The incredible Sony MH1 /MH1c!

Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Μήπως έχει ακούσει κάποιος αυτά τα UE (Ultimate Ears) να μας πεί τι λένε σε σχέση με τα MC1c;

B001DCBBHK_10vi_Contents.jpg

διάβασες το λινκ του πρώτου ποστ?
έχει 3 ultimate ears...τώρα ποιό είναι αυτό δεν ξέρω.
όμως εκεί βαθμολογεί το sony με βάση τιμή 80 δολαρίων και το κατατάσσει στην 10άδα.
Αν μπεί με τιμή 9 ευρώ μπορεί να βγεί και πρώτο vfm και απόδοση (4.7/5)

Το κακό ειναι οτι τελικά ειναι τα mh1 και οχι τα mh1c.

Δεν τους εχω πάρει τηλ ακόμα , αν και δεν ξέρω αν εχει νόημα σε αυτη τη τιμή.(με ενδιαφέρουν σαν ακουστικά και οχι τόσο σαν hands free)

Με τα mh1 πρέπει να πατήσω το μεσαίο κουμπί διαρκώς για να βγάζουν μπάσο?Οταν δεν το πατάω ακουγεται ρηχός ο ηχος...
Φαίνεται εύκολα αν είναι τα απλά ή τα C; Γράφει κάτι στο σακουλάκι;

Έχω τα MH1 και παρήγγειλα τα (υποτιθέμενα) C για να μην χρειάζεται να κάνω πατέντες με το κουμπί για να ακούγονται καλά με το Sansa.

Απάντηση: Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

διάβασες το λινκ του πρώτου ποστ?
έχει 3 ultimate ears...τώρα ποιό είναι αυτό δεν ξέρω.
όμως εκεί βαθμολογεί το sony με βάση τιμή 80 δολαρίων και το κατατάσσει στην 10άδα.
Αν μπεί με τιμή 9 ευρώ μπορεί να βγεί και πρώτο vfm και απόδοση (4.7/5)

Όχι, δεν το διάβασα γιατί δεν μου το ανοίγει. Το δεύτερο που μου ανοίγει έχει μόνο Sony. Τι σημασία έχει όμως αν το διάβασα ή όχι; Εγώ αυτό που ρώτησα είναι αν υπάρχει κάποιος που να έχει ακούσει και τα δύο για να μας πεί διαφορές.

ε αυτό σου λέω.
ο ανθρωπος αυτός έκανε συγκριτικό με 60 τεμάχια εκ των οποίων 3 ultimate ears.
που κοστίζουν μέχρι 200 ευρώ.
Εμείς είμαστε ψιλικατζήδες.

Μίλησα εγω .
Μου είπαν να τα γυρίσω πίσω και να μας φέρει ο προμηθευτής τους τα c.
Βέβαια όταν τον ρωτησα δεν ήξερε αν τα έχει...

Τι να τα κάνουμε τα απλά, ήδη την περασμενη εβδομάδα πήρα 2 έξτρα ζευγάρια. Εαν δεν ειναι τα c, να τα κρατήσουν.

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

ε αυτό σου λέω.
ο ανθρωπος αυτός έκανε συγκριτικό με 60 τεμάχια εκ των οποίων 3 ultimate ears.
που κοστίζουν μέχρι 200 ευρώ.
Εμείς είμαστε ψιλικατζήδες.

Εντάξει, ήρθα σπίτι που ανοίγει το link και τα είδα.
Το ένα UE κάνει 200 $, τα άλλα δυο κάνουν 20 $ και 30 $, μάλλον - κατά τα λεγόμενα σου - είναι πιο ψιλικατζήδες αυτοί.
Επιπλέον υπάρχουν δυο βαθμολογίες, μία γενική και μια value for money.

Μίλησα εγω .
Μου είπαν να τα γυρίσω πίσω και να μας φέρει ο προμηθευτής τους τα c.
Βέβαια όταν τον ρωτησα δεν ήξερε αν τα έχει...
Ωραία, δέσαμε...Να ξέρω να μην τα παραλάβω όταν έρθει το πακέτο.
Όταν έρθουν τα c, ελπίζω να θυμούνται την τιμή προσφοράς. 30 δεν τους δίνω.

