The Expanse [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 26 45.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 42.1%
  • Καλή

Votes: 5 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.5%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    57
Απάντηση: The Expanse [SyFy]

Εμενα δεν με μαρανε τιποτε. Την παρακολουθω σαν μια μετρια σειρα ευελπιστωντας να βελτιωθει στη συνεχεια.
Ηδη βλεπω καποια ψηγματα βελτιωσης σεναριακα.
Δεν γνωριζω τι λενε τα βιβλια της σειρας, απο οσο εχω καταλαβει ομως, εχουν ψωμι μεσα.
Υποθετω οτι οπως πολλες σειρες την μπολιαζουν με πολυ drama για να βγαλουν πολλες σεζον.
Αλλα οταν ριχνεις και πολυ νερο στο κρασι...!
Επειδη λατρευω το sci fi μπορω να ανεχτω πολυ νερο στο κρασι. (δεν καθομαι να μετραω βιδες στην κονσολα της γεφυρας)
Αυτο το υπερβολικο κατ εμε drama ομως που εχουν μπολιασει ολες τις κατηγοριες σειρων, εγω δεν το αντεχω.
Αλλοι ειναι πολυ πιο ελαστικοι σε αυτο ή το γουσταρουν κι ολας.

Μην βγαινεις στις επαλξεις και τα πυροβολεια. Ok, το καταλαβαμε. Δεν θες drama.
Επειδη δεν εχω δει σχεδον ΔΥΟ ολοκληρες σεζον, επιφυλασομαι να γνωμοδοτησω.
Ομως .... η κηλιδα του Δια πρεπει να ηταν η σταγονιτσα που ξεχειλισε ενα ΠΟΛΥ
μεγαλο ποτηρι .... :laugh: .... να μην πω βαρελι ! :proud:

Επειδή μπερδεύτικα.. Το επεισόδιο 12 ήταν διπλό;;; Η έχει και 13?? Με παρέσυρε τόσο πολύ που δεν κατάλαβα πόση ώρα ήταν....

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: The Expanse [SyFy]

13 είναι τα επεισόδια, αν το 12 που είδες είχε διάρκεια πάνω από 50 λεπτά ήταν διπλό,12+13

Αν σου πω ότι ούτε κατάλαβα... Χαχα... Οπότε τελειώνει με την έξοδο του "Rossy" από τη φούσκα;

Re: Απάντηση: The Expanse [SyFy]

Αν σου πω ότι ούτε κατάλαβα... Χαχα... Οπότε τελειώνει με την έξοδο του "Rossy" από τη φούσκα;

Δεν το έχω αρχίσει ακόμη

Το τελειωσα χτες !!!

:a0210:

Θα μπορουσε και να σταματησει εδω δηλαδη ηδη δινεται ενα τελος και μια σοβαρη εξηγηση, μην πω δυο. Δεν σου βγαζει την ψυχη να σε κοβει στη μεση μεχρι επομενης.

Αλλα θα συνεχιστει οποτε με αυτη την λογικη ακομα καλυτερα γιατι θα το φχαριστηθουμε εκ νεου.

Εξαιρετικη σειρα τελικα, αλλα για να την εκτιμησεις σε ολη της την διασταση πρεπει να προχωρησεις περα της πρωτης σαιζον, τουλαχιστον περαν των πρωτων επισοδειων γιατι εξελισεται.

Δικαιως θα χαρακτηριζοταν απογονος η παρακαταθηκη της ΦιλιπΚαΝτικιανης σχολης.

Και επειδη με επιασε εξαρτηση με το ειδος μολις το τελειωσα ειπα να αρχισω το altered carbon...και το αρχισα αλλα δεν...προς στιγμης.
Ισως ειμαι σε φαση συγκρισης ακομα και δεν μπορω να προχωρησω γιατι μου λειπουν συστατικα απο το Expanse (μισο επισοδειο)

Το τελειωσα χτες !!!

Θα μπορουσε και να σταματησει εδω δηλαδη ηδη δινεται ενα τελος και μια σοβαρη εξηγηση, μην πω δυο. Δεν σου βγαζει την ψυχη να σε κοβει στη μεση μεχρι επομενης.

