The Haunting of Hill House [Netflix]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 9 37.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 12 50.0%
  • Καλή

Votes: 2 8.3%
  • Μέτρια

Votes: 1 4.2%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    24
Το τέλιωσα σήμερα,πολύ καλό, αλλά πιο πολύ συγκινητικό παρα τρόμου ήταν.

Εξαιρετική! :grinning-smiley-043

Το επεισόδιο του Luke (background story), παίζει να είναι ότι πιο συγκινητικό έχω δει σε σειρά... :bigcry:

Το "The Haunting of Hill House" Γίνεται Ανθολογία Στο Netflix

Απο Cinemode

Αυτά και αν είναι καλά νέα. Υστερα απο την πρώτη εξαιρετική σεζόν, το "The Haunting of Hill House" θα επιστρέψει στο Netflix με την μορφή ανθολογίας,
με την δεύτερη σεζόν να εστιάζει σε μια νέα ιστορία και νέους χαρακτήρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η δεύτερη σεζόν θα έχει τον τίτλο "The Haunting Of Bly Manor" και θα βασιστεί στο "The Turn of the Screw",
την νουβέλα τρόμου που έγραψε ο Henry James, το 1898.

Στο τιμόνι της δεύτερης σεζόν θα βρεθoύν και πάλι οι Mike Flanagan και Trevor Macy, συνεχίζοντας έτσι την συνεργασία τους με το Netflix,
που εκτός απο το εξαιρετικό "The Haunting of Hill House", περιλαμβάνει το "Gerald's Game", το "Before I Wake" και το "Hush".

Σύμφωνα με τον Mike Flanagan:

"Το Netflix έχει υπάρξει ενα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορίας μας και είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαστήκαμε στο 'The Haunting of Hill House', το 'Gerald’s Game', το 'Hush' και το 'Before I Wake'.
Μας βοήθησαν και υποστήριξαν πολύ τη δουλειά μας και ανυπομονούμε για την συνέχεια."

Ενώ σύμφωνα με την Cindy Holland, την Αντιπρόεδρο Original Προγράμματος του Netflix:

"Ο Mike Flanagan και ο Trevor Macy, είναι ικανότατοι στην δημιουργία αυθεντικών και τρομακτικών ιστοριών, που καθηλώνουν και συναρπάζουν τους θεατές.
Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας μαζί τους στην ανθολογία 'The Haunting', αλλά και στα projects που θα ακολουθήσουν."

Ύστερα απο μια πρώτη σεζόν που εξελίχθηκε σε μια απο τις καλύτερες σειρές τρόμου που έχουμε δεί ποτέ στην τηλεόραση, η συνέχεια του "The Haunting", αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον,
καθώς θα στηριχθεί και πάλι σε ενα πολύ αξιόλογο βιβλίο...

https://www.cinemode.gr/tileoptikes...ill-house-ginetai-anthologia-sto-netflix.html

Όταν ανακοινώθηκε η 1η σεζόν λέγανε:

Αν και η ιστορία παραμένει ενδιαφέρουσα, το όλο concept δεν φαντάζει καθόλου φρέσκο και πρωτότυπο
καθώς τα στοιχειωμένα σπίτια έχουν αποτελέσει το κεντρικό θέμα πολλών κινηματογραφικών ταινιών,
αλλά και τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ.

To Netflix όμως μπορεί να κάνει την διαφορά, όπως και σε άλλα! ;)

Έχω φτάσει μέχρι το 5ο επεισόδιο με πολύ κόπο και σπρώξιμο. Είμαι στα όρια της εγκατάλειψης. Ίσως είχα προκαταληφθεί με όσα (υπέρ)θετικά είχα ακούσει και περίμενα Το αριστούργημα, κάτι που μέχρι τώρα σίγουρα δεν είναι.

Έχω φτάσει μέχρι το 5ο επεισόδιο με πολύ κόπο και σπρώξιμο. Είμαι στα όρια της εγκατάλειψης. Ίσως είχα προκαταληφθεί με όσα (υπέρ)θετικά είχα ακούσει και περίμενα Το αριστούργημα, κάτι που μέχρι τώρα σίγουρα δεν είναι.

Θα σου έλεγα να το παρατήσεις τότε, γιατί συνεχίζει στο ίδιο στυλ μέχρι το τέλος. Αν δε σου άρεσε μέχρι τώρα δε θα σου αρέσει και στο εξής. Γιατί δε δοκιμάζεις το Umbrella Academy;

Γιατί δε δοκιμάζεις το Umbrella Academy;

Μπα...Οι υπερήρωες (από κόμικ ή μη) ποτέ δεν μου άρεσαν.
Έχοντας πρόσφατο το Homeland λέω να πάω στο Berlin Station.
Εκκρεμεί και το Chernobyl βέβαια, αν και το θέμα δεν με τραβάει καθόλου και φυσικά το Dark (2ος Κύκλος).
Το Dogs of Berlin το είδες Κώστα; Καλούτσικο ήταν. Πώς και του ξέφυγε του Blue08 και δεν άνοιξε θέμα;

Μπα...Οι υπερήρωες (από κόμικ ή μη) ποτέ δεν μου άρεσαν.
Έχοντας πρόσφατο το Homeland λέω να πάω στο Berlin Station.
Εκκρεμεί και το Chernobyl βέβαια, αν και το θέμα δεν με τραβάει καθόλου και φυσικά το Dark (2ος Κύκλος).
Το Dogs of Berlin το είδες Κώστα; Καλούτσικο ήταν. Πώς και του ξέφυγε του Blue08 και δεν άνοιξε θέμα;

Οι συγκεκριμένοι Υπερήρωες είναι αλλιώς.
Το Berlin Station δε μου έκανε ποτέ κλικ.
Το Chernobyl δες το Χτες!
Το Dark 2 είναι στα υπόψιν.
Αυριο περιμένουμε το Stranger Things Season 3.

