The incredible Sony MH1 /MH1c!

Δεν εχω δοκιμασει πολλα in ear γενικα.Απ'οσο θυμαμαι αυτη η εφαρμογη δε με βολευε τοσο.

Ειχα παρει τη συσκευασια απο e shop με τα 4 μαυρα κ' 4 ιδια πρασινα tips,δε βρηκα καποιο να μπαινει οπως πρεπει.
Μπορει να βρω καποιο απο σποντα στο μελλον,απο κανα αλλο ζευγαρι.

Επειδη και εμενα δεν μου καλοκαθονται τα mh1 περιμενω αυτα :
http://www.ebay.co.uk/itm/161107867669?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
http://www.ebay.co.uk/itm/201035195342?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Χαίρομαι που η sony έχει προβλέψει για εμας με omtp!

uploadfromtaptalk1394614955051.jpg

Μαύρο μανταλάκι? Cool :D

Παρατηρώ ότι στο νέτ/ebay υπάρχουν ctia to omtp 3,5 adapters σχετικά φθηνά. Χρησιμοποιείτε?

Ενώ, αν κατάλαβα καλά η Νο1 μετατροπή που προτείνετε είναι αλλαγή καλωδίου?

πρώτες εντυπώσεις: δεν έπαθα πλάκα οχι, παίζουν πολύ καλά όμως με βαθύ χαμηλό καθαρά πρίμα αλλα καπως θαμμένα μεσαία. Δεν ξερω ποσο αλλάξει ο ήχος με το στρώσιμο.

Μου θυμίζουν απίστευτα πολυ τον ήχο των mw600 ,για να μην πω οτι ειναι οι ίδιες καψουλες με αλλη συσκευασία!

Στα αυτιά μου ταίριαξε ενα νούμερο μεγαλύτερο ipad και η απομόνωση-εφαρμογή είναι παρα πολυ καλη, τόσο ωστε να φιλτράρει τις ομιλίες και θόρυβο του γραφείου αλλα ταυτόχρονα να ακούς καθαρά σε χαμηλή ένταση.

δεν το συζητάω οτι για ~9 ειναι απλά άψογα (αντε και 3.6 ο αdaptor απο ebay)

με τον χρόνο θα αλλάξουν προς το καλύτερο.
Αν δεν χρησιμοποιείτε ενισχυτή ακουστικών με χαμηλή αντίσταση εξόδου (γύρω στο 1Ω) ακούγονται καλά, αλλά όχι όπως πρέπει.
Μια δοκιμή θα σας πείσει.
Είναι αξιόλογα διαολάκια.
Επίσης το μανταλάκι της συσκευασίας είναι χρήσιμο αλλά μπορεί να χαθεί εύκολα αν σκαλώσει στα ρούχα.

Στην πίτα μου έδωσε ο supersonic ένα σαν τσιγαρόκουτο με κάτι ακουστικά να το συνδέσω στο κινητό μου, να ακούσω λέει μουσική.

Ήταν το fiio E18 με τα MH1BL.

Για τα λίγα δευτερόλεπτα που τα έβαλα στα αυτιά μου μου άρεσε ο ήχος, γεμάτος, αναλυτικός, ωραίος.

Ποτέ δε κατάφερα να ακούσω μουσική από ακουστικά, πάντα κουραζόμουν.

Με τιμή 8,80 από το γνωστό ησοπ.τζιαρ τα πήρα κι εγώ χθες.

Σήμερα στο γραφείο είπα να τα δοκιμάσω, προκατηλλειμένος αρνητικά γιατί ποτέ δε με βόλεψαν ακουστικά-ψείρες.
Τα συγκεκριμένα όμως έχουν πολλές διαστάσεις λαστιχάκια για να δεις τι σου ταιριάζει.
Έκανα ντουζάκι το πρωϊ οπότε τα αυτιά μου είναι καθαρά. Αυτό το λέω γιατί ειδικά αυτού του τύπου τα ακουστικά δεν είναι να έχεις περίσσιο κερί στο αυτί.... (χαχαχα)
Για να τα ακούσεις σωστά πρέπει να τα ζουπήξεις μέσα στην τρύπα. Αλλιώς δεν ακους τίποτα.

