The Expanse [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 26 45.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 42.1%
  • Καλή

Votes: 5 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.5%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    57
Απάντηση: The Expanse [SyFy]

Μα νομιζω τους εξωγηινους καπως ετσι θα τους ανακαλυψουμε για ΠΡΩΤΗ φορα.
Απο παγωμενες και κομματιασμενες αλυσιδες DNA.

Re: The Expanse [SyFy]

shut-up-and-take-my-money-1024x640.jpg

εγω παντως μια φορα, τη συνδρομη μου την ενεργοποιησα :D

Δεν γλιτώνουμε την συνδρομή, εξαιρετική σειρά...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ok,
σταματω την συνδρομη στην Netflix και ξεκινω στην Amazon (απο Ιουνιο).
Και μετα σταματω στην Amazon (απο Σεπτεμβριο) και ξεκινω στην Netflix.

Μπορω να το κανω αυτο ... ετσι δεν ειναι ?

Περίμενε πρώτα να δούμε ποιο δίκτυο θα πάρει την 3η σεζόν! :cool:

πως γινεται αυτη η σειρα σε καθε επεισόδιο να γινειται ολο και καλυτερη!!! ρεσιταλ δινει!!! σε καθε επεισοδιο σε βαζει ολο και πιο μεσα στον κοσμο του και σε αφηνει με το στομα ανοιχτο!!!!

Φοβουμενος οτι θα σταματησει η σειρα, ξεκινησα τα βιβλια, πηγαινοντας απο την αρχη αρχη. Leviathan awakes που ειναι το 1ο βιβλιο στη σειρα. Εχω διαβασει περιπου το 20% και θα σας το συστησω ανεπιφυλακτα, ειδικα οταν ληξει η 3η σαιζον και θα μας πιασει η "φαγουρα". Μου εκανε φοβερη εντυπωση (μεχρι στιγμης τουλαχιστον) ποσο πιστα εχει αποδοθει η ιστορια του βιβλιου στην σειρα. Επισης, ειναι χρησιμη η αναγνωση διοτι συμπληρωνει πολλα κενα που (τουλαχιστον εγω) ειχα στην ιστορια, μη γνωριζοντας οταν εβλεπα τη σειρα, σε τι να δωσω προσοχη. Ειναι αλλωστε αρκετα πολυπλοκη η πολιτικη ιστορια, οπου δυσκολα το "πιανεις" με την πρωτη, επειδη η σειρα (αλλα και τα βιβλια) δεν σου δινουν περισσοτερες πληροφοριες απο οσες εχουν στη διαθεση τους οι χαρακτηρες και σε αφηνουν να ανακαλυψεις την αληθεια μαζι τους.
Παντως ειναι καλογραμμενα και "φευγουν" γρηγορα. Εννοειται πως σε καποια σημεια ανατρεχω και στα αντιστοιχα επεισοδια για να ξαναθυμηθω πως αποδοθηκαν καποιες σκηνες στην οθονη. Πολυ καψιμο.... :D

Είδα το 3.08 και έχω το χαζό χαμόγελο 14 χρόνου που μόλις αυνανιστηκε

Χαχαχα..

Σε αυτό ξαναεμφανίζεται ..

ο φίλος από τα παλιά ?? :p

ή είχε εμφανιστεί νωρίτερα ?

Δεν την έχω αρχίσει ακόμη την σεζόν.. αλλά ρίχνω τυχαίες ματιές να δω τι γίνεται περίπου.. :p

Last edited:

Εμφανίστηκε στο τέλος του προηγούμενου αλλά εδώ εμφανίζεται για τα καλά.

Μάλιστα... :cool:

Αυτός που είχα κολλήσει πιο πολύ!

Μάνο.. άμα αρχίσεις την 3η σεζόν πες το.. μπορεί να την αρχίσω και εγώ μαζί σου! :p

Δεν έχει τόσο κεντρικό ρόλο όσο πριν όμως. Είναι ας πούμε σκιά του παλιού του εαυτού.

Πάντως, αναλογιζομαι τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής, σκέφτομαι την ιστορία στα επόμενα βιβλία όπως μου την έχουν περιγράψει και μαζί με τα φράγκα του Amazon, νομίζω υπάρχουν τα φόντα να εξελιχθεί σε μια από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) sci-fi σειρές όλων των εποχών!