις του. Click to expand... Οι όποιες διαμαρτυρίες αφορούν τα όσα θα έπρεπε να είχαν προηγηθεί, βάσει του ύφους (δεν αναφέρω καν το ποσό πιστό είναι στις εξελίξεις ) του κόμικ.
Δημήτρης Δημητρακούδης Πρόεδρος Δ.Σ. Staff member 18 June 2006 29,135 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία 2 minutes ago #287 Με βάση το κόμικ; Αδιάφορο... Μια χαρά ήταν το τέλος. Reactions: takisot