The Expanse [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 26 45.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 42.1%
  • Καλή

Votes: 5 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.5%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    57
Re: Απάντηση: The Expanse [SyFy]

Δευτερος τρεκικος δακτυλος :flute:

Γρηγορειτε :smash: .... το νημα δεχεται επιθεση (βελουδινη)
Δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται; Είναι προμελετημένο σχέδιο! Κατηγορήθηκε το Discovery ότι έχει κλαψιαρα πρωταγωνίστρια και τώρα θα μας μαγαρίσουν όλο το καστ. Να δω τι θα βρουν να πουν για το αγόρι μου, τον Amos.
Κατηγορήθηκε το Discovery ότι έχει ξεπατικωσει παλιά επεισόδια ST και τώρα θα φτάσουν μέχρι και στην Οδύσσεια για να μας πουν ότι το expanse δεν έχει ίχνος πρωτοτυπίας.

Αδίστακτοι ναύαρχοι...τσκ τσκ τσκ
:)

Απάντηση: The Expanse [SyFy]

Να δω τι θα βρουν να πουν για το αγόρι μου, τον Amos.
E ... ας τον βγαλουν κλαψιαρη .... να ξεκαρδιστει καθε πικραμενος ! :laugh:

Mπα ... ακροδεξιο φασιστα θα τον βγαλουν .... γκαραντι 1000000%. :proud:
Aλλωστε, δεν το κρυβει το παιδι. Ειναι μοχθηρο (ανεξαρτητως ιδεολογιας).

Υπαρχουν οι σειρες που σεβονται τον εαυτο τους και σειρες οπου θα τραβηξουν το (οποιο) σεναριο να βγαλουν καμια δεκαρια σεζον κι ας επρεπε να εχει ολοκληρωθει σε 2-3.
Τι κανουν λοιπον οι "πανεξυπνοι" σεναριογραφοι. ?
Μα φυσικα θα βαλουν μεσα drama, μελο, ατακες συναισθηματικες κλπ αερολογιες για να ροκανιζουν τον χρονο.

Και ΠΟΙΕΣ ειναι οι ΕΠΙΤΟΜΕΣ σημερα σε αυτο το ρολο. ?

Μα φυσικα η παραπανω παστορας και η αλλη η κακουργα η σαρα που παιζει σε αλλες σειρες.
Οπου τις βλεπω να τις βαζουν αυτες τις δυο, καταλαβαινω τι...θυελλα συναισθηματων εχω να εισπραξω.

Αυτες τις δυο τρισκαταρατες οπου τις δειτε, τελος.
Υβριδια μαρθας βουρτση και κατιας δανδουλακη.

3c023532abd9bb6e172cfdaf136c4420.gif

Μετατρεπονται σε σειρες σε κατι μελισταλακτο και ξενερωτο για να το δει η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ αγκαλια με σενα.

Σταματαω γιατι ειλικρινα δεν θελω να χαλασω το νημα.
Ελπιζω στη συνεχεια να αποζημιωσει σεναριακα ωστε να παραβλεπονται ολα αυτα πιο ευκολα.

Κατα παραδοχη, εχω γενικα αλλεργια στο πολυ δραμα σε ολες τις σειρες γενικα, θεωρω οτι το εχουν παρακανει.
Καθε τεταρτη ατακα θα ειναι...τι νιωθεις, πες μου τι σκεφτεσαι, και γενικα να εκφραζει ο καθενας τα συναισθηματα του. (και στο βαθος...καποια ατακα για να κυλησει και η υποθεση)

Υπερβαλλω αλλα καταλαβατε. Εγω εχω μπουχτισει με τις συναισθηματικες αερολογιες. Αλλα δυστυχως ολες οι σειρες πλεον εχουν αυτο το υφος σημερα.

Καλα, ψυχουλα μου -bye-

Αν ειναι να δεις με αλλο ματι την σειρα ... Ok .... η Μιχαλιω δεν εκλαιγε, κρεμμυδια μυριζε ! :rolleyes:

Καλα, ψυχουλα μου -bye-

Αν ειναι να δεις με αλλο ματι την σειρα ... Ok .... η Μιχαλιω δεν εκλαιγε, κρεμμυδια μυριζε ! :rolleyes:
Δεν ειπαμε οτι εχουμε αλλεργια στο κλαμα.
Αλλα στην κλαψα ως συμπεριφορα γενικα που εξαπλωνεται και χαρακτηριζει ολοκληρο το υφος μιας σειρας.
Το expanse βγαζει αυτη τη drama-κατινια. :D

Kαι καλα, απο τους παντρεμενους δεν περιμενα να με υποστηριξουν...ισως βλεπουν τις σειρες με το...ζουζουνακι τους και ανταλλασουν αποψεις τι νιωθει ο ενας και ο αλλος.

Αλλα απο εσενα βρε εργενη....αλλα ασε..flame πας να αρχισεις εξ αιτιας του ντισκαβερι ως σφηνα.

Εμενα δεν με πειραξε τοσο (για Expanse μιλαω).
Ισως ειναι οτι εχω μεινει μονο στα επεισοδια που εδειξε το NetFlix.
Δεν ξερω τι γινεται μετα .... δεν θυμαμαι κανεναν παστορα(μαστορα).
Πολυ περισσοτερο με πειραξε το Lost In Space. Μπορει να μην ειχε
κλαψα ... αλλα ειχε σαρωτικο και διαρκες νταντεμα πιπινοζουζουνων.
Ο μπαμπας καταξεφτιλιστηκε εκει. Ολα ηταν ... μια εποπτευουσα Μητρα : η Μαμα !

Last edited:
Re: The Expanse [SyFy]

Εμφανίζεται για πρώτη φορά στην 4η σαιζόν Μάνο, για αυτό δεν την έχεις δει μέχρι στιγμής.
Ο λυκάνθρωπος νομίζω ότι είναι προκατειλημμένος απέναντι της. Δεν τον κατηγορώ αλλά στην τελική μια πάστορα παίζει, να μην ασχοληθεί με τα συναισθήματα; :)

Τελικα .... παλι καλα που προλαβα και ειδα (οτι ειδα) στο NetFlix.
Altered Carbon, Discovery, Lost In Space, The Expanse
και μετα ... εκλεισε η πορτα.

Τρομερη χλιδη και ανεση ... να ΜΗΝ ψαχνεις για υποτιτλους.
Nα βρισκονται εκει ... μαζι με τα προβαλλομενα. Ταυτοχρονα
και συγχρονισμενα.

Εμφανίζεται για πρώτη φορά στην σαιζόν Μάνο, για αυτό δεν την έχεις δει μέχρι στιγμής.

Ούτε και κανείς άλλος... :p

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ season finale. Ενδιαφερουσες ιδεες, που ναι εως εναν βαθμο εχουν εξερευνηθει και απο αλλες scifi σειρες αλλα αποδιδονται ομως με εξαιρετικο τροπο εδω. Επισης μεγαλη δοση
crimson tide. Δεν υπαρχουν καλοι και κακοι, υπαρχουν μονο αντιδιαμετρικες αποψεις και νομοτελειακα η απο τις δυο θα ειναι σωστη, χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να καταδικαστουν οσοι ειχαν τελικα αδικο.
Αυτο το αποδιδει παρα πολυ καλα το επεισοδιο, ειδικα μετα τον μονολογο του Ashford.

Παντως δεν μπορουσα απο το να χαμογελω οταν ηταν στο πλανο η παστορας και ελεγε τα δικα της. Αφιερωμενο το επεισοδιο αυτο στον werewolf που αν αποφασισει να το δει ας εφοδιαστει με μπολικες δραμαμινες και με μερικα lexotanil, ωστε α. να μην ξερασει, β. να μην σπασει την τηλεοραση του :) Η αληθεια ειναι οτι η συζητηση εδω για τον χαρακτηρα της και την συγκεκριμενη ηθοποιο με αποδιοργανωσε ενω την εβλεπα και οταν εκανε τα δικα της φανταζομουν τον werewolf να σιχτιριζει και εβγαινα απο το κλιμα.

