The Event

Σίγουρα όλα τα λεφτά, αλλά δεν κάνει τέτοιες εμφανίσεις....

Έφτασα και εγώ αισίως στα τελευταία.

Προς το παρόν σου κρατάει το ενδιαφέρον αλλά ήδη έχει ξεκινήσει το "τέντωμα"...

Κοινώς πλατειάζει ελαφρώς, ενώ τόσο το σενάριο (όχι η ιδέα) όσο και η κινηματογράφηση έχουν σταδιακά πάρει την κατιούσα...

Ελπίζω να βελτιωθεί, υπάρχουν οι προοπτικές...

Αν συνεχίσει πάντως με την ανθρώπινη μορφή και τα συμβατικά όπλα - τεχνολογία την ίδια ώρα που ανοίγουν πύλες μεταφοράς και κατάφεραν να έρθουν από του διαόλου τη μάνα... θα το κόψω εγώ, πριν το κόψει το κανάλι! Ήδη με τη σύζυγο ξεκινήσαμε το Fringe, αφού και αυτή κρίνει το σενάριο επιεικώς παιδικό...

To στυλ των ρόλων είναι τέτοιο για να στηρίξουν την ιστορία.
Στο γούστα είναι αυτά συμφωνώ απόλυτα

Το event παντως ομολογω οτι ενω ηταν στην κατηγορια αδιαφορη μπουρδα απο πολλα λεφτα απεκτησε μετα την διακοπη ενα ενδιαφερον.
Αν ανατρεψουν καπως το σεναριο που ειχε γινει βαρετα προβλεψιμο και σκοτωσουν και μερικους ακομα χαρακτηρες θα γινει ακομα καλυτερο.

Αυτον τον Προεδρο θα τον φαει η γυναικα του η αλιεν ετσι ? Για αυτο τον εκαναν εσχατως αχωνευτο και απανθρωπο ....

Το event παντως ομολογω οτι ενω ηταν στην κατηγορια αδιαφορη μπουρδα απο πολλα λεφτα απεκτησε μετα την διακοπη ενα ενδιαφερον.
Αν ανατρεψουν καπως το σεναριο που ειχε γινει βαρετα προβλεψιμο και σκοτωσουν και μερικους ακομα χαρακτηρες θα γινει ακομα καλυτερο.

Αυτον τον Προεδρο θα τον φαει η γυναικα του η αλιεν ετσι ? Για αυτο τον εκαναν εσχατως αχωνευτο και απανθρωπο ....

Τελικά μάλλον θα σωθεί απ'ότι φαίνεται στο Ε19

Εχει πατήσει καλο γκαζι η σειρα.
Τετοιο σερι τοσο καλων επεισοδίων δεν το περιμενα.
Απο το 14 και μετα νομιζω πως θα ειναι το τελευταίο του πρωτου κυκλου και αυτο γιατι συνήθως σε τετοια σημεία κανουν την διακοπή μεχρι την επόμενη σεζον.
Παρολα αυτα τα επεισόδια διαδέχονται το ενα το αλλο διατηρώντας την ενταση.

Εχει πατήσει καλο γκαζι η σειρα.
Τετοιο σερι τοσο καλων επεισοδίων δεν το περιμενα.
Απο το 14 και μετα νομιζω πως θα ειναι το τελευταίο του πρωτου κυκλου και αυτο γιατι συνήθως σε τετοια σημεία κανουν την διακοπή μεχρι την επόμενη σεζον.
Παρολα αυτα τα επεισόδια διαδέχονται το ενα το αλλο διατηρώντας την ενταση.

+1 Στα τελευταια επεισόδια γινεται της κακομοιρας!

Εχει βγει το 20 και περιμένω τους υπότιτλους ...κι εχω σκάσει. Θα τους φτιάξω μόνος μου μου φαίνεται.....

Τα 720p τα αργούν με υπότιτλους ρε γμτ.... Κι εγώ το περιμένω. Σχεδόν με διαφορά μιας εβδομάδας έρχονται.

Απάντηση: Re: The Event

Τα 720p τα αργούν με υπότιτλους ρε γμτ.... Κι εγώ το περιμένω. Σχεδόν με διαφορά μιας εβδομάδας έρχονται.

Απορώ πως αντέχετε και δεν το βλέπετε με αγγλικούς υπότιτλους!

Δεν παίζεται το Νο 20 . 'Έχω πωρωθεί με την σειρά πλέον. (Το είδα τελικά με αγγλικούς υπότιτλους)

Κρίμα... Πραγματικά ήταν μία από τις καλύτερες σειρές φέτος (μαζί με Fringe, The Killing, Borgias, Game of Thrones).

Μάλλον ήταν υποκινούμενο και παρακολουθείτο από τα δίκτυα το σχετικό poll που έγινε πριν λίγο καιρό εδώ...:furious3: