The Expanse [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 26 45.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 42.1%
  • Καλή

Votes: 5 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.5%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    57
Re: The Expanse [SyFy]

Το είδα χθες, ωραία και όμορφα προχωράει.
Ακριβώς όπως το αφήσαμε να πηγαίνει και όπως θα θέλαμε να πάει με την πρεμιέρα της 3ης σεζόν.
:2thumb22sup:

Σταθερή αξία και το 2ο. :a0210:

Είπε ένας φίλος, που έχει διαβάσει τα βιβλία, ότι οι συγγραφείς έκαναν βελτιώσεις στο story και άλλαξαν κάποιες λεπτομέρειες από τα βιβλία.

Έχουμε κάνει χίλιες δυο αναφορές, νομίζω του έχω στείλει μέχρι και pm. Πέρα από να του το βάλουμε να παίζει και να τον δέσουμε στην καρέκλα, νομίζω τα έχουμε δοκιμάσει όλα τα άλλα :)

Χμμμ...ίσως να τον δελεάζαμε κάπως;

latest

https://i2.wp.com/www.pixel51.com/blog/wp-content/uploads/2015/12/sara_mitich_theexpanse.jpg

t1572.gif

Έστω και παραπλανητικά... :flute:

ας ποσταρει καποιος τη σκηνη σεχ στο zero-g .

Zero-g πισινες και χαζομαρες ;)

Απάντηση: The Expanse [SyFy]

Αυτην ? ... :rolleyes: :flute: ... (θα μπορουσε να λειπει το κωλοσεντονο :icon15: αλλα ... censorship rules)

image

Τι να το κανεις ? :nounder: ... πριν τους βγει η ψυχουλα τρεχουν ηδη πισω στα ποστα τους ! ....

BTW ... απο αποψη εφφε ... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ! :worshippy: Η γκαριδα του Χαρη ... επιασε τοπο ! -bye-

Last edited:

Εμμμ.. αυτήν την σειρά έπρεπε να την κάνει το Netflix, για το ενήλικο κοινό του Altered Carbon! :p

Η 2η σεζόν είναι πιο προσεγμένη ακόμη στα εφέ..

Λοιπον,

μαλλον τα spoilers θα πηγαινουν συννεφο (αφου εχουν περασει κατι αιωνες απο τα πρωτα επεισοδια
και αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικο) και κανεις δεν περιμενει εναν κομητη SR να του επιβαλλει σιγη ασυρματου.

Οποτε, πειτε μου σε ποιο επεισοδιο να ξαναμπω εδω μεσα .... (considering spoiler damage)

Λοιπον,

μαλλον τα spoilers θα πηγαινουν συννεφο (αφου εχουν περασει κατι αιωνες απο τα πρωτα επεισοδια
και αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικο) και κανεις δεν περιμενει εναν κομητη SR να του επιβαλλει σιγη ασυρματου.

Οποτε, πειτε μου σε ποιο επεισοδιο να ξαναμπω εδω μεσα .... (considering spoiler damage)

Βρε συ γράφε κανονικά ότι θες μέχρι και την 2η σεζόν
μόνο βάζε για ποιο επεισόδιο λες.. 1.01 κτλ..
θα κάνω και ανασκόπηση τι είχα γράψει.. :cool:

Άντε σε περιμένω να αρχίσουμε μαζί την 3η σεζόν! ;)

Ειδα μαζι το 3.01 και το 3.02 . Η σειρα συνεχιζει ΑΚΡΙΒΩΣ απο εκει που μειναμε στο τελος της 2ης σαιζον. Κανει μια δι-τριλεπτη ανασκοπηση και μετα βουταει στα βαθια. Ευτυχως την ειδα μαζι με τον φιλο μου που εχει διαβασει μεχρι και το 5ο βιβλιο οποτε ειχα καποιον να μου θυμιζει ποιος ειναι ποιος και σε ποιο μερος βρισκεται, οπως επισης κα τη σημασια του καθε μερους.

Η σειρα αυτη ειναι πολυ ενδιαφερουσα, θεωρω ανεξαρτητα απο αν αρεσει σε καποιον ή οχι, διοτι νομιζω οτι ειναι η 1η φορα που βλεπουμε scifi να εχει τετοια τεραστια "εκταση". Απειροι χαρακτηρες, 3 διαφορετικες πλευρες με αρκετες υποδιαιρεσεις και ολοι με τις δικες τους πεποιθησεις και στοχους. Το babylon 5 ειχε λιγο απο αυτο το "αρωμα", αλλα ακομα και εκει ηταν ολοι οι παικτες μαζεμενοι σε εναν χωρο και λιγο προς το τελος της σειρας "ανοιξαν" οι οριζοντες.