Επειδη δεν προλαβαίνω να διαβάσω 60 σελίδες μπορείτε να μου δώσετε το λινκ για το ανταπτορακι για τα mh1?
Θα σας ήμουν ευγνώμων.

Εγω που θελω να κανω προεκταση στο καλωδιο για οποτε το χρειαζομαι με θηλυκο/θηλυκο κονεκτορ, χρειαζομαι αυτο το ανταπτορακι ωστε να γινουν 3 οι πολοι απο 4 πριν μπουν στο θηλυκο, ή αρκει που εχω δεμενο το κουμπι. ?
Αν το πατημα του κουμπιου βασικα κανει γεφυρα τους πολους mic+γειωσης, μαλλον δεν το χρειαζομαι ε. ?

Βρε παιδιά το είπαμε δεκα φορές στο νημα.
Κάποιος εδωσε και λινκ με κόστος γυρω στα 3-5 ευρώ.
Αλλιώς πάρτε ενα σετ ακουστικών turbo x που το δίνουν μαζί.
Το ανταπτοράκι κανει ακριβώς την αντιστροφή των δύο αγωγών

για οσους ακουνε απο το κινητο και εχουν cwm ενα must have ειναι αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2293589

Features

- Clear sound
- No more track noise
- Beats™ Audio by Dr.Dre
- Audio Pure™ Control not to damage your hearing
- Also compatible with the headphones that don't support audio render of 60kHz
- Where possible, arrange for the conversion of the songs (in background) below 256 kbps to 320kbps
- During playback of songs / sounds make a soft frequency scaling to reduce noise and highlight the track
- It offers more powerful and closed bass
- Efficient even with stock headphones
- Improves a lot the audio call
- Enhance the speakers for playing music without headphones in high quality

Δεν ξερω τι ακριβως ισχυριζεται οτι κανει το παραπανω, αλλα να διαφημιζει οτι βελτιωνει τον ηχο ενω ταυτοχρονα λεει οτι κανει: "- Where possible, arrange for the conversion of the songs (in background) below 256 kbps to 320kbps

Δηλαδη δεν μας φτανει που ειχαμε απωλεια με τον απωλεστικο αλγοριθμο mp3, θα κανει αλλο ενα re-encoding απο τα 256 στα 320kbps και θα χασει επιπλεον πληροφορια.

Mου θυμιζει λιγο τους αδαεις που κατεβαζουν mp3 128 kbps υστερα τα μετατρεπουν σε 320, αγνοωντας οτι ουσιαστικα κατα το conversion/re-encoding χανεται κι αλλη πληροφορια, κανοντας το τελικο αποτελεσμα χειροτερο του αρχικου.!

Επισης, λεει οτι παραγει ενα..."soft frequency"..(???) για να σβησει/καλυψει τυχον θυρυβο.
Τελος κανει και...boost στα μπασα.

Ολα τα παραπανω απο ενα software που ονομαζεται....PURE audio.!
Τη στιγμη που προσπαθουμε για το bit perfect, untouched ηχο wasapiα κλπ κλπ ερχεται ετουτο εδω, να παρεμβληθει με οτι τροπο γεννησε η φαντασια του δημιουργου του.!

PURE...FAIL.! θα ελεγα.!

Last edited:
LOL!! Δεν έχεις και άδικο.
Για τους πιουρίστες, υπάρχει το δοκιμασμένο Neutron.
...Μέχρι να αξιωθεί ο Πετραλιάς να βγάλει το δικό του σε Android. :)

Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

.......................
PURE...FAIL.! θα ελεγα.!
Σωστά. Έτσι είναι.
Επιπρόσθετα δε μας αφορά εδώ στο νήμα των ακουστικών της Sony ένα θέμα που αφορά sofware players. Και δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε...

Εχεις δικιο Μιχαλη.!
Αν το pure audio τουλαχιστον ειχε και καποιο DSP που να προσθετει γρεζι/θολουρα για οσους παραπονιουνται για τυχον διαφανεια/αναλυτικοτητα των Mh1, θα ηταν πιο πολυ on topic. ;)

Ξερω...θα πεσει ακουαφορτε στα τελευταια Posts λογω οφ τοπικ για αυτο εκανα και λιγο χιουμορ.! :p