Με το κινητό Lenovo S860 που χρησιμοποιώ δεν απαιτείται ανταπτοράκι. Παίζουν μια χαρά και επίσης δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα καλώδια, που θα μαλακώσουν με τη χρήση και θα είναι πιο εύκαμπτα.
Κατά τη γνώμη μου είναι υπερβολικό το να αλλάξει κανείς τα εργοστασιακά κακλώδια.
Αχααχαχααχ!! Ε εισαι λιγο υπερβολικος αν και ψιλοσυμφωνω...ουτε εγω θα τα αλλαζα , εκτος αν βαριομουν αφάνταστα, αλλα και το καλωδιο δεν παλευεται! Ειναι απιστευτα ενοχλητικος ο μικροφωνισμος αν περπατας στον δρομο...
Ειναι πολυ θετικες οι αλλαγες! Αν μπορεις δωσε και στοιχεια για τα καλωδια...δυστυχως οι φωτογραφγίες δεν εμφανιζονται..
Δεν ξέρω από ήχο τι βγάζουν αλλά εμφάνιση δεν. . :Ρ
Μεγειες! Το 2528 το βρηκες ελλαδα ή το πηρες απο redco; Θελω και εγω 1.5 μετρο για να αλλαξω το καλωδιο στα hd650.
δεν ειναι και χοντρο.. για το βαρος ναι αυξηθηκε λιγο αλλα εγω καλυτερο ηχο ηθελαΤο βλέπω λίγο χοντρό και μου φαίνεται σαν βαρύ το καλώδιο. Εσένα πώς σου φαίνεται στη χρήση
καποιο παιδι εδω,δεν θυμαμαι ποιο,γιατι το εχω διαβασε ολο το νημα ειχε διαβασει οτι οσο τα εισχωρεις στον ακουστικο πορο τοσο αυξανεται το μπασο κατι που ισχυει... αυτα να ξερεις ειναι του ειδους που η αριστερη πλευρα που ειναι μικροτερη σε μηκος μπαινει κατευθειαν στο αυτι ενω η δεξια που εχει πιο μακρυ καλωδιο περναει πισω απο το λαιμο και καταληγει στο δεξι αυτιΤελικά το eshop δεν δέχτηκε την επιστροφή επειδή τα ακουστικά είχαν ανοιχτεί. Για να τους δώσω μία δεύτερη ευκαιρία...
Πάντως μου κάνει εντύπωση που σε εσάς δε βγαίνουν από τα αυτιά έτσι όπως προεξέχει το καλώδιο και με το βάρος του να ασκεί δύναμη προς τα κάτω.
Ένα άλλο πρόβλημα που έχω γενικά με in-ear ακουστικά είναι ότι η παραμικρή μετακίνηση της κάψουλας μέσα στο αυτί αλλάζει σημαντικά την προσλαμβάνουσα απόκριση συχνοτήτας. Τα πιέζεις, έχεις μπόλικο μπάσο, χαλαρώνουν, εξαφανίζεται το μπάσο!
..............................................
Πάντως μου κάνει εντύπωση που σε εσάς δε βγαίνουν από τα αυτιά έτσι όπως προεξέχει το καλώδιο και με το βάρος του να ασκεί δύναμη προς τα κάτω.
..............................................
Αυτο με την επιστροφη δεν το καταλαβα (οπως και οσα καταστηματα δεν δεχονται αν ανοιξεις τη συσκευασια): πως θα το δοκιμασω αν δεν το ανοιξω, με τα ματια;;;
Μιλάμε για λόγους υγιεινής φίλε μου άλλωστε η συσκευασία που τα δίνουν είναι μούφα - χύμα σακουλάκι αν δεν κάνω λάθος. . Για να σου πουν ότι την άνοιξες! Τώρα για τόσο χαμηλό κόστος μόνο την ταλαιπωρία και το πήγαινέ έλα στο κατάστημα δεν νομίζω να αξίζει να μπεις στην διαδικασία
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.