The Hobbit: The Desolation of Smaug

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Re: The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

Την πατησα παληκαρισια ...
Ο Γιαννης μου ειπε οτι θα ρθει στις ταδε του μηνος και εγω .... νομισα οτι ΤΟΤΕ θα ηταν η πρεμιερα.

Μπραβο Γιαννη ... (μπορει και να μην προλαβουμε τιποτα).

Λοιπον, εκανα και εγω μια βολτα απο την αιθουσα 2, και απο τεχνικης πλευρας καποια περασματα απο CG σε κανονικους ηθοποιους ηταν μαλλον μετρια εως ενοχλητικα.

Ευχαριστη σκηνοθεσια και αρκετη δραση, με εκανε αρκετες φορες να σκεφτω τι ζορικους συνδιασμους ζαριων θα επρεπε να κανει καποιος για να βγαλει τα απιστευτα double, chained, precision, critical, handicapped χτυπηματα του Legolas και της ομορφουλας.

H RED σαν καμερες, στα καταλληλα χερια ειναι πολυ δυνατα εργαλεια και ο Jackson εκμεταλευεται πολυ καλα τις δυνατοτητες τους. Αν ειχαμε και καμια καλυτερη κοπια εδω στην Ελλαδα...

Ευχαριστη σκηνοθεσια και αρκετη δραση, με εκανε αρκετες φορες να σκεφτω τι ζορικους συνδιασμους ζαριων θα επρεπε να κανει καποιος για να βγαλει τα απιστευτα double, chained, precision, critical, handicapped χτυπηματα του Legolas και της ομορφουλας.

Άντε, καλά, η ομορφούλα είναι νουμπάκι. Μόλις 600 χρονών... :p
Αλλά όταν παίζεις τον ίδιο χαρακτήρα για 2-3000 χρόνια, όπως είναι ο Legolas, γίνεται τούμπανο... :flipout:

ε ναι βρε παιδι μου, αλλα μην ξεχναμε οτι η τυπισα ειναι commander of the silvan elf guards και ο ξανθουλης prince of the silvan elfs...θα εχουν απο +20 σε ολα τα skills, κοντα σε επιπεδα demigods. Μου ηρθε ορεξη να παιξω κανα ranger με ολα αυτα

Απάντηση: Re: The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

ε ναι βρε παιδι μου, αλλα μην ξεχναμε οτι η τυπισα ειναι commander of the silvan elf guards και ο ξανθουλης prince of the silvan elfs...θα εχουν απο +20 σε ολα τα skills, κοντα σε επιπεδα demigods. Μου ηρθε ορεξη να παιξω κανα ranger με ολα αυτα

Μunchkin :p

Tι edition για να χουμε καλο ρωτημα?

Munchkin δεν το εχω. Απο καρτες ημουν απο τους παλιους στο Magic (εχω προλαβει α, β, arabian nights κτλ) αλλα προτου με ρωτησετε, ναι τις εχω χαρησει ολες (ξερω ξερω, ειναι πολλα τα λεφτα..).

Απο D&D, στην ιταλια επαιζε το 2, και πριν εγκαταλειψω το παιχνιδι ειχαμε παρει και Δ3.

Σορρυ για το οφ τοπικ, θυμηθηκα τα παλια

Munchkin δεν το εχω. Απο καρτες ημουν απο τους παλιους στο Magic (εχω προλαβει α, β, arabian nights κτλ) αλλα προτου με ρωτησετε, ναι τις εχω χαρησει ολες (ξερω ξερω, ειναι πολλα τα λεφτα..).

Απο D&D, στην ιταλια επαιζε το 2, και πριν εγκαταλειψω το παιχνιδι ειχαμε παρει και Δ3.

Σορρυ για το οφ τοπικ, θυμηθηκα τα παλια

Χαχαχααα
Οχι παρεξηγησες. Εσυ εννοουσα οτι εισαι munchkin, που εμπνευστηκες απο τοσο cheat χαρακτηρες.:jester:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

NPCάδες είναι... :p

Εδω εισαι φαουλ.
Ο Λεγκολας ηταν PC στο Lord που ειναι μετα το Χομπιτ και λογικα εχει παρει κι αλλα levels.:smash:
Για να μην πω για τον Ελμινστεεεεεεε, σορυ το Γκανταλφ ηθελα να πω
30-φευγα λεβελ μαγος και δεν ξερω ποσα λεβελ fighter χρειαζεται κανεις για να πολεμαει
με two-handed weapon (σταφ) σα να ηταν single handed και μαλιστα να το κανει και
duald wield με σπαθι. Ημαρτον δηλαδη, ποσα attacks per round πια!!!
Και να μην αστοχει κιολας!!! Τρελο ThAC0...
Ειμαι σιγουρος οτι θα μπορουσε να κασταρει ακομα και φορωντας full plate, πραγμα που δεν το κανει
μαλλον μονο και μονο αφενος για να μην τριζει περισσοτερο (αρκετα ειναι τα αρθριτικα του)
και αφετερου γιατι πρεπει να ειχε κανενα improved stoneskin σε chain contigency.
Πιο cheat πεθαινεις!!!!(και ξανααναστενεσαι βεβαια)
Σορυ για το οφ τοπικ, τα πα και ξαλαφρωσα....
Οποιος καταλαβε εστω και τα μισα απο τα παραπανω ειναι πολυ καμμενος.:jester:

Γιώργη αμα δεν κατάλαβε Χριστό,τι είναι;;

:ADFAD2:

Μια χαρα φυσιολογικο παιδι ειναι.

