The incredible Sony MH1 /MH1c!

aaaaaaaaandd is dead... το δεξι ακουστικό παρέδωσε πνεύμα σημερα το απόγευμα... παίζει, αλλα στην μισή ένταση και χωρις χαμηλό.

ελπίζω το eshop να καλύπτει DOA.

Το προβλημα πιθανοτατα οφειλεται στα ρυθμιστικα
Αν δεν χρησιμοποιεις τα ακουστικα σε κινητο τοτε προχωρας σε ανακαλωδιωση
Ετσι και το προβλημα λυνεις και τον ηχο τους βελτιωνεις

Εδώ και λίγη ώρα αλλάζω απο τα MH1 στα AKG 701 , συνδεμένα στον project headbox se, - musical fidelity vdac. Μάλλον θα βάλω αγγελία τα 701!!!
To καλώδιο μου την σπάει , δεν μου καθονται στα αυτιά με τίποτα, αλλά ο ήχος τους μαμάει! Και στο s3 μια χαρά παίζουν αλλά πάνω στον project ενισχυτή ακουστικών - άλλο πράγμα!
Έχω αλλάξει αρκετά ακουστικά in-ear όπως koss plug - koss sparkplug - senheiser cx300ii - creative ep630 - yamaha eph30 - klipsch s1 , τα sony μακράν καλύτερα απ'όλα!
Και μόνο που τα συγκρίνω με τα 701!!!!

Εδώ και λίγη ώρα αλλάζω απο τα MH1 στα AKG 701 , συνδεμένα στον project headbox se, - musical fidelity vdac. Μάλλον θα βάλω αγγελία τα 701!!!
To καλώδιο μου την σπάει , δεν μου καθονται στα αυτιά με τίποτα, αλλά ο ήχος τους μαμάει! Και στο s3 μια χαρά παίζουν αλλά πάνω στον project ενισχυτή ακουστικών - άλλο πράγμα!
Έχω αλλάξει αρκετά ακουστικά in-ear όπως koss plug - koss sparkplug - senheiser cx300ii - creative ep630 - yamaha eph30 - klipsch s1 , τα sony μακράν καλύτερα απ'όλα!
Και μόνο που τα συγκρίνω με τα 701!!!!

Αμ' εγώ που κάποια φεγγάρια είχα βάλει τα HD-650 στον πάγκο...

σημερα το πρωι επαιζαν κανονικά... μετά απο λιγη ωρα το έπιασε παλι λόξυγκας το δεξί, τα αφηνω και τώρα εχει επανέλθει παλι... χμμ... ειναι μερος της τελετουργικής διαδικασίας του στρωσίματος?

μου φαίνεται σαν να υπερθερμένεται ο driver... οταν κρυώσει παιζει παλι κανονικα. Μηπως να δω για κανα mod με ψυκτρα? εχει δοκιμασει κανεις υδροψυξη η peltiers? :p

με τι τα οδηγείς?
αν ζεσταίνεται το ένα, πρόσεξε μην βραχυκυκλώνει και καταστρέψεις το player

με το nexus 5 (με πειραγμένο το mixer_paths για να κανω uncap το volume). Τα οδηγεί αρκετά δυνατά αλλα οχι και σε τρομερές εντάσεις... παράξενο. Παντως εδω και λιγες ωρες παιζουν κανονικα, για να δουμε!

πάντως δεν νομίζω να σου δημιουργήσουν θέμα απο το ι σοπ αν ζητήσεις αντικατάσταση... για 8.80 ... ακόμα και για ψυχολογικούς λόγους!

Απάντηση: Re: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Σε μένα ένα ζευγάρι που είχε πρόβλημα στο ένα driver και δεν έπαιζε καθόλου,το πήγα πίσω με την απόδειξη και μέσα σε δύο ημέρες μου το άλλαξαν με ένα καινούριο.
Φαντάζομαι ότι μπορείς να κάνεις και 'σύ το ίδιο,αν συνεχίζεις και έχεις πρόβλημα.

τα βάζω στο sansa clip 8gb και ακούγονται τα τραγούδια παραμορφωμένα, θέλουν στρώσιμο , παρότι τα περισσότερα mp3 ακούγονατι σε 256?

Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

τα βάζω στο sansa clip 8gb και ακούγονται τα τραγούδια παραμορφωμένα, θέλουν στρώσιμο , παρότι τα περισσότερα mp3 ακούγονατι σε 256?

Μάλλον δεν πατάς το κουμπάκι του μικροφώνου. Αν δεν το πατάς δεν παίζει καλά. Καθόλου καλά.

Re: Απάντηση: The incredible Sony MH1 /MH1c!

Τώρα ακούω Μποφίλιου από το galaxy note 2. Στο τέρμα το έχω και παίζει καλά, πολύ καλά.

Αλλά πως θα έπαιζε με έναν φορητό ενισχυτή ακουστικώνε? Πόσο καλύτερα?

όσο δε μπορείς να φανταστείς....
μαγκις ον δε γκοου....:flipout:

ένα σε λεω....
αυτό που ακούς σκέτα με το νοτε....
του βάζω τγία...
(με άριστα το 5 έτσι ?)

Αυτό το διαμαντάκι το sansa+ οδηγαει και τερματίζει τέλεια τα superlux.. Θα μας αρρωστησει

Οταν καποιος θα εχει το θαρρος να το συνδεσει και στο ηχοσυστημα του θα βγαλει και αλλα
συμπερασματα για το διαμαντακι...
Οπως εκανα και εγω

Για πες..!

Καλημερα
Ανεβαζεις τερμα το volume στο διαμαντακι και το συνδεεις με καποιο ανταπτορα και rca interconnect
στα ενισχυτικα σου.
Ξεπερασε ακουστικα ολες τις προσδοκιες που ειχα απο αυτο :rip: