The incredible Sony MH1 /MH1c!

''...ήταν συνεχώς πεταμένα σε μια τσάντα μπανιου...''

τσκ, τσκ, τσκ ... ήξερα ότι είσαι μπρουτάλ τύπος, αλλά όχι και έτσι ...

''...ήταν συνεχώς πεταμένα σε μια τσάντα μπανιου...''

τσκ, τσκ, τσκ ... ήξερα ότι είσαι μπρουτάλ τύπος, αλλά όχι και έτσι ...
Είμαι τόσο μπρουταλ που τα κάνω κουβάρι και τα πετάω με μίσος στην ροζ hello kitty τσάντα μου... :p

Τελικά τα παρήγγειλα απο εδω. 18 με τα έξοδα αποστολής. Για να δούμε.

Παρέλαβα σήμερα. Σε retail συσκευασία, με 8 ζευγάρια ανταλλακτικά earpads. Σωστό το μαγαζί του Τούρκου!

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Το δοκίμασα στο laptop αρχικά, θα τα συνδέσω στο Sansa το απόγευμα. Πρέπει να κάνω την πατέντα με το δέσιμο του πλήκτρου γιατί διαφορετικά ακούγονται...χάλια! :)

Το καλώδιο τους τι λέει απο αντοχή; Πολύ μαλακό μου φαίνεται.

η διαφορά τους είναι στην υποστήριξη των κινητών από sony ericsson σε sony αργότερα και android.
Πρέπει να διαβάσεις το αρχικό άρθρο που έχει βάλει ο Σταύρος.
Αν και νομίζω full featured χρήσεις σε android κάνει το c.
(Εξ ού και το απλό πωλείται στα 10-18 ευρώ - real hiend bargain)

έχω ένα ζευγάρι και ήδη έχω παραγγείλει άλλο ένα.
Ειλικρινά δεν έχω καν μπεί στον κόπο να βγάλω τη δέστρα και να δοκιμάσω πως χρησιμεύουν ως handsfree.
Είναι κρίμα να τα χρησιμοποιείς ως handsfree

Με το iPhone δεν έχουν πολύ καλή απόδοση ως hands free (τα c πάντα). Μια καλή ιδέα είναι όσοι τα πήραμε να κάνουμε trade τα λαστιχακια που δεν μας ταιριάζουν :p

Με το iPhone δεν έχουν πολύ καλή απόδοση ως hands free (τα c πάντα). Μια καλή ιδέα είναι όσοι τα πήραμε να κάνουμε trade τα λαστιχακια που δεν μας ταιριάζουν :p

τα λαστιχάκια είναι βασικά θέμα αυτιού και αν δεν έχεις τα σωστά ...δεν παίρνεις καλό αποτέλεσμα...

λαστιχάκια εννοω

Τελικά τα c ταιριάζουν με όλα τα τηλ;
Εχω galaxy nexus.
Θέλω ένα ζευγάρι για να έχω μόνιμα μαζί μου.
Αν υπάρχει κ κάποιο λινκ από Ελλάδα θα το εκτιμούσα...

Τελικά τα c ταιριάζουν με όλα τα τηλ;
Εχω galaxy nexus.
Θέλω ένα ζευγάρι για να έχω μόνιμα μαζί μου.
Αν υπάρχει κ κάποιο λινκ από Ελλάδα θα το εκτιμούσα...
Έχω γράψει εδώ:
Τα αγόρασα από το Public, αυτό είναι το link.

τα λαστιχάκια είναι βασικά θέμα αυτιού και αν δεν έχεις τα σωστά ...δεν παίρνεις καλό αποτέλεσμα...

λαστιχάκια εννοω

Ακριβώς. Εγω χρειάζομαι διαφορετικό size σε κάθε αυτί. Αν χρειάζεται και άλλος διαφορετικό size να αλλάξουμε ( αυτιά).