The Dim.DAC

για τα cd player που μας εχουν μεινει στο ραφι θα λεει, μην αρπαζεσαι, δεν παιζουν πικροχολα σχολια εδω
αυτο με το cdm4 πολυ καλη ιδεα, κατι μου λεει οτι θα ειναι το επομενο προτζεκτακι μου

για τα cd player που μας εχουν μεινει στο ραφι θα λεει, μην αρπαζεσαι, δεν παιζουν πικροχολα σχολια εδω
αυτο με το cdm4 πολυ καλη ιδεα, κατι μου λεει οτι θα ειναι το επομενο προτζεκτακι μου

Αυτα τα cd player ομως μπορουν να μετατραπουν σε αρκετα καλα CD η Transport εαν καποιος εχει την ωρεξη και τις γνωσεις και κανει αρκετες βελτιωσεις πανω σε αυτα .
Οσο για το cdm4 το κακο με αυτο ειναι αμα χαλασει τι γινεται , δλδ εαν βρισκεις ανταλακτικα και ποσο θα κανουν αυτα .

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Dim.DAC

Eιδικά όταν την πετάς στη θάλασσα...

:damnyou:

oceans_3.jpg

Απάντηση: Re: The Dim.DAC

Αφου αυτη ειναι η γνωμη σας και αφου τα ξερετε ολα τι να πω , δε βαριεστε υγεια να εχουμε ! .

Προφανώς δεν έχεις καταλάβει ότι τα ποστ #45 & #46 δεν αφορούν το dac σου αλλά το μπαναρισμένο μέλος.

Re: Απάντηση: Re: The Dim.DAC

Προφανώς δεν έχεις καταλάβει ότι τα ποστ #45 & #46 δεν αφορούν το dac σου αλλά το μπαναρισμένο μέλος.

που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό για το σχόλιό του

Ενταξει παιδια , δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση , φταιει η αγαπη μας για αυτο που κανουμε δλδ που ασχολουμαστε με αυτα τα μηχανηματα , εαν βαλτε και την γενικη κατασταση που επικρατει αυτες τις εποχες ( λογω κρισης ) τοτε μπορει να καταλαβει καποιος ποσο ευκολα μπορουν να γινουν παρεξηγησεις , σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και για την υποστηρηξη , να ειστε καλα .

Εκ μέρους του king ,

καθότι δεν έχει πλέον την δυνατότητα να απαντήσει , και με παρακαλέσε να μεταφέρω ότι δεν είχε καμία δίαθεση εμπαιγμού σε πρόσωπα και πράματα και ζητά συγγνώμη αν παρεξηγήθηκε η φράση του περί σαβούρας , καθότι και ό ίδιος κάτοχος ¨σαβούρας¨ και ντιουης , οντως εννοούσε τα περι γοητείας ,,

αυτά ..

ο πληρεξούσιος επι Αρείω Πάγω ... περιπου ,,, ένα στενό πιο κάτω ,,, τοστατζής εσπρεσατζής 1 ευρώ και δώρο το νερό

Ας το κρίνουν οι Διαχειριστές και ο άμεσα θιγόμενος Dim.AR τον οποίο θα παρακαλούσα να
επικοινωνήσει μαζί μου με πμ.

Last edited:
Εκ μέρους του king ,

καθότι δεν έχει πλέον την δυνατότητα να απαντήσει , και με παρακαλέσε να μεταφέρω ότι δεν είχε καμία δίαθεση εμπαιγμού σε πρόσωπα και πράματα και ζητά συγγνώμη αν παρεξηγήθηκε η φράση του περί σαβούρας , καθότι και ό ίδιος κάτοχος ¨σαβούρας¨ και ντιουης , οντως εννοούσε τα περι γοητείας ,,

αυτά ..

