The Haunting of Hill House [Netflix]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 9 37.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 12 50.0%
  • Καλή

Votes: 2 8.3%
  • Μέτρια

Votes: 1 4.2%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    24
Λοιπόν, τελείωσε. (επειδή ταξιδεύω αυτές τις μέρες, ήθελα να περιμένω να την απολαύσω σε μεγάλη οθόνη σπίτι, αλλά δεν άντεξα, την τελείωσα στο κινητό).

Μιλάμε για πραγματικό game changer σε horror movies, πόσο μάλλον σε σειρές, που δεν υπάρχει και κάνας σοβαρός αντίπαλος.

Απίστευτο storytelling (ούτε ο Νolan τέτοια δομή), συναισθηματικό δέσιμο με τους χαρακτήρες και την πλοκή, ερμηνείες (ειδικά τα παιδάκια είναι αποκάλυψη, αλλά όχι μόνο αυτά). Και ανατριχίλα. Ανατριχίλα όχι λόγω σπλάτερ (ελάχιστα έως καθόλου), αλλά λόγω συναισθηματικής φόρτισης και εξαιρετικής οικονομίας στην πλοκή και τις διάσπαρτες κορυφώσεις, που γίνονται όλο και πιο έντονες μέχρι την τελική κορύφωση. Και παντού σπαρμένη αυτή η διάχυτη λύπη, που είναι το κλειδί για ένα σωστό ψυχολογικό θρίλερ.

Θα το θυμάμαι καιρό, και θα το ξαναδώ σίγουρα.

10/10 (για το είδος του)

Ουάου !! :cool:

Καλά.. θα την αφήσω στην λίστα μου..

... Πάντως σε κινητό είναι πιο εύκολο να δεις κάτι τέτοιο.. παρά στον προβολέα!! :p :laugh:

Ουάου !! :cool:

Καλά.. θα την αφήσω στην λίστα μου..

... Πάντως σε κινητό είναι πιο εύκολο να δεις κάτι τέτοιο.. παρά στον προβολέα!! :p :laugh:

Α, όλα κι όλα, τουλάχιστον αυτό το σεβάστηκα: Κινητό με OLED, ακουστικά και σκοτάδι. :D

Α, όλα κι όλα, τουλάχιστον αυτό το σεβάστηκα: Κινητό με OLED, ακουστικά και σκοτάδι. :D
Κινητό μικρό για ταινία αντε ένα ταμπλέτ κάτι γίνεται

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με εντυπωσίασε η σειρά. Παλιό κλασικό horror και σε αρκετά σημεία ανατριχιαστικό. Πολύ καλή εικόνα και ήχος που συντελούν στον να μη θέλεις να σβήσεις τα φώτα στο δωμάτιο. Η αφήγηση της ιστορίας θέλει λίγο τον χρόνο της γιατί έχει τα μπρος-πίσω αλλά με το που θα μπεις στη ροή δε θα θέλεις να την αφήσεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι overall καλύτερο ή ισάξιο της 2ης σεζόν του American horror story. Μάλλον την εκθρονιζει στη συνείδηση μου. Απλά φανταστικό.

Μόνη μου εκκρεμότητα το τελευταίο επεισόδιο.

Πολύ ωραία σειρά τελικά το The Haunting of Hill House!
8/10.Μακάρι να έχει 2ο κύκλο!

Συζητούσαμε χθες ακριβώς το αντίθετο. Μακάρι να το αφήσουν εκεί και να'χουμε ένα μικρό αριστούργημα να θυμόμαστε. Η σειρά δε σηκώνει δεύτερο κύκλο, η υπόθεση ολοκληρώνεται υπέροχα. Δε χρειάζονται ξεχειλώματα, αν θέλουν ας φτιάξουν με την ίδια ομάδα (που αποδεδειγμένα δουλεύει εξαιρετικά) κάτι διαφορετικό, θα το δω με ενδιαφέρον.