Απάντηση: Re: The Haunting of Hill House [Netflix]

Το Dark 2 είναι στα υπόψιν.

To βαρεθηκα να σου πω την αληθεια...Υπερβολικα φορτωμενο imho.

Το κακο ειναι οτι το Νετφλιξ κατεβασε το Good Wife και δεν προλαβα να το τελειωσω...:bigcry:

Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί...
Στο 5ο επεισόδιο, (που η Nell επιστρέφει στο Σπίτι), δεν ξέρω πώς και γιατί, μπαίνω στο κλίμα της σειράς, τόσο πολύ που το ξαναπιάνω από την αρχή και πλέον, με πολλά στοιχεία και γεγονότα να έχουν ''κουμπώσει'', είμαι στο 6ο, ανυπομονώντας για τη συνέχεια.

Θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή σειρά και πρέπει να την τελειώσεις ... το επεισόδιο με τον αδελφό που έχει τα προβλήματα με τα ναρκωτικά (αν θυμάμαι, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος, ήταν το 7ο) είναι από τα πλέον ανθρώπινα και καλοστημένα που έχω δει γενικότερα) ...

Έχουμε δει τόσα και τόσα, δεν λέει να την αφήσεις για ακόμη 4-5 επεισόδια όλο όλο που απομένουν ...

Πρώτη Ματιά Στο "The Haunting of Bly Manor"

Απο Cinemode

Ύστερα από το εξαιρετικό "The Haunting of Hill House", η ίδια δημιουργική ομάδα επιστρέφει με το δεύτερο μέρος της ανθολογίας τρόμου του Netflix, που έχει τον τίτλο "The Haunting of Bly Manor".
Μια νέα σειρά, με νέα ιστορία και νέους χαρακτήρες, που είναι βασισμένη στο "The Turn of the Screw", την νουβέλα τρόμου που έγραψε ο Henry James, το 1898.

"Η ιστορία που εξελίσσεται μεσα στην δεκαετία του 80', ακολουθεί μια νεαρή γκουβερνάντα που προσλαμβάνεται από έναν άνδρα για την φροντίδα της ανιψιάς και του ανιψιού του, των οποίων έχει πλέον την επιμέλεια.
Καθώς η νταντά φτάνει στην οικογενειακή εξοχική έπαυλη, αρχίζει να βλέπει οντότητες που στοιχειώνουν το μέρος."

Στο τιμόνι της δεύτερης σεζόν βρίσκονται και πάλι οι Mike Flanagan και Trevor Macy, συνεχίζοντας έτσι την συνεργασία τους με το Netflix,
που εκτός από το "The Haunting of Hill House", περιλαμβάνει το "Gerald's Game", το "Before I Wake" και το "Hush".

Πρωταγωνιστούν οι Benjamin Evan Ainsworth, Amelia Bea Smith, T’Nia Miller, Tahirah Sharif, Amelia Eve, Rahul Kohli
και τέσσερα μέλη από το cast του "The Haunting of Hill House", οι Henry Thomas, Kate Siegel, Victoria Pedretti και Oliver Jackson-Cohen, σε νέους ρόλους, καθώς η νέα σειρά δεν συνδέεται άμεσα με την προηγούμενη.

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Mike Flanagan:

"Σίγουρα προσφέρει ένα νέο τρόπο για να αφηγηθείς μια ιστορία αγάπης και υπάρχουν τρεις χαρακτήρες που βρίσκονται στην καρδιά της ιστορίας σε αυτή τη σεζόν.
Όλοι έχουν το σκοτάδι γύρω τους. Και μέχρι το τέλος, είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις την τραγωδία από το ρομάντζο.
Αυτή η αίσθηση της ρομαντικής επιθυμίας για κάποιον που σήμαινε τόσα πολλά για εμάς - άλλα δυστυχώς χάθηκε - αποτελεί την καρδιά κάθε ιστορίας στοιχειώματος."

Ενώ σύμφωνα με τον σεναριογράφο Trevor Macy:

"Η διαδικασία είναι ίδια, είναι ένα λογοτεχνικό remix. Θέλεις να αναβαθμίσεις την ιστορία, να βρεις το όποιο πρόσφορο έδαφος για να ανυψώσεις τον χαρακτήρα από το βιβλίο,
αλλά προφανώς πήραμε την πρωτοβουλία να το προσαρμόσουμε σε ενα πιο μοντέρνο σκηνικό."

Με την ίδια δημιουργική ομάδα και με μια ενδιαφέρουσα ιστορία,
η δεύτερη σεζόν της ανθολογίας τρόμου του Netflix αναμένεται εξίσου ενδιαφέρουσα με την πρώτη.

Το "The Haunting of Bly Manor" θα διατεθεί μέσα από το Netflix μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε τις εικόνες απο το Vanity Fair:

https://www.cinemode.gr/tileoptikes-seires/proti-matia-sto-the-haunting-of-bly-manor.html

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Έχουμε το Trailer της νέας σειράς!

Θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου.