Kostas_Y
AVClub Fanatic
Re: The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)
Μήπως ξέρετε μέχρι πότε θα παίζεται στο Cosmos της Θεσσαλονίκης;
Μήπως ξέρετε μέχρι πότε θα παίζεται στο Cosmos της Θεσσαλονίκης;
Ευχαριστη σκηνοθεσια και αρκετη δραση, με εκανε αρκετες φορες να σκεφτω τι ζορικους συνδιασμους ζαριων θα επρεπε να κανει καποιος για να βγαλει τα απιστευτα double, chained, precision, critical, handicapped χτυπηματα του Legolas και της ομορφουλας.
ε ναι βρε παιδι μου, αλλα μην ξεχναμε οτι η τυπισα ειναι commander of the silvan elf guards και ο ξανθουλης prince of the silvan elfs...θα εχουν απο +20 σε ολα τα skills, κοντα σε επιπεδα demigods. Μου ηρθε ορεξη να παιξω κανα ranger με ολα αυτα
Munchkin δεν το εχω. Απο καρτες ημουν απο τους παλιους στο Magic (εχω προλαβει α, β, arabian nights κτλ) αλλα προτου με ρωτησετε, ναι τις εχω χαρησει ολες (ξερω ξερω, ειναι πολλα τα λεφτα..).
Απο D&D, στην ιταλια επαιζε το 2, και πριν εγκαταλειψω το παιχνιδι ειχαμε παρει και Δ3.
Σορρυ για το οφ τοπικ, θυμηθηκα τα παλια
Εσυ εννοουσα οτι εισαι munchkin, που εμπνευστηκες απο τοσο cheat χαρακτηρες.:jester:
NPCάδες είναι...![]()
Γιώργη αμα δεν κατάλαβε Χριστό,τι είναι;;
:ADFAD2:
Για να μην πω για τον Ελμινστεεεεεεε, σορυ το Γκανταλφ ηθελα να πω
30-φευγα λεβελ μαγος και δεν ξερω ποσα λεβελ fighter χρειαζεται κανεις για να πολεμαει
με two-handed weapon (σταφ) σα να ηταν single handed και μαλιστα να το κανει και
duald wield με σπαθι. Ημαρτον δηλαδη, ποσα attacks per round πια!!!
Γιατί ρε Jackson δεν ακολούθησες την χρονολογική σειρά και δεν γύρισες το Hobbit πρώτο και μετά τον Άρχοντα σε 3D\48fps;
Γιατί, αν δεν είχε επιτυχία το LOTR δεν θα γύριζε το Hobbit...
Δεν ήταν το Hobbit στα σχέδιά του!
Και αναλογα με το πως θα κριθει η τελικη εισπρακτικη επιτυχια η μη του Χομπιτ ενδεχεται να ακολουθησει κανα Silmarillion
O Gandalf ειναι και για εμενα ολίγον τι σπαστικος χαρακτηρας. Δεν μπορει την μια να ισιώνει ολόκληρο Βαλρογκ και την αλλη να τραβαει σπαθι και να μαχεται σωμα με σωμα. Καμια λογικη..
Με το ζόρι το έκανε δηλαδή; Για αυτό βγήκε τόσο βαρετό ;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.