Πάει, τελείωσε και αυτή η σειρά :) Να σαι καλά Netflix για το κάψιμο. Coolare λίγο δε προλαβαίνουμε να βλέπουμε τι βγάζεις.

Tο τελευταίο επεισόδιο ήταν κάπως εκτός τροχιάς με τα υπόλοιπα εννέα νομίζω. . Αν ήταν διαφορετικό θα ψήφιζα "Εξαιρετική" αντί για " Πολύ Καλή" άλλα αυτά είναι γούστα.
Δεν αλλάζει το γεγονός ότι η σειρά είναι εξαιρετική σε όλα της, ιδιαίτερα στυλιζαρισμένη και σε υψηλά επίπεδα παραγωγής.
Η βαθμολογία και στο Imdb μόνο τυχαία δεν είναι .

ΥΓ. Θα συμφωνήσω και εγώ ότι ΔΕΝ θα ήθελα 2ο κύκλο.

Πάει, τελείωσε και αυτή η σειρά :) Να σαι καλά Netflix για το κάψιμο. Coolare λίγο δε προλαβαίνουμε να βλέπουμε τι βγάζεις.

Tο τελευταίο επεισόδιο ήταν κάπως εκτός τροχιάς με τα υπόλοιπα εννέα νομίζω. . Αν ήταν διαφορετικό θα ψήφιζα "Εξαιρετική" αντί για " Πολύ Καλή" άλλα αυτά είναι γούστα.
Δεν αλλάζει το γεγονός ότι η σειρά είναι εξαιρετική σε όλα της, ιδιαίτερα στυλιζαρισμένη και σε υψηλά επίπεδα παραγωγής.

σε ολα σωστος

Συζητούσαμε χθες ακριβώς το αντίθετο. Μακάρι να το αφήσουν εκεί και να'χουμε ένα μικρό αριστούργημα να θυμόμαστε. Η σειρά δε σηκώνει δεύτερο κύκλο, η υπόθεση ολοκληρώνεται υπέροχα. Δε χρειάζονται ξεχειλώματα, αν θέλουν ας φτιάξουν με την ίδια ομάδα (που αποδεδειγμένα δουλεύει εξαιρετικά) κάτι διαφορετικό, θα το δω με ενδιαφέρον.

Ακριβώς αυτό. Δεν θέλω δεύτερο κύκλο για να μην μου χαλάσει την συνολική εικόνα του. Και συμφωνώ ότι θα ήθελα και πάλι να δω κάτι διαφορετικό από την ίδια ομάδα. Η δουλειά που έκανα απλά ήταν εξαιρετική!

Ναι, μπορεί να ξεφεύγει όντως. Αλλά είναι και το επεισόδιο το οποίο θέλει να περάσει το meaning της όλης φάσης μέσα στο σπίτι. Και το κάνει πολύ επιτυχημένα.

10/10 από εμένα. Πραγματικά την απόλαυσα όσο δεν πάει. Dolby Vision + Dolby Atmos, μιλάμε για εξαιρετικό συνδυασμό! Δεν ήταν λίγες οι φορές που απλά τραβούσα τα μαλλιά μου από τα jump scares και να σφίγγομαι από την αγωνία και την ανατριχίλα!

Μην το χάσετε!!!

πολυ καλη, αλλα το τελευταίο επεισόδιο μου τα χαλασε και εμενα.
μου κανε εντυπωση ομως το 6o η7o επεισοδιο που ηταν γυρισμενο σαν onetake

μολις την τελειωσα κι εγω, μαζι με τη γυναικα μου...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!

Ειμαστε τα φαντασματα του εαυτου μας.... και το φιναλε οπως ακριβως το περιμενα (και ηθελα) !

Διαμαντάκι δεν το λες, ούτε άλλαξε τα δεδομένα.

Προσωπικά σε σύνολο τη βρήκα μέτρια προς καλή. Ενώ ξεκίνησε πολύ δυνατά, είχε μια φθίνουσα πορεία. Το πολύ μπλα μπλα, οι αφηγήσεις και ή κάπως άναρχη δομή της συντέλεσε στο να πέσει στην κριτική μου. Μέχρι το 5o επεισόδιο (και με εξαίρεση το μέτριο 3ο) μου άρεσε πολύ και ενώ ακόμη το drama κομμάτι ήταν ισοσκελισμένο με το horror. Μετά κάπως το horror κομμάτι έμεινε στην άκρη και το δράμα κορυφώθηκε. Αυτό θα ήταν καλό αν δεν είχε τόσο αργή εξέλιξη και τόσο μπλα μπλα.

Μόνο ο χαρακτήρας της Theo μου άρεσε, η Shirley ξινή όσο δε πάει, η Nell αδιάφορη ενώ Steve και Luke δεν μου είπαν κάτι. Εξαιρετική βρήκα την Carla Gugino.

Θα το αρχισω και αυτο μαζι με το Bodyguard.

Δηλαδη το αρχισα χτες το βραδυ αλλα ηταν αργα και το διεκοψα γιατι μ'επαιρνε ο υπνος.

Θα το συνεχισω αν και μου θυμιζει εντονα καποια προσφατα φιλμ τρομου.

Τελικα το ξαναπιασα (απο την αρχη) και ειδα το ενδιαφερον μου να αυξανεται σε καθε επισοδειο.

Εφτασα στο ενατο και προτελευταιο. Αξιζει και παιρνω πισω αυτο που ειπα οτι θυμιζει πολλες προσφατες ταινιες (τυπου Ιnsidious, Anabelle κ.α.)
Οχι γιατι το δυνατο του σημειο δεν ειναι τοσο ο "τρομος" οσο η ψυχολογικη βλεπε ακομα και η κοινωνικη πλευρα που μας κανει να προσεγγιζουμε καθε πρωταγονιστη σαν ξεχωριστη προσωπικοτητα.

Θα ψηφησω πολυ καλη τελικα.

Το τελευταιο το κραταω για αποψε το απογευμα με ενα τσαϊ με το καταλληλο σερβις ;)

Τελικα το ξαναπιασα (απο την αρχη) και ειδα το ενδιαφερον μου να αυξανεται σε καθε επισοδειο.

Εφτασα στο ενατο και προτελευταιο. Αξιζει και παιρνω πισω αυτο που ειπα οτι θυμιζει πολλες προσφατες ταινιες (τυπου Ιnsidious, Anabelle κ.α.)
Οχι γιατι το δυνατο του σημειο δεν ειναι τοσο ο "τρομος" οσο η ψυχολογικη βλεπε ακομα και η κοινωνικη πλευρα που μας κανει να προσεγγιζουμε καθε πρωταγονιστη σαν ξεχωριστη προσωπικοτητα.

Θα ψηφησω πολυ καλη τελικα.

Το τελευταιο το κραταω για αποψε το απογευμα με ενα τσαϊ με το καταλληλο σερβις ;)

Μην πάρεις το καλύτερο σερβίτσιο σου ,γιατί μπορεί να σου έρθει να το πετάξεις στην τηλεόραση απο τα νεύρα σου. Πάρε κάτι πιο φτηνό και σίγουρα όχι το παλιό της γιαγιάς.

Το ειδα αλλα η υπερβαση που περιμενει απο τη σειρα ο θεατης δεν ερχεται ποτε.
Τελικα καταληγει η παλια γνωστη συνταγη.
Παιρνουμε ενα παλιο σπιτι, προσθετουμε
μερικα φαντασματα και καποιες τρομακτικες φατσες και κραυγες,
ανακατευουμε με οικογενειακη τρελα και μετα θανατο ζωη,
και σερβιρουμε με αρκετες μοντερνες πικελιες, για να μην μας πουνε κλισε.
Γαρνιρουμε με σαπουνοπερικες συγκρουσεις κοινωνικου
χαρακτηρα μεταξυ των αδελφων και λιγο λεσβιακο σεξ.