The Expanse [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 26 45.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 24 42.1%
  • Καλή

Votes: 5 8.8%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.5%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    57
Re: Απάντηση: Re: The Expanse [SyFy]

Στα ιδια επιπεδα οχι.
Σε ανωτερο επιπεδο αν θες...;)

Για πες...

Δεν πιστεύω να εννοείς κανένα Babylonion 5 τίποτα;

(Μέχρι να το βγάλουν σε κανένα Blue Ray να το ξαναδούμε, ποιο πιθανό να βγει πρώτα το Babylon5 Reboot... ;) )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Expanse [SyFy]

Για πες...

Δεν πιστεύω να εννοείς κανένα Babylonion 5 τίποτα;

(Μέχρι να το βγάλουν σε κανένα Blue Ray να το ξαναδούμε, ποιο πιθανό να βγει πρώτα το Babylon5 Reboot... ;) )

Οχι ρε συ, γιατι το λες αυτο? Εγω να πω για Babylon? Θα πεσει φωτια να μας καψει...:chinese:

Σε bluray δεν προβλεπεται να το δουμε ποτε δυστυχως.
Οποτε επαναληψη σε dvd μεχρι το reboot, spinoff, feature, or whatever

Re: The Expanse [SyFy]

Έμαθα ότι ετοιμάζονται να γυρίσουν κομεντί σειρά Μπάμπυλον.

Νομίζω "Ζωή ποδήλατο, πλώρη προς την σκιά", θα είναι ο τίτλος.
26e0e200b94a88ef387b602031c9cfb9.jpg

Τι; Το Fox είναι καλύτερο δηλαδή με το Orville? :p

(Καλά, δε λέω άλλα, βλέπω να τις...:damnyou:
Άσε που αποσυντονίζω και το νήμα.

Θα πω από άλλα νήματα... :flute:)

Re: The Expanse (2015)

Εγω αντιθετα ψαρωσα ασχημα.

Ναναι ενα μικρο ψηγμα Babylon 5 υφους που εχουν αντιγραψει στις σκηνες που ειδαμε ?

Ναναι ενα ομολογουμενως καλο καστινγκ ?

Μπηκε στα αναμενομενα σφοδρα....

Λοιπον τοσο καιρο δεν ειχα δεησει.....

Τωρα ελλειψει αλλων ειπα να την ξαναπιασω (ειχα δει τον πιλοτο και δεν ειχα κοψει φλεβες...) και εκατσα και ειδα 20 επεισοδια σε μια μιση μερα :flipout:

Αει στα διαλα back in burning......

υγ

Δεν ειναι ομως κοντα στο Babylon 5 ουτε καν μακρυα.

Αν θυμιζει κατι σε στυλ η σειρα ειναι ξεκαθαρα το Firefly με πινελιες Batllestar Galactica.

Mε πολυ λιγες πινελιες ομως ετσι ?

Πολυ καλο σεναριο απο τους δυο συγγραφεις που το πανε αρκετα καλα και σφιχτα. Δεν το περιμενα αλλα ειναι οντως μια ανασα στην ελλειψη scifi σειρα εδω και καιρο.

Αν και πραγματικά απόλαυσα το babylon5, αν το δει κανείς υπό το πρίσμα" άρχοντας των δαχτυλιδιών στο διάστημα" χάνει πάρα πολύ από τη λάμψη του.

Το Galactica και το expanse είναι πιο καθαρόαιμες sci-fi σειρές. Για το expanse έχω μια ανησυχία για το πώς θα εξελιχθεί, ειδικά επειδή μου έχουν πει πως εξελίσσονται, χοντρικά, τα βιβλία. Όπως και να έχει πάντως, θα το παρακολουθήσω!

Απάντηση: Re: The Expanse [SyFy]

Αν και πραγματικά απόλαυσα το babylon5, αν το δει κανείς υπό το πρίσμα" άρχοντας των δαχτυλιδιών στο διάστημα" χάνει πάρα πολύ από τη λάμψη του.

Το Galactica και το expanse είναι πιο καθαρόαιμες sci-fi σειρές. Για το expanse έχω μια ανησυχία για το πώς θα εξελιχθεί, ειδικά επειδή μου έχουν πει πως εξελίσσονται, χοντρικά, τα βιβλία. Όπως και να έχει πάντως, θα το παρακολουθήσω!

