more peers
AVClub Fanatic
Απάντηση: The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)
Η κίνηση στον benq είναι το ίδιο "νεράκι" όπως αυτό που είδες?
Η κίνηση στον benq είναι το ίδιο "νεράκι" όπως αυτό που είδες?
ασε μας ρεΗ κίνηση στον benq είναι το ίδιο "νεράκι" όπως αυτό που είδες?
εκει το ειδα περσυ,αλλα μ'αυτα που ειδα και μ'αυτα που διαβασα,μου εχει τρυπωσει η αμφιβολια μεσα μου,αν η συγκεκριμενη αιθουσα,παιζει σωστα το 48 frames.
Ενω η κινηση ηταν νερακι,η ευκρινεια της εικονας δεν ηταν αναλογη με αυτα που περιμενα να δω.
Λογικό είναι... Από DLP/SXRD/DiLA το είδες, όχι από CRT...![]()
Περα απ'τη πλακα,μου φαινεται περιεργο και φοβαμαι μηπως στη περσινη προβολη,μιας και ειχα παει πολυ νωρις,μολις ειχε κυκλοφορησει η ταινια,δεν ειχαν κανει κατι σωστα και ισως το διορθωσαν αργοτερα ή δεν το εχουν παρει χαμπαρι καθολου!
Μα δεν κάνω πλάκα...
Τα πανελάκια των προβολικών που χρησιμοποιούνται στην ψηφιακή κινηματογραφική προβολή, δεν είναι σε θέση να αποδώσουν την καθαρότητα στην κίνηση μιας CRT ή Plasma με 48fps. Θα πρέπει να ανέβουν τουλάχιστον στα 100fps για κάτι τέτοιο...
ε τοτε βρε Γιαννη,οι υπολοιποι που υποστηριζουν οτι ειδαν βιντειλα,που την ειδαν;
Μην μπερδεύεις την ομαλότητα της κίνησης με την καθαρότητα, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Το βασικό στοιχείο της "βιντεΐλας", είναι η ομαλότητα, η έλλειψη judder. Αυτό, θα το δεις και όφειλες να το δεις και πέρσι...
Αν περιμένετε να τελειώσουν οι τίτλοι τέλους στο Wolverine γράφει ότι η ταινία έδωσε δουλειά σε 15.000 άτομα!
Να υποθέσω βέβαια ότι όλοι είδατε τον Jackson στην πρώτη σκηνή της ταινίας ε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.