The Elder Scrolls V: Skyrim

To πρώτο αυτόματο patch διόρθωσε ευτυχώς κάποια σημαντικά προβλήματα με το ποντίκι (δε λειτουργούσε σε κάποια σημεία του Interface ενώ σε αλλά λειτουργούσε). Μάζεψα μπόλικα items στο inventory και σταδιακά συνήθισα το χειρισμό του.
Ασχολήθηκα με κάποια πρώτα παράπλευρα quests
Και βρήκα κάποια κορυφαία dungeons με καταπληκτική ατμόσφαιρα και εκπλήξεις :-)

Απάντηση: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Σαν να μην πέρασε μία μέρα από το Oblivion. Στο θέμα της ρεαλιστικότητας περίμενα πολύ περισσότερα.

Εξακολουθεί να έχει αυτή την καρτουνίστικη και χοντροκομμένη κίνηση. π.χ. το κάλπασμα του αλόγου, η κινήσεις των ανθρώπων είναι χοντροκομμένες για το έτος 2011. Καλπάζεις με το άλογο πάνω στο βουνό και σκαρφαλώνει στα βράχια και μερικές φορές περνάει σχεδόν μέσα από τις πέτρες. Καμιά αίσθηση ρεαλιστικότητας. Βέβαα βοηθάει αυτό στο παιχνίδι, αλλά από πραγματικότητα μηδέν.

Μακράν ρεαλιστικότερο είναι το assassin's creed. Τώρα καταλαβαίνω γιατί μας είχε εκπλήξει το 2007 όταν βγήκε.

Στο θέμα του σεναρίου, θα έλεγα μια απ' τα ίδια με το oblivion. Δαδαλώδεις σπηλιές για να φτάσεις στον στόχο, τα φυτά που τα συλλέγεις, ατελείωτοι διάλογοι κλπ κλπ...
Δεν μπορώ να πω σε γενικές γραμμές ότι με εξέπληξε.

Κορυφαίο βέβαια, αλλά ακολουθεί πιστά τις προδιαγραφές του oblivion χωρίς καμιά νέα πρωτοπορία.

Μιλάω για έκδοση xbox, όπως και για τα προηγούμενα βέβαια.

Σαν να μην πέρασε μία μέρα από το Oblivion. Στο θέμα της ρεαλιστικότητας περίμενα πολύ περισσότερα.

Εξακολουθεί να έχει αυτή την καρτουνίστικη και χοντροκομμένη κίνηση. π.χ. το κάλπασμα του αλόγου, η κινήσεις των ανθρώπων είναι χοντροκομμένες για το έτος 2011. Καλπάζεις με το άλογο πάνω στο βουνό και σκαρφαλώνει στα βράχια και μερικές φορές περνάει σχεδόν μέσα από τις πέτρες. Καμιά αίσθηση ρεαλιστικότητας. Βέβαα βοηθάει αυτό στο παιχνίδι, αλλά από πραγματικότητα μηδέν.

Μακράν ρεαλιστικότερο είναι το assassin's creed. Τώρα καταλαβαίνω γιατί μας είχε εκπλήξει το 2007 όταν βγήκε.

Στο θέμα του σεναρίου, θα έλεγα μια απ' τα ίδια με το oblivion. Δαδαλώδεις σπηλιές για να φτάσεις στον στόχο, τα φυτά που τα συλλέγεις, ατελείωτοι διάλογοι κλπ κλπ...
Δεν μπορώ να πω σε γενικές γραμμές ότι με εξέπληξε.

Κορυφαίο βέβαια, αλλά ακολουθεί πιστά τις προδιαγραφές του oblivion χωρίς καμιά νέα πρωτοπορία.

Μιλάω για έκδοση xbox, όπως και για τα προηγούμενα βέβαια.

Συμφωνώ. Και στο PC περίπου μια από τα ίδια. Κακό πράγμα να μην υπάρχει ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο είδος.

Re: Απάντηση: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

γενικα τα animation σε τέτοια παιχνίδια δεν είναι τα υπερ των τίτλων.

Άσε καλύτερα... Εδώ έχουμε χάσει τώρα τον ύπνο μας. Εδώ όταν περνάω απο τίποτα παρτέρια στο δρόμο και έχει λουλούδια, στο μυαλό μου πατάω το Χ και σκέφτομαι σε τί φίλτρο μπορώ να τα χρησιμοποιήσω...

Παιχνιδάρα. Και τεράστιο. Χάνεσαι πιο εύκολα και απο το Grand Theft Auto... Η λίστα με τα quests μου έχει φτάσει σε αστεία επίπεδα... Αφού έχω πεί οτι δεν επισκέπτομαι καινούργια πολη μέχρι να ξεπετάξω καμια 20 απο τις υπάρχουσες...

Για γάμο τί λέτε? Ξέρουμε κανένα καλό κορίτσι για ένα High Elf με προσανατολισμό μάγου?

μιλαμε για την ατελειωτη παιχνιδαραααα...σερι κατι 14ωρα και βαλε....

Έχει κατεβάσει κανείς το 1.5.x Patch για PC; Είναι stable;

Ναι ,δεν έχει κανένα απολύτως θέμα, τα καινούρια cinematics στις μάχες είναι εκπληκτικά, υπάρχει και dlc pack, δοκίμασέ και αυτό-bye-

Βρε παιδιά, θυμάται κανείς ένα dungeon που για να μπεις μέσα, πρώτα πηδάς σε μια μικρή τρύπα. Μέσα σκοτώνεις μια τριάδα που κάνουν κάτι τελετές. Πως διάολο βγαίνεις απο εκεί. Είναι σχετικά στην αρχή του παιχνιδιού, 7lvl είμαι.

Βρε παιδιά, θυμάται κανείς ένα dungeon που για να μπεις μέσα, πρώτα πηδάς σε μια μικρή τρύπα. Μέσα σκοτώνεις μια τριάδα που κάνουν κάτι τελετές. Πως διάολο βγαίνεις απο εκεί. Είναι σχετικά στην αρχή του παιχνιδιού, 7lvl είμαι.

Οι τρεις MCs (τελετάρχες) τί είναι; Vampires, Warlocks, Forsworn;
Δες εδώ, το "Occupants" section.

Re: Απάντηση: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Ναι ,δεν έχει κανένα απολύτως θέμα, τα καινούρια cinematics στις μάχες είναι εκπληκτικά, υπάρχει και dlc pack, δοκίμασέ και αυτό-bye-

Άψογα, να 'σαι καλά! Πού το βρίσκουμε το patch και το DLC pack; Μόνο από τη @^#$#&#$%* Steam;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Άψογα, να 'σαι καλά! Πού το βρίσκουμε το patch και το DLC pack; Μόνο από τη @^#$#&#$%* Steam;

Προσωπικά το έχω αυθεντικό, δεν είμαι σίγουρος να σου απαντήσω, αν και πιστεύω πως σε γνωστά site το dlc θα υπάρχει σίγουρα.

Μήπως ξέρει κανείς να βοηθήσει;

Έχω ανεβάσει το Smithing στο 83 και έχω πάρει και το Glass Smithing perk (Light Armor Branch) και ενώ έχω κατασκευάσει Elven Armor σε Epic, το Leather Armor που έχω δεν μπορώ να το ανεβάσω πάνω από Exquisite. Τί perk χρειαζομαι ή τί άλλο μου διαφεύγει;

Το είχα παρατήσει για κανά χρόνο για να ασχοληθώ με Assassin's Creed και ξεκίνησα να ασχολούμαι πρόσφατα.

Και βέβαια κόλλησα.

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που δεν είναι και τόσο ρεαλιστικά. Αν έχεις κάνει διατριβή στο ass.creed κάνουν μπαμ οι διαφορές. Θα μπορούσα να πω με μια λέξη ότι έχει κάπως "χοντροκομμένα" γραφικά. Οπως η κίνηση των ανθρώπων που είναι κάπως ρομποτική όταν είναι πολλοί στοιβαγμένοι σε έναν χώρο και σπρώχνεις για να περάσεις. Επίσης η κίνηση στο ελεύθερο περιβάλλον. Περνάει μέσα από δέντρα, από μικρά βράχια. Πρέπει να είναι πολύ μεγάλος βράχος για να "σκαλώσει" .

Λεπτομέρειες μπορεί να μου πειτε. Στην ουσία το gameplay μετράει που έχει εκτός από την κυρίως αποστολή, άπειρες αποστολές, άπειρες σπηλιές, σε ένα τεράστιο περιβάλλον.

