The Hobbit: An Unexpected Journey

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Re: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τον αγχωνει η δουλεια και στρεφεται στο φαγητο.Μολις τελειωσει θα ξαναγινει σιλφιδα.

Δλδ σε 1 χρονο απο τωρα θα ερθει το BD, σε 1,5 το BD 3D, σε 2 παρα κατι η SE κλπ

Εχουμε καιρο ακόμα....

Το Silmarillion μπορεί να το αναλάβει ο χοντρούλης να γουστάρουμε; Αν και αυτό δεν είναι για ταινία. Σειρά πρέπει να γίνει με 5-6 σαιζόν τουλάχιστον.

Το Silmarillion μπορεί να το αναλάβει ο χοντρούλης να γουστάρουμε; Αν και αυτό δεν είναι για ταινία. Σειρά πρέπει να γίνει με 5-6 σαιζόν τουλάχιστον.

Δεν θα ηταν ασχημη ιδεα,και με τοσους fan η επιτυχια θα ειναι σιγουρη.

Βλέποντας το Hugo, αναρωτήθηκα τι Christopher Lee θα δούμε. Μήπως θα δούμε CGI Saruman με την φωνή του λατρεμένου Christopher;
Πέρασαν τα χρόνια και στις τελευταίες εμφανίσεις του δεν έχει και πολύ σχέση με αυτό που είδαμε στα LotR, μέχρι και η συγκλονιστική φωνή του έχει σπάσει.

Απάντηση: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

^
Εννοείς οτι η ταινία θα έχει Σάρουμαν? :hmmmm2:
Δεν το ήξερα αυτό. Ενδιαφέρουσα επιλογή η προσθήκη ενός χαρακτήρα που δεν υπάρχει στο The Hobbit και σίγουρα θα διχάσει τους φίλους των βιβλίων του Τόλκιν.

Απάντηση: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Θεωρητικά δεν είναι καθόλου δύσκολο να "κολλήσει" ο Σάρουμαν στο Χόμπιτ. Μπορεί να μην αναφέρεται στο βιβλίο, ωστόσο ο χαρακτήρας έχει πολύ γερό ιστορικό υπόβαθρο. Άλλωστε, είναι απ' τους αρχαιότερους χαρακτήρες αφού η ιστορία και η δράση του ξεκινά πολύ πριν τον άρχοντα και το Χόμπιτ. Το πως θα δοθεί αυτή η ιστορία στην πράξη είναι άλλη υπόθεση.

Δλδ σε 1 χρονο απο τωρα θα ερθει το BD, σε 1,5 το BD 3D, σε 2 παρα κατι η SE κλπ

Εχουμε καιρο ακόμα....

το 2013 θα έρθει το hobbit there and back again , μετά το bd μετά το SE
και μετά οι 2 ταινίες μαζί και μην ξεχνιόμαστε όλη η 5αλογία , etc etc

A new George Lucas is Born

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Θεωρητικά δεν είναι καθόλου δύσκολο να "κολλήσει" ο Σάρουμαν στο Χόμπιτ. Μπορεί να μην αναφέρεται στο βιβλίο, ωστόσο ο χαρακτήρας έχει πολύ γερό ιστορικό υπόβαθρο. Άλλωστε, είναι απ' τους αρχαιότερους χαρακτήρες αφού η ιστορία και η δράση του ξεκινά πολύ πριν τον άρχοντα και το Χόμπιτ. Το πως θα δοθεί αυτή η ιστορία στην πράξη είναι άλλη υπόθεση.

While the character wasn't present in J.R.R. Tolkien's original novel, future literature noted that Saruman was quite active during the time of this adventure, and director Peter Jackson is going to focus on some of that history with his interpretation of The Hobbit: An Unexpected Journey.

http://www.movieweb.com/news/christopher-lee-talks-saruman-in-the-hobbit-an-unexpected-journey

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Προσωπικά, αν και λάτρης των βιβλίων του Τολκιν (όπως μαρτυρά ίσως το ψευδώνυμο μου), δεν με ενοχλεί η προσθήκη του Σάρουμαν. Το βιβλίο είναι αυτό που είναι... και η ιστορία της μέσης γης είναι αυτή που γράφτηκε απ' τον δημιουργό της.

