Απάντηση: Re: The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
Καποιος μου ελεγε οτι ο Τζακσον πηγε και γυρισε τις σκηνες του εκει που μενει, για να μην μετακινηθει
καθοτι δεν το πολυεπετρεπαν οι δυναμεις του. Ενδεχεται στη σκηνη που τον ειδαμε, να μην ηταν καν στον
ιδιο χωρο με τους αλλους.
Κάτι που επίσης μου έκανε εντύπωση ήταν οι ίδιοι οι νάνοι, ως εικόνα αλλά και ως χαρακτήρες.
Κάποιοι ήταν απλές καρικατούρες όπως ο xόντρο -Μπόμπουρ (μου θύμιζε περισσότερο τον Οβελίξ) ή αστείοι μα κάποιοι πραγματικά αποτελούν κατά την άποψή μου, εμβληματικές φιγούρες που αποτελούν σήμα κατατεθέν για την τριλογία όπως ο Θόριν ο Δρύασπις κυρίως λόγω του παρουσιαστικού του ηθοποιού που τον ενσαρκώνει.
Τα Τρολς και τα Γκόπλινς, όσο καλοφτιαγμένα και να είναι δεν μου άρεσαν σε αντίθεση με τα Όρκς που απέκτησαν πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια από ότι στην πρώτη Τριλογία. Όσο αφορά στον Κρίστοφερ Λι, παρά τον μικρό χρόνο που παρουσιάστηκε στον γνώριμο ρόλο του Σάρουμαν, ότι και να πούμε είναι ελάχιστο μπροστά στην παρουσία του. Εκτός από το αναμφισβήτητα ανατριχιαστικό παρουσιαστικό που πάντα είχε, με ανατριχιάζει και το γεγονός πως παραμένει ενεργός και ακμαίος στα 90 του. Σωστός δράκουλας.
Καποιος μου ελεγε οτι ο Τζακσον πηγε και γυρισε τις σκηνες του εκει που μενει, για να μην μετακινηθει
καθοτι δεν το πολυεπετρεπαν οι δυναμεις του. Ενδεχεται στη σκηνη που τον ειδαμε, να μην ηταν καν στον
ιδιο χωρο με τους αλλους.