The incredible Sony MH1 /MH1c!

Αχααχαχααχ!! Ε εισαι λιγο υπερβολικος αν και ψιλοσυμφωνω...ουτε εγω θα τα αλλαζα , εκτος αν βαριομουν αφάνταστα, αλλα και το καλωδιο δεν παλευεται! Ειναι απιστευτα ενοχλητικος ο μικροφωνισμος αν περπατας στον δρομο...

Με το κινητό Lenovo S860 που χρησιμοποιώ δεν απαιτείται ανταπτοράκι. Παίζουν μια χαρά και επίσης δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα καλώδια, που θα μαλακώσουν με τη χρήση και θα είναι πιο εύκαμπτα.
Κατά τη γνώμη μου είναι υπερβολικό το να αλλάξει κανείς τα εργοστασιακά κακλώδια.

Αχααχαχααχ!! Ε εισαι λιγο υπερβολικος αν και ψιλοσυμφωνω...ουτε εγω θα τα αλλαζα , εκτος αν βαριομουν αφάνταστα, αλλα και το καλωδιο δεν παλευεται! Ειναι απιστευτα ενοχλητικος ο μικροφωνισμος αν περπατας στον δρομο...

δεν ειχα κανει ανακαλωδιωση σε ακουστικα ποτε,οποτε ειπα να δοκιμασω..και εγω ετσι ελεγα αλλα τελικα νομιζω αξιζε

να πω οτι τα ειχα τα ακουστικα 10 μερες,και πριν απο 3 μερες πηρα και αλλο ενα αλλα το δευτερο σε μαυρο ενω το πρωτο σε λευκο.. ανακαλωδιωση εκανα το λευκο ζευγαρι
ισως να εχει καποιες ατελειες εξωτερικα αλλα δεν με πειραζει για πρωτη φορα,εχω και μια ιδεα να βαλω στο αλλο ζευγαρι που θα κανω ανακαλωδιωση ;):P

τι αλλαξε
1)πολυ καλυτερος ηχος αλλο μπασο!αλλες ψιλες
2)δεν μικροφωνιζει (τουλαχιστον οσο το δοκιμασα να ακουμπαει στα ρουχα μου
3)μεγαλυτερη ενταση,που στο lenovo s820 που ειχα μου ειχε σπασει τα νευρα
4)τελος το τσιμπιδακι να παταει το κουμπι

μην κραζετε αν δεν σας αρεσει θα φτιαξω και το δευτερο ζευγαρι καλυτερο :P

idrbdqhij

pbdbrUEdj

Ειναι πολυ θετικες οι αλλαγες! Αν μπορεις δωσε και στοιχεια για τα καλωδια...δυστυχως οι φωτογραφγίες δεν εμφανιζονται..

Ειναι πολυ θετικες οι αλλαγες! Αν μπορεις δωσε και στοιχεια για τα καλωδια...δυστυχως οι φωτογραφγίες δεν εμφανιζονται..

θα σου πω για τα καλωδια.. τωρα φαινοντε?

rbdqhi.jpg

dbrUEd.jpg

Μεγειες! Το 2528 το βρηκες ελλαδα ή το πηρες απο redco; Θελω και εγω 1.5 μετρο για να αλλαξω το καλωδιο στα hd650.

Μεγειες! Το 2528 το βρηκες ελλαδα ή το πηρες απο redco; Θελω και εγω 1.5 μετρο για να αλλαξω το καλωδιο στα hd650.

ευχαριστω... βασικα εψαχνα αλλα εβρισκα τα mogami που ειναι για studio και ρωτησα εναν φιλο μου και ειχε γιατι ειχε φτιαξει κατι ηχεια και του εμεινε ..το πληρωσα και το πηρα... awg 24-28 σε αυτο το διαστημα κοιτα... σε αυτη τη διασταση με ενα ποιοτικο καλωδιο πιστευω θα δεις διαφορα

Το βλέπω λίγο χοντρό και μου φαίνεται σαν βαρύ το καλώδιο. Εσένα πώς σου φαίνεται στη χρήση

Τελικά το eshop δεν δέχτηκε την επιστροφή επειδή τα ακουστικά είχαν ανοιχτεί. Για να τους δώσω μία δεύτερη ευκαιρία...

Πάντως μου κάνει εντύπωση που σε εσάς δε βγαίνουν από τα αυτιά έτσι όπως προεξέχει το καλώδιο και με το βάρος του να ασκεί δύναμη προς τα κάτω.

Ένα άλλο πρόβλημα που έχω γενικά με in-ear ακουστικά είναι ότι η παραμικρή μετακίνηση της κάψουλας μέσα στο αυτί αλλάζει σημαντικά την προσλαμβάνουσα απόκριση συχνοτήτας. Τα πιέζεις, έχεις μπόλικο μπάσο, χαλαρώνουν, εξαφανίζεται το μπάσο!

Το βλέπω λίγο χοντρό και μου φαίνεται σαν βαρύ το καλώδιο. Εσένα πώς σου φαίνεται στη χρήση
δεν ειναι και χοντρο.. για το βαρος ναι αυξηθηκε λιγο αλλα εγω καλυτερο ηχο ηθελα :P εχω και αλλο ζευγαρι και θα δοκιμασω αλλο καλωδιο να δω

Τελικά το eshop δεν δέχτηκε την επιστροφή επειδή τα ακουστικά είχαν ανοιχτεί. Για να τους δώσω μία δεύτερη ευκαιρία...

Πάντως μου κάνει εντύπωση που σε εσάς δε βγαίνουν από τα αυτιά έτσι όπως προεξέχει το καλώδιο και με το βάρος του να ασκεί δύναμη προς τα κάτω.

Ένα άλλο πρόβλημα που έχω γενικά με in-ear ακουστικά είναι ότι η παραμικρή μετακίνηση της κάψουλας μέσα στο αυτί αλλάζει σημαντικά την προσλαμβάνουσα απόκριση συχνοτήτας. Τα πιέζεις, έχεις μπόλικο μπάσο, χαλαρώνουν, εξαφανίζεται το μπάσο!
καποιο παιδι εδω,δεν θυμαμαι ποιο,γιατι το εχω διαβασε ολο το νημα ειχε διαβασει οτι οσο τα εισχωρεις στον ακουστικο πορο τοσο αυξανεται το μπασο κατι που ισχυει... αυτα να ξερεις ειναι του ειδους που η αριστερη πλευρα που ειναι μικροτερη σε μηκος μπαινει κατευθειαν στο αυτι ενω η δεξια που εχει πιο μακρυ καλωδιο περναει πισω απο το λαιμο και καταληγει στο δεξι αυτι

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

..............................................

..............................................

Nα περνας το καλωδιο ΕΠΑΝΩ απο το αυτι! Αν ειναι ομως τοσο χοντρο πιθανως να μην παιρνει καλα τη στροφη για να μπει μεσα. Με το εργοστασιακο γινεται και ειναι πιο σταθερο!
Αυτο με την επιστροφη δεν το καταλαβα (οπως και οσα καταστηματα δεν δεχονται αν ανοιξεις τη συσκευασια): πως θα το δοκιμασω αν δεν το ανοιξω, με τα ματια;;;

Re: Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Αυτο με την επιστροφη δεν το καταλαβα (οπως και οσα καταστηματα δεν δεχονται αν ανοιξεις τη συσκευασια): πως θα το δοκιμασω αν δεν το ανοιξω, με τα ματια;;;

Αν και είναι αστείο να μιλάμε για προϊόν τόσο χαμηλού κόστους, ούτε εγώ κατάλαβα γιατί δεν δέτηκαν την επιστροφή, απλώς τα άνοιξα, τα δοκίμασα και τα επέστρεψα δύο ώρες μετά την αγορά τους. Εν τω μεταξύ, τους τα έδωσα από την προηγούμενη βδομάδα, σήμερα έλαβα sms ότι δε δέχονται την επιστροφή και ούτε που ξέρω πότε θα είναι ξανά στο κατάστημα για να τα πάρω :-(

Μιλάμε για λόγους υγιεινής φίλε μου άλλωστε η συσκευασία που τα δίνουν είναι μούφα - χύμα σακουλάκι αν δεν κάνω λάθος. . Για να σου πουν ότι την άνοιξες! Τώρα για τόσο χαμηλό κόστος μόνο την ταλαιπωρία και το πήγαινέ έλα στο κατάστημα δεν νομίζω να αξίζει να μπεις στην διαδικασία

Μιλάμε για λόγους υγιεινής φίλε μου άλλωστε η συσκευασία που τα δίνουν είναι μούφα - χύμα σακουλάκι αν δεν κάνω λάθος. . Για να σου πουν ότι την άνοιξες! Τώρα για τόσο χαμηλό κόστος μόνο την ταλαιπωρία και το πήγαινέ έλα στο κατάστημα δεν νομίζω να αξίζει να μπεις στην διαδικασία

κανεις λαθος εμενα ηρθαν στο αυθεντικο κουτι της sony μαζι με πλαστικο σωληνακι πουειχε μεσα 10 ζευγαρια λαστιχακια.. αγορασμενο απο eshop

Παρεληφθησαν τα καλωδια απο το lunashops. Φαίνονται πανάλαφρα και μη θορυβωδη. Εντός των ημερών σφαζω δυο...