:laugh::laugh::laugh::laugh:

Εγω εχω μεινει στο τελος της δευτερης σεζον. :flipout:
Ο Χαρης .... ξεκουραζεται για την πεμπτη !!!!! :flute:

Just around the corner :flute:

Όταν είναι να αρχίσεις την 3η πέσμου να την αρχίσω και εγώ μαζί! :cool:

τι ? γιατί δεν την άρχισα ακόμη ??
Γιατί δεν έχει καμιά γκόμενα που να με "συγκινεί".. :p :laugh:

Αυτή που με συγκίνησε την φάγανε!! :beee:

man_file_1044484_kristen3.jpg

Last edited:

Άκη ψάξε την Drummer για πολύ άγρια γούστα! :)

Δεν είναι να κάνει λάθος κανένας εδώ μέσα, τον κυνηγάει μια ζωή :)

Τώρα τι να πω για το φινάλε...

Τέτοια μεταστροφή, ούτε ο Επίσκοπος Μυριήλ τον Γιάννη Αγιάννη...

Με τα τεκταινόμενα του τρίτου βιβλίου έπεσε πολύ το επίπεδο της σειράς

Και ένα "πιπεράτο σχόλιο" σε σχέση με το Star Trek Discovery

Στο Discovery έπεσε το κράξιμο της αρκούδας με το homoειδύλλιο των δύο πρωταγωνιστών.

Στο expanse έχουμε μία gay Πάστορα

έχουμε επίσης έναν gay τυφλό σκηνοθέτη (...) που την πέφτει στον Amos και δεν τρέχει τίποτα...ίσως γιατί τελικά ο Amos του έριξε χυλόπιτα.

Τ Ε Λ Ε Ι Ο!

Μια απορία έχω για αρχή:

Από τότε που όλα τα πλοία κατέβασαν τους διακόπτες και έσβησαν πυρηνικούς κινητήρες, μέχρι που αποδεσμεύτηκε το όριο ταχύτητας και γύρισαν πίσω, τι έγινε με εκείνη την πυρηνική πύρινη σφαίρα που είχε σκάσει εκεί παραδίπλα?

Μάλλον έμεινε παγωμένη ή καλύτερα θα υπέθεσε το ring ότι νταξ, τα πλοία δεν έχουν ενέργεια οπότε είναι φιλαράκια, ας σβήσουμε και αυτό το αποκαΐδι μην μας πάρει και μας σηκώσει όλους μαζί :idea:

Εγώ πάντως, με βάση προηγούμενα επεισόδια, περίμενα πιο δυνατό φινάλε. Αυτό παραήταν προβλέψιμο. Having said that, παραμένει ό,τι καλύτερο σε sci-fi TV σε σχέση με ότι παίζεται τώρα...

Απάντηση: Re: The Expanse [SyFy]

Τ Ε Λ Ε Ι Ο!

Μια απορία έχω για αρχή:

Από τότε που όλα τα πλοία κατέβασαν τους διακόπτες και έσβησαν πυρηνικούς κινητήρες, μέχρι που αποδεσμεύτηκε το όριο ταχύτητας και γύρισαν πίσω, τι έγινε με εκείνη την πυρηνική πύρινη σφαίρα που είχε σκάσει εκεί παραδίπλα?

Μάλλον έμεινε παγωμένη ή καλύτερα θα υπέθεσε το ring ότι νταξ, τα πλοία δεν έχουν ενέργεια οπότε είναι φιλαράκια, ας σβήσουμε και αυτό το αποκαΐδι μην μας πάρει και μας σηκώσει όλους μαζί :idea:

Μην ψαχνεις ψυλλους στα αχυρα. Δεν εχει συνεργαστει και η nasa με τους συντελεστες. Aτοπηματα και λαθη στις λεπτομερειες θα υπαρχουν.
Εδω στους τιτλους αρχης, βλεπουμε την μεγαλη κοκκινη κηλιδα του Δια.
Που ειναι λαθος μιας και η σειρα αναφερεται 200 χρονια στο μελλον, ενω η κηλιδα του Δια δεν θα υπαρχει σε 20 χρονια απο σημερα, μιας και συρρικνωνεται καθημερινα.