Δικαιολογίες. Το oblivion βγήκε το 2006 !!! Έχουν περάσει 2 γενιές κονσολών και ακόμα περιμένουμε....
Ξερεις τι εκατομυρια χρειαζονται για την υλοποιηση ενος καινουργιου game ε ?
Τι νοοτροπία εχει το elden ring; Αν και δεν το έχω παίξει το θεωρώ καταπληκτικό αν και υπερβολικά δύσκολο από αυτά που έχω δει και με ελκύει πιο πολύ από τη σειρά elder scrolls.Ελπίζω να μην ακολουθήσουν την νοοτροπία του elden ring.
Αφού δεν υπάρχει μπουσουλας. Σε πετάει μέσα στον χάρτη και άντε προχώρα στο πουθενα.Τι νοοτροπία εχει το elden ring; Αν και δεν το έχω παίξει το θεωρώ καταπληκτικό αν και υπερβολικά δύσκολο από αυτά που έχω δει και με ελκύει πιο πολύ από τη σειρά elder scrolls.
Ο ορισμός του open world δηλαδήΑφού δεν υπάρχει μπουσουλας. Σε πετάει μέσα στον χάρτη και άντε προχώρα στο πουθενα.
Όλα τα παιχνίδια έχουν ένα path ,μια πυξίδα, κάτι μια βοήθεια. Όχι χύμα στο άγνωστο.

Κοίτα. Τώρα παίζω το expedition 33 και πέρα από τον βασικό χάρτη του continent που έχει πυξίδα, μέσα στις περιοχές πας στα τύφλα.Δεν έχει χάρτη δεν έχει πυξίδα. Δεν ενοχλει καθολου ομως . Βέβαια δεν είναι τελείως open world και έχει μια γραμμική πορεία αλλά μέχρι να απομνημονευσεις κάποια σημεία μπορει και να κόβεις κύκλους γύρω απο το ίδιο σημείο κανένα 5λεπτο.Όλα ειναι open world αλλά το elden ring ήταν ανωμαλία. Καθόλου user friendly.
.
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ προσωπικά δεν το άντεξα το Elden Ring και το παράτησα...ωραία γραφικά, ωραίος κόσμος, προσοχή στην λεπτομέρια άλλα πάρα πολύ δύσκολο και αχανές, καθόλου user friendly και πρέπει, για να το προχωρτήσεις ή να λειώσεις με άπειρες ώρες σε αυτό ή να ψάχνεις βοηθήματα....ε για μένα χάνεται το νόημα πλέον....Όλα ειναι open world αλλά το elden ring ήταν ανωμαλία. Καθόλου user friendly.
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.