Aν δει κανεις το Babylon υπο αυτο το πρισμα χανει το 90% της ουσιας του σα σειρα.
Βεβαια στη διαρκεια των χρονων εχω ακουσει πολλους να το βλεπουν υπο διαφορετικα πρισματα. Το πιο διαδεδομενο ηταν "o 2ος παγκοσμιος στο διαστημα"...
και ακολουθουσαν αρκετα αλλα "... στο διαστημα". Ολοι οσοι τα υποστηριζαν μαλιστα, ηταν πεπεισμενοι οτι ο Στραζινσκι ειχε στο μυαλο του τη δικη τους εκδοχη και καμμια αλλη.

Προσωπικα πιστευω οτι το Babylon ηταν το αθροισμα ολων αυτων και κατι παραπανω.
Ναι, ειχε ιστορικα στοιχεια (απο το 2ο παγκοσμιο αλλα και αλλες περιοδους). Ναι, ειχε στοιχεια επους (και μαλιστα τα διαχειριζοταν τοσο καλα που γινοταν πιο επικο ακομα και απο ιστοριες-καθαροαιμα epic, οπως το star wars). Eιχε επισης πολυ εντονο το στοιχειο τη πολιτικης ιντριγκας, περισσοτερο ισως απο καθε σειρα που ειχε γινει μεχρι τοτε.

Ομως ολα αυτα ηταν παντα κατω απο το κομματι της Ε.Φ., το οποιο μαλιστα το τιμησε οσο κανενας μεχρι τοτε.
Για παραδειγμα δε θυμαμαι κανεναν να ειχε σεβαστει τοσο το επιστημονικο κομματι σε σειρα ή ακομα και ταινια Ε.Φ που να ηταν space oriented (εξαιρουμενης της Οδυσσειας βεβαια). Αλλα και ως προς την ουσια της Ε.Φ, η οποια ειναι ομολογουμενως μεγαλη κουβεντα, το Babylon την ενσωματωνε τοσο ως συνολο, οσο και ως μεμονωμενα επισοδεια.

Τεσπα, ελπιζω να μη χαλαμε το νημα μιας πολυ ωραιας σειρας μιλωντας για αλλες...

Όσο για τον Μίλλερ περιμένω να επιστρέψει δριμύτερος :aetsch:

Eννοειται.....τωρα θα του εχουν τελειωσει και τα υπαρξιακα του και θα τον εχει στα γαλαζια πουπουλα η πιτσιρικα.....

Το βασιλικο ζευγος της Αφροδιτης :flipout:

Παραλίγο να μου ξεφύγει αυτή η σειρά, την οποία και είδα τους τελευταίου μήνες. Χρόνια μετά το BSG επιτέλους μια πολύ καλή σειρά επιστημονικής φαντασίας. Στην αρχή ξεκίνησα λίγο μουδιασμένος (μέχρι το 4ο επεισόδιο της 1ης σεζόν) αλλά στη συνέχεια με ενθουσίασε. Μακάρι να κινηθεί σε αυτό το επίπεδο....

μέχρι την ET εμφάνιση ήμουν τρελαμένος - η κεντρική ιδέα των 3 κόσμων ήταν μεγαλοφυής

και πάλι βέβαια καλό είναι, αλλά έχασαν την ευκαιρία να κάνουν κάτι πολύ σπουδαίο

(μιλάω πάντα για το σενάριο)

Το τέλειο αντίδοτο στο break του Star Trek discovery. Ειλικρινά τις ρούφηξα και τις 2 σεζόν. Από τις καλύτερες sci-fi σειρές που έχω δει.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: The Expanse [SyFy]

πολύ καλό το σενάριο στις δύο πρώτες σεζόν, οι ηθοποιοί προσωπικά έπαιζαν και δεν τον έπαιζαν και τέλος τα όποια λάθη που υπήρχαν στα γυρίσματα τα προσπερνάω

Πολύ καλή σειρά και υποτιμημένη, καλοί ηθοποιοί, πολύ ωραίο σενάριο που είναι sci-fi φυσικά αλλά με πολύ ωραία δομημένο σενάριο για τις κοινωνίες της Γης, του Άρη και των αστεροειδών, κρατάει και ένα καλό επιστημονικό υπόβαθρο. Εξαιρετική.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πρεμιέρα 3ης σεζόν - 11 Απριλίου.

Άντε με το καλό να ξεκινήσει! Ελπίζω να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο των 2 πρώτων σεζόν.

Ωχ.. ξεκίνησε και αυτό!

Χάρηη.. δε σε βλέπω "καλά"..
"Buffer overflow" .. :p

ασε εχω καταστραφει. Λαθος στιγμη αποφασισα να ξανα ασχοληθω με gaming! Μονο expanse, billions, westworld να βλεπω εχει ηδη γεμισει το προγραμμα μου. Ευτυχως τουλαχιστον τελειωνω το terror σιγα σιγα, οποτε να φυγει κατι απο την μεση.