The Expanse [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 26 45.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 42.1%
  • Καλή

Votes: 5 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.5%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    57
Re: Απάντηση: The Expanse [SyFy]

Moλις τελειωσα την 1η σεζον ... και μπηκα στον πειρασμο να δω και το 1ο της 2ης.
Ειμαι ετοιμος να ψηφισω Πολυ Καλη ... αλλα λεω να τελειωσω και την 2η.
Ισως ψηφισω ... Εξαιρετικη.

Αυτη που μου την σπαει (και θυμιζει λιγο το τσιρκουλο κουστουμιων του Babylon)
ειναι αυτη η μπαμπογρια Ινδογρια του UN. Ολο με ριχταρια και κιλιμια και κουρτινες. :icon15:
Ρε πας καλά; Θεωρώ ότι είναι από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες!!! Άσε που έχει απίστευτη φωνή. Ερεθιστική οριακά...

Οπως ειπα ... :proud:

Μπαμπογρια για λαικη στο Δελχι. :smash:
Βάζω bookmark και θα σου θυμίσω τα λόγια σου αυτά όταν θα "γυρίσεις το τροπαρι" βλέποντας τον 2ο κύκλο.
Αυτά που ξεστομίσες σου υπόσχομαι ότι θα σε στοιχειώνουν :)

Απάντηση: The Expanse [SyFy]

Μπορει .... δεν το αποκλειω.

Προς το παρον, θα προτιμουσα να μην υπηρχε (ως φαινοτυπος)
η να ειχε αντικατασταθει απο καποια αλλη (αλλον).

Re: The Expanse [SyFy]

Η τύπισσα έχει "two brass ones" που κρέμονται μέχρι το πάτωμα. Θα δεις στην πορεία.

Καθε γυναικα (απο τα 16 και μετα) εχει two brass ones ... ειναι γονιδιακο/ορμονικο το θεμα.
Η δικη μας τεστοστερονη εχει πολυ μικρη διαρκεια (συγκρινομενη με την θηριωδη "επιμονη"
των οιστρογονων τους) και ειναι να μην ... βαλουν στοχο κατι. Κανεις αντρας δεν τις φτανει.

Δεν εχουν peak ... εχουν duration ! Iδανικες για τον πολιτκο στιβο (βλεπε Θατσερ/Μερκελ).

Καθε γυναικα (απο τα 16 και μετα) εχει two brass ones ... ειναι γονιδιακο/ορμονικο το θεμα.
Η δικη μας τεστοστερονη εχει πολυ μικρη διαρκεια (συγκρινομενη με την θηριωδη "επιμονη"
των οιστρογονων τους) και ειναι να μην ... βαλουν στοχο κατι. Κανεις αντρας δεν τις φτανει.

Δεν εχουν peak ... εχουν duration !
Σε βλέπω να ερωτεύεσαι την Bobbie draper, την οποία όμως ακόμα περιμένω να κάνει κάτι φοβερό και τρομερό.

Ναι μωρέ σιγά με την Bobbie... που την βρήκανε.. :p

Φαντάσου να είχε η σειρά (από Lucifer..) Tricia για Avasarala.. (η φωνή της μου θυμίζει 60άρα barwoman..) :laugh:
και Lauren German στην θέση της άλλης.. :p

Θα είχε διπλή επιτυχία!! :cool:

** Αλλά όλα τα λεφτά τους τα ξοδέψανε για τα ρούχα της Avasarala!! :laugh:

Συμφωνώ με τον Μάνο!!!
.. τσατσά μου θυμίζει η φωνή της!! :laugh:

Χάθηκε να πάρουν την Tricia Helfer, που είχαν στο Ascension ???

Μάνοο.. το 2.05 θα είναι πολύ καλό απ' ότι θυμάμαι..
αλλά να μη σου ανοίξει πολύ η όρεξη.. :p

Ξεχνάτε ποιοι ήταν οι αρχικοί ρολόι της Tricia helfer στο bsg και στο Ascension. Ερωμένη με σκοπό να αποσπάσει κωδικούς και παλακιδα που ανέβηκε επίπεδο .

Δεν θα ήταν ρεαλιστικό γυναίκα σαν την helfer να έχει τον ρόλο της avarsala.

Καλά για αυτό με την German δεν το σχολιάζω καν....

Ούτε καν όνειρα, ονειρώξεις μεταφέρετε!!

Που να την δεις στο Lucifer.. μωρέ ότι ρόλο θες σου βγάζει!!
Δεν αμφιβάλλω για τις υποκριτικές της ικανότητες, η σωματική της διάπλαση είναι το πρόβλημα για να παίξει την Bobbie.

Δεν το διάβασες καλά.. για τον ρόλο της Avasarala λέω την Tricia !! :cool:

...

Μάλλον μπερδευτήκαμε γιατί και αυτή παίζει στο Lucifer! :cool:

Last edited:

Kαι στο δευτερο επεισοδιο εσκασε μυτη η...

The_Expanse_Roundtable_3x02_02.jpg
Πρωτοκυτταρο θελαμε. ? Εχoυμε να φαμε drama queen που θα ξεχασουμε τι εστι sci fi. :laugh:

Τα 2 και 3 (της 2ης σεζον) δειχνουν οτι η σειρα σοβαρευει.
Περα απο το πρωτοκυτταρο (που αποκτα κομβικο ρολο) χαρακτηρες που μεχρι προτινος θεωρουνταν expendable
αρχιζουν να αποκτουν πιο κρισιμο και κομβικο ρολο. ΔΕΝ ειναι για μπατσες. Γενικως, οι χαρακτηρες ωριμαζουν
ως ωφειλουν ... ΑΡΓΑ. I'm particularly satisfied with that.

