The Expanse [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 26 45.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 42.1%
  • Καλή

Votes: 5 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.5%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    57
Re: The Expanse [SyFy]

Και μένα δεν μου αρέσει..
Το παράτησα το επεισόδιο όταν πήδηξε από το παράθυρο για να πάει στην θάλασσα.. :p

Έχει χάσει η σειρά κάπως χωρίς τον βασικό πρωταγωνιστή..
Το έχω πει ότι και οι άλλοι χαρακτήρες δε με "τρελαίνουν"..

Last edited:

ειδα μαζι 10-11. Η σειρα συνεχιζει να μου αρεσει, αλλα σιγουρα εχει πεσει ο ρυθμος της. Εχει παντως καποιες σκηνες που ηταν πολυ ενδιαφερουσες
βαρυτικο slingshot για stealth προσεγγιση στον γανυμηδη και ο χαβαλες του Αλεξ στο σκαφος με τις σταγονες του αναψυκτικου

δυστυχως λειπει ο φιλος μου που ειχε διαβασει τα βιβλια και θα προτιμουσα να το εβλεπα μαζι του.

Περιμένω μία καλή ανάλυση μετά.. για το που πάει το πράγμα..
ώστε να τα δω και εγώ στην συνέχεια.. :p

* Έχω να δω τα 2.5 τελευταία.. :p

** Δεν με ενοχλούν τα spoiler σε αυτή την σειρά! :cool:

δυστυχως λειπει ο φιλος μου που ειχε διαβασει τα βιβλια και θα προτιμουσα να το εβλεπα μαζι του.

Δεν την βλέπει αυτός ??

μπυρες πατατακια και το βραδυ βλεπω φιναλε!

Ξέρω ότι φτιάχνετε ποπ-κορν..
Μη μου πεις ότι φτιάχνετε και πατατάκια!! :p

* Τα αγαπημένα μου είναι τα ruffles barbeque και ευτυχώς τώρα τις γιορτές είχαν βάλει καλή προσφορά 2+1 .. και εφοδιάστηκα! :cool:

Last edited:

την βλεπει, αλλα εχει πηγε αμερικη για πασχα.. το καθαρμα :)

ruffles bbq οντως πολυ δυναμη! και οχι πατατακια δεν φτιαχνουμε σπιτικα :)
σωστοοος για τα ποπ κορν.. θα τα προτιμησω

Τελείωσα το 11..

Απ' ότι κατάλαβα μέχρι το φινάλε θα ασχοληθούν με το Ον..
και από την επόμενη σεζόν με την Αφροδίτη..

Τελος σαιζον 2.
Σιγουρα το φιναλε της 1 ηταν πιο εντυπωσιακο, αλλα και αυτο το επεισοδιο δεν πηγε πισω. Ετρεχαν ταυτοχρονα 3 ιστοριες και οι 3 ηταν ενδιαφερουσες.
το ον στο σκαφος το ξαποστειλαν, η Μπομπι εσωσε την Αvasarala, η Ναομι αποκαλυψε οτι εδωσε το protomolecule στον Fred Johnson (αποκαθιστοντας την ισορροπια αναμεσα στις 3 πλευρες) και..... ειδαμε αυτο το τρελλο πλανο με το γηινο ερευνητικο σκαφος ενω κατεβαινει στην Αφροδιτη. Νομιζω οτι αυτο δειχνει προς αυτο που ελεγα για το portal που φτιαχνει το protomolecule πανω στην αφροδιτη. Ισως τα δυο σκαφη (γηινο και αρειανο) να περνουν μεσα απο το portal ή ισως να καταστρεφονται επειδη το portal ακομα δεν ειναι ετοιμο.

@Blue08
περιμενουμε την επανεμφανιση του αγαπητου σου Μιλλερ στην επομενη σαιζον

Easter egg το ρολακι του Adam Savage των Mythbusters ως πιλοτο/μελος πληρωματους του γηινου ερευνητικου σκαφους που παει στην αφροδιτη. Ο Savage γουσταρει πολυ αυτην τη σειρα και ειχε συμμετασχει και στο βιντεο/20λεπο τρειλερ της 2ης σαιζον (αν ψαξετε μερικες σελιδες πισω θα βρειτε που το εχω ποσταρει).

Μμμ.. μάλιστα..

Εάν μπορέσεις, μάθε εάν θα ξαναδούμε και την Alien γκόμενα! :p

Θα γούσταρα καμιά τέτοια επανεμφάνιση! :laugh:

111.jpg

Lol
" Κολλημένος με την μπάλα"
Θα τον ρωτήσω όταν επιστρέψει Ελλάδα

Το μονο που με απογοητευσε απο το τελος ηταν οτι περιμενα καλυτερη σκηνη δρασης απο την Bobbie. Λεγε λεγε, μας τα εχουν κανει τσουρεκια με τους Martian Marines, αλλα πολυ κοκο και απο αυγο τιποτα τελικα :)

Ναι μωρέ σιγά με την Bobbie... που την βρήκανε.. :p

Φαντάσου να είχε η σειρά (από Lucifer..) Tricia για Avasarala.. (η φωνή της μου θυμίζει 50άρα barwoman..) :laugh:
και Lauren German στην θέση της άλλης.. :p

Θα είχε διπλή επιτυχία!! :cool:

** Αλλά όλα τα λεφτά τους τα ξοδέψανε για τα ρούχα της Avasarala!! :laugh:

Ενδιαφέρον είχε το 12..
καθώς έγινε παιχνίδι και με άλλα πρόσωπα!

Εντάξει με το σκάφος μέσα στον θόλο με κούφαναν λίγο..
τον έπιασε λίγο τρέλα τον αρχηγό..

Απάντηση: The Expanse [SyFy]

Πολύ καλός και ο δεύτερος κύκλος. Μου έλειψε η σκοτεινή ατμόσφαιρα του πρώτου που παρέπεμπε κάπως αόριστα σε φιλμ νουαρ (λέμε τώρα) και ο Μίλλερ. Η παραγωγή βελτιώθηκε, αλλά δεν εντυπωσιάζει. Οι χαρακτήρες συνεχίζουν να εξελίσσονται. Το σενάριο δυνατό χαρτί αλλά κάποιες φορές νοιώθω ότι ασθμαίνει μέσα στα επεισόδια . Σε μια εποχή που βλέπουμε σπάνια αξιόλογες σειρές επιστημονικής φαντασίας ήταν κάτι που έπεσε σαν νερό στη διψασμένη γη.