Αλλα θα συνεχιστει οποτε με αυτη την λογικη ακομα καλυτερα γιατι θα το φχαριστηθουμε εκ νεου.

Εξαιρετικη σειρα τελικα, αλλα για να την εκτιμησεις σε ολη της την διασταση πρεπει να προχωρησεις περα της πρωτης σαιζον, τουλαχιστον περαν των πρωτων επισοδειων γιατι εξελισεται.

Και επειδη με επιασε εξαρτηση με το ειδος μολις το τελειωσα ειπα να αρχισω το altered carbon...και το αρχισα αλλα δεν...προς στιγμης.
Ισως ειμαι σε φαση συγκρισης ακομα και δεν μπορω να προχωρησω γιατι μου λειπουν συστατικα απο το Expanse (μισο επισοδειο)
Κάνε λίγο υπομονή. Το altered carbon είναι επίσης εξαιρετική ιστορία! Αν θυμάσαι και το expanse στο πρώτο επεισόδιο ήταν λίγο παράξενο έως και βαρετό.
Τολμώ να πω ότι το altered carbon σε βάζει στο πνεύμα και φιλοσοφεί πολύ πιο γρήγορα από το expanse.

Δεν θέλω να μπω στη λογική να συγκρίνω γιατί η μία έχει κλείσει 3 σαιζόν και η άλλη μόνο μια.

Το τελειωσα χτες !!!

Το Altered Carbon αξίζει και μόνο για την ΤΝ με την προσωπικότητα του Edgar Allan Poe και το Ξενοδοχείο The Raven.

Eχεις δικιο. Στην αρχη και το Expanse ηταν λιγο βαρυ.

Θα το συνεχισω. :a0210:

Συμφωνώ για το χαρακτήρα του Poe. Από τα υπόλοιπα δε με ενθουσίασε και στο carbon. Ίδια οπτική και ίδιο εξώφυλλο όπως στις περισσότερες σειρές και ταινίες του. Netflix. Καμία σχέση με το σύμπαν του expanse

Το Altered Carbon αξίζει και μόνο για την ΤΝ με την προσωπικότητα του Edgar Allan Poe και το Ξενοδοχείο The Raven.

Με εστειλες τωρα...
Με βλεπω για ξενυχτι στην ΤΒ μεχρι να "καταλαβω".

Οχι μη μου πεις περισσοτερα...

To expanse συνεχίζει ακάθεκτο και στην 3η σεζόν. Μακράν ότι καλύτερο υπάρχει σε σειρά επιστημονικής φαντασίας. Ειλικρινά χαίρεσαι να την παρακολουθείς και να την απολαμβάνεις.

Sent from my iPad using Tapatalk

Έλα και με τρόμαξες ότι βγήκε νέα σεζόν! :p
Το Expanse τα σπάει, πραγματικά...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: The Expanse [SyFy]

Τι λέει αυτό; Αξίζει να το πιάσω;

εμενα μου αρεσε παρα πολυ! ειναι μικρης κλιμακας και μικρου budget, αλλα εχει μερικες ενδιαφερουσες ιδεες. Τα πρωτα επεισοδια ειναι "η περιπετεια της εβδομαδα" αλλα μετα γινεται πιο ενδιαφερον. Το καστ θα σου κακοφανει στην αρχη επειδη ειναι αγνωστοι, αλλα πιστεψε με εχει ενδιαφερον. Ριξε μια ματια και στο νημα του που εχω γραψει διαφορα

Re: Απάντηση: The Expanse [SyFy]

Έλα και με τρόμαξες ότι βγήκε νέα σεζόν! :p
Το Expanse τα σπάει, πραγματικά...

Χαχαχαχα σόρυ m8. Μου την έκανε το Netflix. Δε πήρα χαμπάρι ότι πήρε τα δικαιώματα το Amazon και περίμενα, περίμενα να βγει και τίποτα. Όποτε δώσε Κόντι μπάρμπα και μπριζώθηκα πάλι :)

Sent from my iPad using Tapatalk