Και το ξεσπασμα του μπατσου ...
παρολο που αφαιρεσε ασσο κοσμικης σημασιας απο τα χερια των αλλων δυο (η τριων),
παρολο που διεκοψε την προσπαθεια εξιχνιασης και χειραγωγησης του πρωτοκυτταρου,
παρολο που εκανε την θυσια 100.000 belters στον Ερωτα να μοιαζει αχρηστη και ανωφελη,
παρολο που στερει κοσμικης σημασιας πλεονεκτημα για δισεκατομμυρια homo sapiens στο ηλιακο συστημα

ηταν ... ΠΕΡΑ για ΠΕΡΑ απονεμητικη της πιο βουβης και αδικης πραξης ... της μεταλλαξης 100.000 belters.

Μ'αρεσει πολυ ο μπατσος (δεν το κρυβω). Δεν ξερω αν τελικα σωθουν οι μεταλλαγμενοι (χλωμο το βλεπω
αλλα μην βιαστειτε να με διαφωτισετε) ομως αριθμητικες του τυπου "κανω ανατριχιαστικα πραγματα σε
100.000 ξεχασμενους κακομοιρηδες για να προσφερω εξελικτικο ασσο σε κατι αλλα δισεκατομμυρια" ...
παντα μου αναβει ενα λαμπακι ... ΜΗ-ΚΑΡΤΕΣΙΑΝΟ και ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ και ΤΙΝΑΖΩ ΤΗΝ ΒΑΛΧΑΛΑ ΣΑΣ
σε χιλια κομματια.

Αγαπημένος μου χαρακτήρας ο Amos. Ξεκίνησε τη σειρά με φοβερά χαμηλό προφίλ και έδινε την εικόνα του απλοικου και μονοδιαστατου enforcer της παρέας. Στην πορεία του 2ου κύκλου δείχνει ταυτόχρονα πολύ βίαιες και πολύ τρυφερές πτυχές οι οποίες όμως είναι πάντα στα όρια ενός φυσιολογικού αλλά τραυματισμένου ανθρώπου.

Πιο βαρετός για εμένα είναι ο Holden

....και για να ευθυμισουμε λίγο. Έχει τελειώσει expanse season 2. Έχει γίνει της ανωμαλίας και το ηλιακό σύστημα βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου. Μεσολαβεί καλοκαίρι και περιμένω να δω το επόμενο scifi που ήταν το discovery. Ξενεεερα. Ένιωσα ότι μου πήραν τη χιλιαρα μηχανή και με έβαλαν σε ποδηλατάκι...με βοηθητικές ρόδες.

Ευτυχώς κάπου εκεί βγήκε και το altered carbon και ήρθα στα ίσια μου :)

....και για να ευθυμισουμε λίγο. Έχει τελειώσει expanse season 2. Έχει γίνει της ανωμαλίας και το ηλιακό σύστημα βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου. Μεσολαβεί καλοκαίρι και περιμένω να δω το επόμενο scifi που ήταν το discovery. Ξενεεερα. Ένιωσα ότι μου πήραν τη χιλιαρα μηχανή και με έβαλαν σε ποδηλατάκι...με βοηθητικές ρόδες.

Ευτυχώς κάπου εκεί βγήκε και το altered carbon και ήρθα στα ίσια μου :)

Το Expanse είναι για μένα άνετα το καλύτερο "σοβαρό" SciFi που έχει βγει τα τελευταία χρόνια, με το Altered Carbon να το ακολουθεί από κοντά.

Ειδα το 3.03 και ξανα-μανα-θυμηθηκα γιατι λατρευω τοσο αυτην τη σειρα. Σε ζηλευω μανο που εχεις τη δυνατοτητα να βλεπεις μαζεμενα επεισοδια. Πολλες φορες χανομαι απο το ενα στο επομενο.
Επισης μια μικρη λεπτομερεια που πιστευω θα εκτιμησετε, οπως μου την μετεφερε ο φιλος που εχει διαβασει τα βιβλια. Αν θυμαστε καλα τα σκαφη ειναι φτιαγμενα με σχημα κυλινδρων-ορθιων ορθογωνιων παραλληλογραμων. Ακομα και το rocinante, μονο που οταν καθονται σε θεσεις μαχεις υπαρχει η δυνατοτητα περιστροφης των θεσεων αναλογα με τις δυναμεις g.

Στα μεγαλυτερα πλοια και ακομα και στα μικροτερα, η κατασκευη ειναι ετσι (ορθια) και υπαρχουν διαφορετικα decks, ωστε η προωθηση (σταθερη αλλα σχετικα μικρη επιταχυνση) να δινει μια εστω και μικρη βαρυτητα στο εσωτερικο του σκαφους και να διευκολυνει (σχετικα) την ζωη του πληρωματος του. Εξακολουθουν να χρειαζονται μαγνητικες μποτες, καθως απεχει απο το 1g, αλλα απο το ολοτελα καλη και η παναγιωτενα... Στο παρελθον εχουμε δει σε scifi αντιστοιχες προσπαθειες εκ μερους των δημιουργων να φτιαξουν τεχνητη βαρυτητα, αλλα ηταν συνηθως μεσω της φυγοκεντρου. π.χ. babylon 5 οπου ο σταθμος περιστρεφοταν (εκει βεβαιως ειχαμε εναν σχετικα ακινητο σταθμο) ή στο passengers οπου υπηρχε ενας δακτυλιος που περιστρεφοταν. Προσωπικα ειναι η πρωτη φορα που θυμαμαι να χρησιμοποιειται η λυση του expanse που ισως ειναι και η πιο "κομψη", καθως ειναι ταυτοχρονα απλη αλλα και πιστευτη.