Τα φοράω εδώ και 2 ώρες και δε με ενοχλούν καθόλου, δεν το περίμενα. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν ακούω τους πελάτες που με παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό (μα κι αυτοί μέρα που βρήκανε).

Τα σύνδεσα πρώτα στην έξοδο των ακουστικών που έχουν τα ηχειάκια 2.1 altec lansing του υπολογιστή μου. Μέσα στην πρώτη ώρα δεν ακουγόντουσαν, λίγο ξυράφια τα πρίμα. Τώρα μαλάκωσαν όλα!
Έβαλα Δήμητρα Γαλάνη στο Χάραμα. Μετά Μάλαμα-Αλεξίου-Ιωαννίδη. Και λίγο Dylan μετά.

Το να πω ότι είναι δε μπεστ value ever από audio αγορές είναι περιττό να το πω. Πολύς ήχος. Γεμάτος απο παντού! Και μπάσα, ρυθμός. Τι στο καλό ρε?

Μπήκα στην πρίζα με άλλα λόγια.

Τώρα ακούω Μποφίλιου από το galaxy note 2. Στο τέρμα το έχω και παίζει καλά, πολύ καλά.

Αλλά πως θα έπαιζε με έναν φορητό ενισχυτή ακουστικώνε? Πόσο καλύτερα?

Μήτσο, πρέπει να ξαναβρεθούμε!

Παιδιά....ΠΑΡΤΕ ΤΑ!

Υπάρχει ενα προγράμματάκι στο κινητο που πσραλληλα ενεργοποιει το μικρόφωνο κσι ακούς λιγο τα γυρω

Ποτέ δε κατάφερα να ακούσω μουσική από ακουστικά, πάντα κουραζόμουν.

Παιδιά....ΠΑΡΤΕ ΤΑ!

Και εγώ τα ίδια Στέργιο, με κουράζουν... μόνο απο ανάγκη ακούω απο ακουστικά (για να μην ενοχλώ).

Πήρα 2 λευκά και 1 μαύρο sony.
(Το ένα το χρησιμοποιεί η σύζυγος και τα άλλα δύο είναι στο συρτάρι, γιατί εξακολουθώ να μην μπορώ να ακούσω απο ακουστικά και επιπλέον τα συγκεκριμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα με τη ταλαιτέλα και το θόρυβο που περνάει... και κουνάω το πόδι σα τρελός όταν καθομαι!!! Οπότε χρησιμοποιώ άλλα... λολ)

aaaaaaaaandd is dead... το δεξι ακουστικό παρέδωσε πνεύμα σημερα το απόγευμα... παίζει, αλλα στην μισή ένταση και χωρις χαμηλό.

ελπίζω το eshop να καλύπτει DOA.

aaaaaaaaandd is dead... το δεξι ακουστικό παρέδωσε πνεύμα σημερα το απόγευμα... παίζει, αλλα στην μισή ένταση και χωρις χαμηλό.

ελπίζω το eshop να καλύπτει DOA.
Είναι δυστυχώς συνηθισμένο πρόβλημα. Κάποια κομμάτια βγαίνουν ελαττωματικά. Οι μονάδες με τις οποίες είναι εφοδιασμένες είναι εξαιρετικές, προφανώς όμως η χαμηλή κατηγορία τιμής στην οποία απευθύνονται δεν επιτρέπει έλεγχο ποιότητας στην παραγωγή. Μην το ψειρίζετε παιδιά, 9 Ευρουλάκια είναι μόνο, ένα ζευγάρι εφεδρικά να έχουμε μόνο καλό κάνει.

Κι' αν τα καταφέρεις με το e-shop ακόμα καλύτερα!