Ξεκιναει η σειρα σαν αστυνομικο noir και εξελισσεται σε πολιτικο θριλλερ με που και που διασπαρμενα στοιχεια τρομου. Επισης να προσθεσω οτι πρωτη μου φορα βλεπω scifi τοσο "low-tech". Το battlestar galactica το ειχε αυτο επισης, αλλα εδω το εχουν φτασει σε αλλο επιπεδο. Σχεδον τιποτα που γινεται σε αυτον τον κοσμο δεν σε κανει να πιστευει οτι βρισκεσαι σε μια εναλλακτικη πραγματικοτητα. Ολα θα μπορουσαν να γινουν σε 100-200 χρονια. Ουτε λειζερ, ουτε warp drives, ουτε τηλεμεταφορες, ουτε μαγικη ιατρικη.

Αντε καλη μας αρχη στον 3ο κυκλο ή οπου βρισκεται ο καθενας!

Re: Απάντηση: The Expanse [SyFy]

:flute:

Μην με κατακρινεις ... ειμαι βραδυκαυστος απτρα ! :rolleyes:

ξερω οτι εισαι σουπερτανκερ. Το βασικο ειναι να στριψεις στην σωστη κατευθυνση, μετα η αδρανεια κανει τα υπολοιπα :D

Re: Απάντηση: The Expanse [SyFy]

Καλα το παει :proud: (τελειωσα το 4ο) ....
Χαίρομαι που σου αρέσει! Η σειρά βελτιώνεται συνέχεια, οπότε αν σου αρέσει τώρα που τα πράγματα είναι χλιαρά δεν έχεις να φοβάσαι για τίποτα στη συνέχεια.

Τα εφφε ειναι πολλα κλικ πανω απο BSG και Babylon
αλλα αυτο θα ηταν αδικο για τα δυο τελευταια γιατι κυκλοφορησαν ετη πριν.
Το Babylon ειδικα εχει πανω απο δυο δεκαετιες αποσταση απο το Expanse.

Μου αρεσει πολυ το non-locality των ιστοριων και αφηγησεων.
Oπου ολα ωφειλουν να αναφερονται σε ενα κεντρικο σημειο (πλανητη - διαστημοπλοιο).
Ολοι οι παιχτες, μπορει να ειναι homo sapiens, αλλα νιωθουν ... anything else but this.
Το μοναδικο local στοιχειο ... ειναι το ηλιακο συστημα.

Pas mal, pas mal ...

Σε μερικα σημεια μου θυμισε το αρχαϊκο OutLand https://www.imdb.com/title/tt0082869/
(με τον μαθουσαλα Sean Connery σε ρολο διαστημικου μπατσου :laugh:).

Οι κινδυνοι (και αναπηριες) ενος περιβαλλοντος χαμηλης βαρυτητας
νομιζω αποτυπωνονται τελεια. Κατι που δεν αποτυπωνοταν στο OutLand.
Επισης και οι συμπιεσεις/αποσυμπιεσεις. Ομως εχω ενα παραπονο :
ΠΑΛΙ τα διαστημοπλοια φρεναρουν χωρις ισοδυναμης ισχυος αντιθετη ΩΣΗ.
Απλα παυουν να πυροδοτουν τους βασικους προωθητηρες. Eχμ ...

Ομως ..... I can live with that :rolleyes: .... no sweat !

Σχετικα με τα διαστημοπλοια, ειλικρινα δεν θυμαμαι τι βλεπεις τωρα εκει που εισαι, επειδη παει πολυς καιρος. Παντως σου υποσχομαι οτι η κινηση τους (και οι επιδρασεις της κινησης τους στους επιβατες) ειναι περισσοτερο ρεαλιστικα απο οτιδηποτε αλλο εχεις (ή τουλαχιστον εχω) δει ποτε σε scifi, π.χ. ταν στριβουν, βλεπεις πλαγιους thrusters να ενεργοποιουνται.

Ασε που οταν φτασεις να δεις μαχη μεταξυ διαστημοπλοιων, σου υποσχομαι οτι θα ... λερωσεις το βρακακι σου :) Θυμιζουν περισσοτερο ναυμαχιες με κανονια, παρα πιου-πιου star wars.