...και μετά τον Άρχοντα σε 3D\48fps;
Ο Gandalf είναι ο σπασαρχίδης που έχει το κάθε pack...
Στο Χόμπιτ στέλνει τόσο κόσμο να σκοτώνει orcs και αυτός πάει μόνος του να σκοτώσει τον necromancer...
Στο LOTR διώχνει την ομάδα και σκοτώνει το Balrog μόνος του!
Μη τυχών και μοιραστεί κανένα XP!
Και μετά το παίζει μαγκάκος με καινούργιο σταφ και robe...
Που τον θυμήθηκες τον Ελμινστερ;
Που πήγαινε και ζητούσε χάρες από χαρακτήρες level 1 σαν τον χλιμίτζουρα;![]()
Δεν ξέρω...
Το είδα και αυτό σε 48αρι ελπίζοντας οτι τα σχόλια για διόρθωση της βιντείλας ήταν αληθινά...
Ήταν σε λιγότερο βαθμό σίγουρα σε σχέση με το πρώτο μέρος αλλά εξακολουθεί να είναι εκεί. Απίστευτη ευκρίνεια, αλλά χάνεται κάτι απο την μαγεία του κινηματογράφου για μένα.
Ποιός βέβηλος νουμπάς DM σε άφησε να ακουμπήσεις τον Drizzt και δεν σε σκότωσε αυτόματα;
Ούτε τρίχα από το κατοικίδιό του δεν θα σε άφηνα να αγγίξεις! :eviltongue:
E, ως γνωστον ο Ελμινστερ ειναι ο Γκανταλφ της TSR.
Τον θυμηθηκα γιατι ηταν ο μονος τον οποιο ο level 1 χαρακτηρας μου δεν ειχε καταφερει να καθαρισει.
Απωθημενο μου εμεινε. Καταραμενο σκριπτακι.
Απο την αλλη εκεινο τον Drizzt δε σου λεω ποσες φορες τον εσφαξα, γιατι υπαρχει οπαδος του που παρακολουθει το νημα και θα μου κοψει την καλημερα.![]()
Kαι κατι ακομα ...
αν αναφερεται στο ενοχλητικοτατο τετραγωνακι (πανω αριστερα) στην οθονη, που καταφανηκε στην αρχη της προβολης
καμια διαχυση φωτος απο μισανοιχτη πορτα δεν αφηνει .... τετραγωνο αποτυπωμα σε τοιχο. Κατι απ'τo φιλμ της κοπιας (θα ελεγα) ....
Καλά και η Γκουηνεβαρ ( Guenhwyvar ) καθόταν και σε κοίταζε ? :chinscratch:
Οταν λετε ψηφιακη κοπια ... φιλμ δεν παιζει ?
Τι δειχνει το προβολι ? BluRay ?
Οταν λετε ψηφιακη κοπια ... φιλμ δεν παιζει ?
Τι δειχνει το προβολι ? BluRay ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.