Αυτό που δεν έχω εξοικιωθεί είναι τα skills. αυτά δεν είναι skills. Είναι ολόκληρη διατριβή. Πατάω ΟΚ στους πόντους που κερδίζω όπου βρω. Και εννοείται δεν ξέρω πως να βελτιώνω τα όπλα, την πανοπλία κλπ παρόλο που υπάρχουν πολλά βιντεάκια στο youtube.

Α σας είπα ότι είναι τεράστιο; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες ώρες έχω ασχοληθεί και είμαι στο level 9.

Και έχει 81 :speechless-smiley-0

Το είχα παρατήσει για κανά χρόνο για να ασχοληθώ με Assassin's Creed και ξεκίνησα να ασχολούμαι πρόσφατα.

Και βέβαια κόλλησα.

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που δεν είναι και τόσο ρεαλιστικά. Αν έχεις κάνει διατριβή στο ass.creed κάνουν μπαμ οι διαφορές. Θα μπορούσα να πω με μια λέξη ότι έχει κάπως "χοντροκομμένα" γραφικά. Οπως η κίνηση των ανθρώπων που είναι κάπως ρομποτική όταν είναι πολλοί στοιβαγμένοι σε έναν χώρο και σπρώχνεις για να περάσεις. Επίσης η κίνηση στο ελεύθερο περιβάλλον. Περνάει μέσα από δέντρα, από μικρά βράχια. Πρέπει να είναι πολύ μεγάλος βράχος για να "σκαλώσει" .

Λεπτομέρειες μπορεί να μου πειτε. Στην ουσία το gameplay μετράει που έχει εκτός από την κυρίως αποστολή, άπειρες αποστολές, άπειρες σπηλιές, σε ένα τεράστιο περιβάλλον.

Αυτό που δεν έχω εξοικιωθεί είναι τα skills. αυτά δεν είναι skills. Είναι ολόκληρη διατριβή. Πατάω ΟΚ στους πόντους που κερδίζω όπου βρω. Και εννοείται δεν ξέρω πως να βελτιώνω τα όπλα, την πανοπλία κλπ παρόλο που υπάρχουν πολλά βιντεάκια στο youtube.

Α σας είπα ότι είναι τεράστιο; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες ώρες έχω ασχοληθεί και είμαι στο level 9.

Και έχει 81 :speechless-smiley-0

Ο ρεαλισμός στα γραφικά και στο gameplay, είναι χαρακτηριστικός στη σειρά elder scrolls, και το oblivion ετσι ήταν, όπως και το morrowind. Σε σύγκριση με το assassins creed που είναι ''κλειστου'' τύπου παιχνίδι , ναι όντως το χάσμα είναι μεγάλο, αλλά τα elder scrolls πονταρουν αλλου.
Υπόψην, 2000 ώρες νομιζω συνολικού παιχνιδιού, το απόλυτο χάος. Ανεβάζεις τα stats από τα όπλα σε blacksmiths, αλλά είναι σε συνάρτηση των perks που ξεκλειδώνεις, μέσω των levels. Υπομονή. Ένα με δύο quest ,φτάνουν και περισσεύουν για να σε εξαντλησουν.

Τελείωσα την βασική αποστολή με τον Alduin , δεν είναι και τόσο μεγάλο και ήμουν μόνο στο level 13 ! Καμιά 50αριά ώρες το υπολόγισα.
Αν θες να κάνεις όλα τα side quests σίγουρα θα χρειαστείς πολλές ώρες, αλλά το 2000 μου φαίνεται υπερβολικό.

Τελείωσα την βασική αποστολή με τον Alduin , δεν είναι και τόσο μεγάλο και ήμουν μόνο στο level 13 ! Καμιά 50αριά ώρες το υπολόγισα.
Αν θες να κάνεις όλα τα side quests σίγουρα θα χρειαστείς πολλές ώρες, αλλά το 2000 μου φαίνεται υπερβολικό.

Όντως, το main quest δεν είναι μεγάλο, αρκετά normal θα έλεγα. Τα υπόλοιπα δεν τα τελειώνεις ποτέ. Tο είχα ακούσει απο μία συνεντευξη, πριν βγει ακόμα στην αγορά, απο έναν εκ των παραγωγων,φαντάσου οτι σε κάθε πόλη ,μαζεύεις στο πολύ άνετο 10 quests, οπότε με πρόχειρους υπολογισμούς, μην είναι και περισσότερες από 2000.