ο πληρεξούσιος επι Αρείω Πάγω ... περιπου ,,, ένα στενό πιο κάτω ,,, τοστατζής εσπρεσατζής 1 ευρώ και δώρο το νερό

Δεν ξερω εαν πραγματικα τα εννοουσε τα περι γοητειας η οχι , αλλα η χρηση της λεξης σαβουρα δεν αφηνει κανενα περιθωριο γοητειας και σιγουρα δημιουργει παρεξηγησεις , θελω να πιστευω οτι σε καμια περιπτωση δεν προοριζοταν αυτη η εκφραση για το DAC διοτι μονο ενας τρελος θα το χαρακτηριζε ετσι και δεν εννοω βεβαια οτι ειναι αψογο η τελειο , αλλα ειναι μια αρκετα καλη προσπαθεια που ολοκληρωθηκε μετα απο πολυ μελετη , κοπο και χρονο , εαν εννοουσε τα παλια CD παλι δυσκολα θα συμφωνουσα , διοτι αυτα τα παλια μηχανηματα εχουν ποιοτητα κατασκευης και αντοχη ανωτερη απο πολλα τωρινα μηχανηματα και με βελτιωσεις μπορουν να γινουν ακομα καλυτερα .
Τελος να πω οτι δεν θα ηθελα να αισθανομαι οτι καποιο μελος ειναι μπαναρισμενο "εξαιτιας " μου , αν και μονο εγω δεν φταιω γι'αυτο που εγινε , τα υπολοιπα δεν τα αποφασιζω φυσικα εγω αλλα η διαχειριση , Ευχαριστω .

Μπορεί να εννοουσε αυτά που σε αλλους φαντάζουν ως σαβούρες για κάποιους αλλους εχουν γοητεία.

Απάντηση: Re: The Dim.DAC

Εκ μέρους του king ,

αυτά ..

Σε ευχαριστώ Βασίλη για τη σωστή μεταφορά της δικής μου απάντησης, επειδή δεν είχα τη δυνατότητα πρόσβασης λόγω του δίμηνου αποκλεισμού μου από το avclub.
Τέτοιου είδους μηχανήματα της παλιάς εποχής, που θεωρούνται σήμερα "σαβούρα" από αρκετούς χαϊφιντελιστές, μπορούν με σωστή συντήρηση και ενδεχομένως κάποιες μικρές αλλαγές σε εξαρτήματα να παίξουν καλύτερα και από καινούργια σύγχρονα μηχανήματα. Τα παλαιά μηχανήματα είχαν και κάποιους ιδιαίτερους χρωματισμούς και αυτό το μοναδικό χαρακτήρα κάποιοι ακόμα τον αναζητούν. Η λέξη "γοητεία" ταιριαζει απόλυτα σε αυτό το σημείο.

Στο avsite το ίδιο νήμα είχε καλύτερη τύχη. Το νήμα για το ίδιο dac ανοίχτηκα παράλληλα και εκεί.

Ελπίζω να μην δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα στο μέλος DIM.AR από τα δικά μου σχόλια. Θεωρώ οτι ο σκοπός της παρουσίασης εδώ δεν είχε στόχο την προβολή της κατασκευής για εμπορικούς λόγους.

Τα σέβη μου στο μέλος DIM.AR και πραγματικά λυπάμαι αν τον στεναχώρησα.

Last edited:
Φιλε Internet King τωρα εγινες απολυτα σαφης με αυτες τις επεξηγησεις και να εισαι σιγουρος οτι το νημα αυτο δεν εχει καμια σχεση με την προβολή της κατασκευής για εμπορικούς λόγους , εξαλου οπως ειπα στην αρχη αυτη ειναι η πρωτη μου προσπαθεια κατασκευης ενος ολοκληρωμενου DAC η οποια στεφθηκε με μεγαλη επιτυχια και ειναι το DAC απο το οποιο ακουω συνεχεια μουσικη επισης αυτο το DAC ηταν η αφορμη στο να κανω και καποιες παιρετερω βελτιωσεις στα ενισχυτικα και στα ηχεια .
Τελος να σου ευχηθω καλη επανοδο και διαμονη στο φορουμ και χαριτολογωντας να σου πω λιγακι πιο προσοχη στις "ατακες" , ευχαριστω και να εισαι καλα .