Το Silmarillion μπορεί να το αναλάβει ο χοντρούλης να γουστάρουμε; Αν και αυτό δεν είναι για ταινία. Σειρά πρέπει να γίνει με 5-6 σαιζόν τουλάχιστον.
Δλδ σε 1 χρονο απο τωρα θα ερθει το BD, σε 1,5 το BD 3D, σε 2 παρα κατι η SE κλπ
Εχουμε καιρο ακόμα....
Θεωρητικά δεν είναι καθόλου δύσκολο να "κολλήσει" ο Σάρουμαν στο Χόμπιτ. Μπορεί να μην αναφέρεται στο βιβλίο, ωστόσο ο χαρακτήρας έχει πολύ γερό ιστορικό υπόβαθρο. Άλλωστε, είναι απ' τους αρχαιότερους χαρακτήρες αφού η ιστορία και η δράση του ξεκινά πολύ πριν τον άρχοντα και το Χόμπιτ. Το πως θα δοθεί αυτή η ιστορία στην πράξη είναι άλλη υπόθεση.
Προσωπικά, αν και λάτρης των βιβλίων του Τολκιν (όπως μαρτυρά ίσως το ψευδώνυμο μου), δεν με ενοχλεί η προσθήκη του Σάρουμαν. Το βιβλίο είναι αυτό που είναι... και η ιστορία της μέσης γης είναι αυτή που γράφτηκε απ' τον δημιουργό της.
Οι ταινίες που βασίζονται στο δημιούργημα του Τόλκιν, είναι για εμένα μια καλή ευκαιρία να παρακολουθήσω τις αγαπημένες μου ιστορίες σε ένα άλλο μέσο. Δεν περιμένω πιστή αντιγραφή, ούτε εξοργίζομαι απο τυχών παρεκκλίσεις θεωρώντας το ιεροσυλία. Οι ταινίες είναι απλά... ταινίες. Αρκεί φυσικά να υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός που οφείλει να επιδείξει κανείς όταν δουλεύει πάνω σε ένα έπος της παγκόσμιας λογοτεχνικής ιστορίας.
Ο Τζακσον έχει αποδείξει το σεβασμό του. Ακόμη περισσότερο ο ίδιος ο Κρίστοφερ Λη....
Δεν έχω καμία αμφιβολία για το καλό αποτέλεσμα.
Πολλα αρνητικα σχολια για την επιλογη των 48fps με την οποια γυριζεται το Hobbit...
Το διαβασα και εγω.Απ'ότι λενε βεβαια ηταν αρκετα primitive η ολη φαση καθως στα πλανα δεν ειχαν περασει απο επεξεργασια ουτε ειχαν προστεθει τα εφε των φωτισμων.Τωρα το τελευταιο δεν το πολυκαταλαβαινω (δεν ειμαι και ειδικος).Οι φωτισμοι δεν ειναι περασμενοι στο πλανο απο την αρχη?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.