The Expanse [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 26 45.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 42.1%
  • Καλή

Votes: 5 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.5%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    57
Re: The Expanse [SyFy]

εμενα μου αρεσε παρα πολυ! ειναι μικρης κλιμακας και μικρου budget, αλλα εχει μερικες ενδιαφερουσες ιδεες. Τα πρωτα επεισοδια ειναι "η περιπετεια της εβδομαδα" αλλα μετα γινεται πιο ενδιαφερον. Το καστ θα σου κακοφανει στην αρχη επειδη ειναι αγνωστοι, αλλα πιστεψε με εχει ενδιαφερον. Ριξε μια ματια και στο νημα του που εχω γραψει διαφορα

Thanks, θα το τσεκάρω.

Χαχαχαχα σόρυ m8. Μου την έκανε το Netflix. Δε πήρα χαμπάρι ότι πήρε τα δικαιώματα το Amazon και περίμενα, περίμενα να βγει και τίποτα. Όποτε δώσε Κόντι μπάρμπα και μπριζώθηκα πάλι :)

Sent from my iPad using Tapatalk

😄😄

Last edited by a moderator:
Re: The Expanse [SyFy]

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

The Expanse finds its new home on Amazon Prime Video.
Binge all three seasons starting Feb 8, 2019.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
The Expanse - Season 4 - Teaser, Key & Concept Art + Production Begins
https://www.spoilertv.com/2018/07/the-expanse-season-4-concept-art.html

επιτέλους!

είναι απίστευτο που παραλίγο να ακυρωθεί αυτή η σειρά, μακράν από τις καλύτερες των τελευταίων ετών στο είδος της

Καλα δεν ειναι και για να τρελαθεις απλα δεν υπαρχει αλλη

διαφωνω στο "δεν ειναι και για να τρελαθεις", απλα δεν εχει τις συναισθηματικες κορωνες που εχουν αλλες σειρες (π.χ. το star trek discovery). Ειναι με διαφορα ο πιο ενδιαφερον και ρεαλιστικος scifi κοσμος που εχω δει σε σειρα. Ταινιες εχουν αναπτυξει και αλλες ενδιαφερουσες ιδεες, αλλα η δημιουργια ολοκληρου κοσμου σε αυτην την εκταση ειναι κατι το μοναδικο. Σιγουρα τα ευσημα πανε στους συγγραφεις των βιβλιων, αλλα η μεταφορα στην μικρη οθονη ειναι επισης πολυ καλη.

Σε προκαλω (φιλικα το λεω) να βρεις μια αλλη scifi σειρα της τελευταιας 20ετιας που προσπαθει να περιγραψει εναν πιθανο μελλοντικο κοσμο και που δεν καταφευγει στο να λεει παραμυθακια.

Σε προκαλω (φιλικα το λεω) να βρεις μια αλλη scifi σειρα της τελευταιας 20ετιας που προσπαθει να περιγραψει εναν πιθανο μελλοντικο κοσμο και που δεν καταφευγει στο να λεει παραμυθακια.

Δεν ξερω τι εννοεις παραμυθακια αλλα οι κορυφαιες σειρες του ειδους για εμενα τα τελευταια χρονια ειναι δυο :

BABYLON 5

BATTLESTAR GALACTICA

Aντιστοιχη κουβεντα εχουμε κανει σε αυτο το νημα για να μην γεμιζουμε με ασχετες συζητησεις το νημα αυτο.

Για μένα αυτές οι τρεις είναι οι κορυφαίες!!

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το expanse μέχρι να εμφανιστούν εξωγήινοι ήταν σεναριακά σε άλλο επίπεδο από οτιδήποτε έχουμε δει σε σειρά του είδους

το earth vs mars vs belt ήταν πραγματικά αλλού

προσωπικά χαλάστηκα λίγο που πήρε μια πιο "κλασική" τροπή, αλλά το καταλαβαίνω....

.....

Eγω θα μιλησω οπως ο Kosh... και θα πω :

Οι σειρες του ειδους ειναι δυο

Τhe Expanse

&

Altered Carbon

Εαν δε βαζω και το Westworld ειναι γιατι ειναι τελειως αλλο ειδος.

Εντιτ : Ειμαι πολυ χαρουμενος που θα συνεχισει εαν δεν γινοταν θα επεφτα σε καταθλιψη...

Το altered carbon είναι όντως πολύ καλό. Ενδιαφέρουσες ιδέες και ωραία εκτελεσμένες.

Έχω μεγάλες προσδοκίες και για το foundation, αλλά προσπαθώ να μην παρασυρθώ

Χωρίς σποιλερς, για όποιον δεν έχει παρακολουθήσει την σειρά μέχρι τώρα, το παρακάτω βίντεο περιγράφει τον κόσμο του Expanse και είναι πολύ κατατοπιστικό (και αγγλικούς υπότιτλους).

https://www.youtube.com/watch?v=VNjrI0YvZYA

the-expanse-season-4-poster-FULL-2.jpg

Poster.

Δεν την έχω δει την 3η σεζόν..