Che
AVClub Addicted Member
Re: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
Λοιπον παμε.
Πρωτον ΤΟ ΗΟΒΒΙΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ και τελος.
Σφακσιματα αποκεφαλισμοι λαμβανουν μερος στις μαχες , η κορη 9 ετων , προς το παρον δεν θα το δει.
Το HOBBIT ειναι πολυ κοντα στο πρωτο μερος του αρχοντα , πολυ απλα , Τολκιν !
ΤΟ ΕΠΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Το ειδα χτες στην αιθουσα 2 Mall στο village 48 καρε 3D στην 5η σειρα κεντρο ,το ειδανικο!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ να περιγραψω αυτο που εζησα χτες βραδυ.
Η εξελιξη της τεχνολογιας στον κινηματογραφο ειναι τετοια που κυριολεκτικα δεν μπορουσα να το διαχειριστω την πρωτη ωρα της προβολης.
Μου πηρε ωρα ολο αυτο ,τα παντα εξελισονταν ΟΧΙ ΓΥΡΩ ,ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ καθοτι τα περισσοτερα πλανα του Jackson ειναι πολυ κοντινα.
ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟ δεν κανω πλακα.
Χρωμα , ευκρινεια , μαυρο ,κινηση ολα στο full ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ FULL ENNOOYME FULL!
Προσπαθουσα ωρα να δω τεχνουργηματα στα παναρισματα , ματαια.
Τα αναερια πλανα ειχαν ΤΟΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ που δεν ηξερες που να πρωτοκοιταξες.
Ο JACKSON ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.
Και για τους επικριτες εχω να πω το εξης , πως αντιλαμβανωμαστε τα πραγματα στην καθημερινοτητα μας βρε , ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ , ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ????
Ακριβως ετσι λοιπον πρεπει να βλεπουμε τις ταινιες μας , η τεχνολογια εξελισετε θελουμε δεν θελουμε!
Ολο αυτο βεβαια θα παρει χρονο για να εξικοιωθουμε ολοι μας με τα νεα δεδομενα.
Θα ηθελα παντος να δω το hobbit και στα 24 καρε για να εχω πληρη εικονα.
Παντος ενα ειναι το σιγουρο ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Λοιπον παμε.
Πρωτον ΤΟ ΗΟΒΒΙΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ και τελος.
Σφακσιματα αποκεφαλισμοι λαμβανουν μερος στις μαχες , η κορη 9 ετων , προς το παρον δεν θα το δει.
Το HOBBIT ειναι πολυ κοντα στο πρωτο μερος του αρχοντα , πολυ απλα , Τολκιν !
ΤΟ ΕΠΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Το ειδα χτες στην αιθουσα 2 Mall στο village 48 καρε 3D στην 5η σειρα κεντρο ,το ειδανικο!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ να περιγραψω αυτο που εζησα χτες βραδυ.
Η εξελιξη της τεχνολογιας στον κινηματογραφο ειναι τετοια που κυριολεκτικα δεν μπορουσα να το διαχειριστω την πρωτη ωρα της προβολης.
Μου πηρε ωρα ολο αυτο ,τα παντα εξελισονταν ΟΧΙ ΓΥΡΩ ,ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ καθοτι τα περισσοτερα πλανα του Jackson ειναι πολυ κοντινα.
ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟ δεν κανω πλακα.
Χρωμα , ευκρινεια , μαυρο ,κινηση ολα στο full ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ FULL ENNOOYME FULL!
Προσπαθουσα ωρα να δω τεχνουργηματα στα παναρισματα , ματαια.
Τα αναερια πλανα ειχαν ΤΟΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ που δεν ηξερες που να πρωτοκοιταξες.
Ο JACKSON ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.
Και για τους επικριτες εχω να πω το εξης , πως αντιλαμβανωμαστε τα πραγματα στην καθημερινοτητα μας βρε , ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ , ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ????
Ακριβως ετσι λοιπον πρεπει να βλεπουμε τις ταινιες μας , η τεχνολογια εξελισετε θελουμε δεν θελουμε!
Ολο αυτο βεβαια θα παρει χρονο για να εξικοιωθουμε ολοι μας με τα νεα δεδομενα.
Θα ηθελα παντος να δω το hobbit και στα 24 καρε για να εχω πληρη εικονα.
Παντος ενα ειναι το σιγουρο ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!