The Expanse [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 26 45.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 42.1%
  • Καλή

Votes: 5 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.5%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    57
Απάντηση: The Expanse [SyFy]

Είδα και το 5ο .
Η σειρά μου αρέσει περισσότερο από τις προγούμενες χρονιές .
Εξελίξεις και ανατροπές σε κάθε επεισόδιο .

Re: The Expanse [SyFy]

Δεν υπάρχουν λόγια.. είναι το dune χωρίς τα ναρκωτικά, το West wing στο μέλλον, το star trek χωρίς εξωγήινους.
Η κλίμακα μεγέθους αυτού του κόσμου και ο τρόπος που έχει αποδοθεί είναι απίστευτος. Όταν τελειώσει η σαιζόν θα βάλω μπρος τα βιβλία.

Η τελευταία σκηνή δείχνει την πορεία της ιστορίας και με θυμώνει που οι άχρηστοι του Syfy μας βάζουν σε περιπέτειες.

Αρκουδεηδες!!!

Δεν υπάρχουν λόγια.. είναι το dune χωρίς τα ναρκωτικά, το West wing στο μέλλον, το star trek χωρίς εξωγήινους.
Η κλίμακα μεγέθους αυτού του κόσμου και ο τρόπος που έχει αποδοθεί είναι απίστευτος. Όταν τελειώσει η σαιζόν θα βάλω μπρος τα βιβλία.

Που να το είχε πάρει το HBO.. :p

Έλεγα να το αρχίσω γιατί έχω διαβάσει από εσάς πολύ καλά λόγια και είμαι σίγουρος ότι θα μου αρέσει, αλλά μετά διάβασα ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν και σιχαίνομαι τις σειρές μου μένουν μετεωρες χωρίς τέλος. Οπότε θα ήθελα αν γίνεται όταν τελειώσει η σεζόν να γράψετε αν τουλάχιστον κλείνει αξιοπρεπώς. Εκτός και αν το πάρει κανένα άλλο κανάλι οπότε θα είναι super!!!

Πιστεψε με ...
ακομα και με μονο ΔΥΟ σεζον ... θα ικανοποιηθεις ΠΛΗΡΩΣ.
Γιατι οι θεματικες ενοτητες κλεινουν τελεια οσον αφορα την εξελιξη και πλοκη.
Η τριτη σεζον ξεκινα απο ongoing επιπλεον ευρηματα και παραπλευρες δρασεις.
Αφου ομως "κλεισουν" οι κυριες δρασεις και πλοκες.

Re: Απάντηση: The Expanse [SyFy]

Έλεγα να το αρχίσω γιατί έχω διαβάσει από εσάς πολύ καλά λόγια και είμαι σίγουρος ότι θα μου αρέσει, αλλά μετά διάβασα ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν και σιχαίνομαι τις σειρές μου μένουν μετεωρες χωρίς τέλος. Οπότε θα ήθελα αν γίνεται όταν τελειώσει η σεζόν να γράψετε αν τουλάχιστον κλείνει αξιοπρεπώς. Εκτός και αν το πάρει κανένα άλλο κανάλι οπότε θα είναι super!!!
Υπάρχουν και τα βιβλία,η συγγραφή των οποίων δεν έχει σταματήσει, ώστε να συνεχίσεις την ιστορία.

4 και 5 ζωγραφίζουν... Ανεβάζουν την ένταση σταδιακά και δίνουν απολαυστικές σκηνές... Αν προσέξουν λίγο το θέμα των ανατροπών στους χαρακτήρες...ας μην ανατραπούν ολοι... Ας μείνει κάποιος χαρακτήρας σταθερός... Καλές οι ανατροπές όταν έρχονται με μέτρο...

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λυπηρό. :frown:
Επεισόδιο με το επεισόδιο γίνεται όλο και καλύτερο. Φοβερή δουλειά από την παραγωγή και πανάξιο το υλικό από το βιβλίο!
(Οι συγγραφείς συνεργάζονται με τον Μάρτιν. Μάλιστα τα πλάσματα του protomolecule μού φέρνουν στο μυαλό κάτι από GOT).

Λογικά όλο και κάποιος θα το πάρει -μην γίνει κάτι σαν το Firefly!

Φέτος είναι όλα τους το ένα καλύτερο από το προηγούμενο.. δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα..

Δεν το χωράει ο νους το ότι είναι canceled. Δεν ξέρω τι πίνουν εκεί στο SyFy.

Ώπα, ώπα.......τι ξεστόμισες μόλις τώρα??????????????????????????????????

Μάνο μην περιμένεις να βγει η season 3 στο Netflix. Δες την ΤΏΡΑ! ΧΑΝΕΙΣ!!!

Παλι θα τρεχω στον Θοδωρα ? :icon15:

Στο τελος θα με διαολοστειλει το παιδι. :laugh:

Μπα ... θα κατσω να περιμενω ! :proud:

Ετσι κι αλλιως βλεπω Westworld τωρα.

Να τρέξεις να τρέξεις!
Σε αυτόν τον κύκλο κάθε φορά λέω"αυτό είναι το καλύτερο επεισόδιο της σειράς"και κάθε φορά έρχεται το επόμενο να με κάνει να φάω τα λόγια μου.

Είναι εντυπωσιακό ότι έστω το φτιάξει ένα φανταστικό sci-fi χωρίς στην πραγματικότητα να υπάρχουν εξωγήινοι, με την κλασσική έννοια.