Οι ταινίες που βασίζονται στο δημιούργημα του Τόλκιν, είναι για εμένα μια καλή ευκαιρία να παρακολουθήσω τις αγαπημένες μου ιστορίες σε ένα άλλο μέσο. Δεν περιμένω πιστή αντιγραφή, ούτε εξοργίζομαι απο τυχών παρεκκλίσεις θεωρώντας το ιεροσυλία. Οι ταινίες είναι απλά... ταινίες. Αρκεί φυσικά να υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός που οφείλει να επιδείξει κανείς όταν δουλεύει πάνω σε ένα έπος της παγκόσμιας λογοτεχνικής ιστορίας.

Ο Τζακσον έχει αποδείξει το σεβασμό του. Ακόμη περισσότερο ο ίδιος ο Κρίστοφερ Λη....
Δεν έχω καμία αμφιβολία για το καλό αποτέλεσμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Προσωπικά, αν και λάτρης των βιβλίων του Τολκιν (όπως μαρτυρά ίσως το ψευδώνυμο μου), δεν με ενοχλεί η προσθήκη του Σάρουμαν. Το βιβλίο είναι αυτό που είναι... και η ιστορία της μέσης γης είναι αυτή που γράφτηκε απ' τον δημιουργό της.

Οι ταινίες που βασίζονται στο δημιούργημα του Τόλκιν, είναι για εμένα μια καλή ευκαιρία να παρακολουθήσω τις αγαπημένες μου ιστορίες σε ένα άλλο μέσο. Δεν περιμένω πιστή αντιγραφή, ούτε εξοργίζομαι απο τυχών παρεκκλίσεις θεωρώντας το ιεροσυλία. Οι ταινίες είναι απλά... ταινίες. Αρκεί φυσικά να υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός που οφείλει να επιδείξει κανείς όταν δουλεύει πάνω σε ένα έπος της παγκόσμιας λογοτεχνικής ιστορίας.

Ο Τζακσον έχει αποδείξει το σεβασμό του. Ακόμη περισσότερο ο ίδιος ο Κρίστοφερ Λη....
Δεν έχω καμία αμφιβολία για το καλό αποτέλεσμα.

Συμφωνώ και να προσθέσω ότι, εφόσον οι ταινίες δε θα περιλαμβάνουν μόνο το βιβλίο, αλλά και γεγονότα που μεσολαβούν από το Χόμπιτ μέχρι τον Άρχοντα, είναι απαραίτητη η παρουσία του Σάρουμαν, εφόσον αυτός αναφέρεται στις ιστορίες από την Τρίτη Εποχή, στις Ατέλειωτες Ιστορίες.

Πολλα αρνητικα σχολια για την επιλογη των 48fps με την οποια γυριζεται το Hobbit...

E εικονα χωρις motion blur τωρα λογικο ειναι να ξενιζει.

Θεμα συνηθειας ειναι καθαρα.

Απάντηση: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Το διαβασα και εγω.Απ'ότι λενε βεβαια ηταν αρκετα primitive η ολη φαση καθως στα πλανα δεν ειχαν περασει απο επεξεργασια ουτε ειχαν προστεθει τα εφε των φωτισμων.Τωρα το τελευταιο δεν το πολυκαταλαβαινω (δεν ειμαι και ειδικος).Οι φωτισμοι δεν ειναι περασμενοι στο πλανο απο την αρχη?

Re: Απάντηση: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Το διαβασα και εγω.Απ'ότι λενε βεβαια ηταν αρκετα primitive η ολη φαση καθως στα πλανα δεν ειχαν περασει απο επεξεργασια ουτε ειχαν προστεθει τα εφε των φωτισμων.Τωρα το τελευταιο δεν το πολυκαταλαβαινω (δεν ειμαι και ειδικος).Οι φωτισμοι δεν ειναι περασμενοι στο πλανο απο την αρχη?

Σε blue/green screen πλάνα, συνήθως το γύρισμα γίνεται με τον καλύτερο δυνατό φωτισμό, ώστε να πάρεις όσο το δυνατόν πιο καθαρό αποτέλεσμα και έπειτα "φέρνεις" τον εικονικό φωτισμό εκεί που τον θέλεις, στο κομπιούτερ, για να ταιριάξει με τα ψηφιακά σκηνικά σου...