Ή εναλλακτικα "Ατυχος που μοιραζεται το φορουμ με κατι καμμενους που γραφουν τετοια."

Δηλαδη ακομα και το σχολιο για τα αρθριτικα του ΜακΚελλεν-Γκανταλφ χαμενο πηγε?
Καλα ξεπερασα ακομα και τις προσδοκιες μου!:7SFGSFG:

Εγώ πάλι με λίγο Magic και Ultima Underworld στο βιογραφικό μου, αισθάνομαι σαν μαθητής Α' δημοτικού :flipout:

Στο θέμα μας όμως: μετά απο αρκετή σκέψη αποφάσισα οτι η ταινία δεν αξίζει τα του εισιτηρίου για την 48αρα έκδοση.
Γιατί ρε Jackson δεν ακολούθησες την χρονολογική σειρά και δεν γύρισες το Hobbit πρώτο και μετά τον Άρχοντα σε 3D\48fps;

Για να μην πω για τον Ελμινστεεεεεεε, σορυ το Γκανταλφ ηθελα να πω
30-φευγα λεβελ μαγος και δεν ξερω ποσα λεβελ fighter χρειαζεται κανεις για να πολεμαει
με two-handed weapon (σταφ) σα να ηταν single handed και μαλιστα να το κανει και
duald wield με σπαθι. Ημαρτον δηλαδη, ποσα attacks per round πια!!!

Ο Gandalf είναι ο σπασαρχίδης που έχει το κάθε pack...
Στο Χόμπιτ στέλνει τόσο κόσμο να σκοτώνει orcs και αυτός πάει μόνος του να σκοτώσει τον necromancer...
Στο LOTR διώχνει την ομάδα και σκοτώνει το Balrog μόνος του!
Μη τυχών και μοιραστεί κανένα XP!
Και μετά το παίζει μαγκάκος με καινούργιο σταφ και robe...

Που τον θυμήθηκες τον Ελμινστερ;
Που πήγαινε και ζητούσε χάρες από χαρακτήρες level 1 σαν τον χλιμίτζουρα; :flipout:

Γιατί ρε Jackson δεν ακολούθησες την χρονολογική σειρά και δεν γύρισες το Hobbit πρώτο και μετά τον Άρχοντα σε 3D\48fps;

Γιατί, αν δεν είχε επιτυχία το LOTR δεν θα γύριζε το Hobbit...
Δεν ήταν το Hobbit στα σχέδιά του!

Και αναλογα με το πως θα κριθει η τελικη εισπρακτικη επιτυχια η μη του Χομπιτ ενδεχεται να ακολουθησει κανα Silmarillion

O Gandalf ειναι και για εμενα ολίγον τι σπαστικος χαρακτηρας. Δεν μπορει την μια να ισιώνει ολόκληρο Βαλρογκ και την αλλη να τραβαει σπαθι και να μαχεται σωμα με σωμα. Καμια λογικη..

Και αναλογα με το πως θα κριθει η τελικη εισπρακτικη επιτυχια η μη του Χομπιτ ενδεχεται να ακολουθησει κανα Silmarillion

O Gandalf ειναι και για εμενα ολίγον τι σπαστικος χαρακτηρας. Δεν μπορει την μια να ισιώνει ολόκληρο Βαλρογκ και την αλλη να τραβαει σπαθι και να μαχεται σωμα με σωμα. Καμια λογικη..

RPGwise είναι χέστης...
Ολόκληρος Ishtari να βλέπει orcs και goblins και να το βάζει στα πόδια;
Υποτίθεται ότι στάλθηκε για να βοηθάει τα Elves!
Βλέπεις το νουμπάκι την Tauriel να κυνηγάει μόνη της ολόκληρο pack με orcs και κοτζάμ Ishrari τα βλέπει και τρέχει να κρυφτεί...

Με το ζόρι το έκανε δηλαδή; Για αυτό βγήκε τόσο βαρετό ; :p

Όχι. Απλά δεν θα έπαιρνε το OK για χρηματοδότηση.
Δεν το χρηματοδότησε ο ίδιος.
Οπότε ξεκίνησε από το βαρβάτο.

Όπως και να 'χει, το πρώτο ήταν η μοναδική ταινία που με έκανε να κοιμηθώ σε σινεμά και το δεύτερο το ανέχθηκα μόνο και μόνο για να δω τον φοβερό και τρομερό δράκο (που δεν μου έκανε και τόση εντύπωση τελικά).