The Lab FM - season 2.

"του κνίτη, του δείχνανεε το φεγγάρι κι αυτός κοίταζε το δάχτυλο: ένα σωρό ωραίους δίσκους σου 'χω δώσει...εσύ ψάχνεις τα exotic στο ιντερνετ.
και Τι βρίσκεις;
κάτι disco γύφτους με πορτοκαλί πέτσινα..."

Κερδισμένο από τα 10 μου αυτό
Πέρασαν τόσα χρόνια,
Ηρθαν οι καιροί που όλοι και κυρίως όλες καταπιάστηκαν με την μαύρη μουσική .............."Αχ εγώ παίζω soul από Αυστραλία μόνο"..καλά και εγώ παίζω ταυλανδέζικα ρεμπέτικα...:flipout::flipout:

Ενας μα ένας δεν ήξερε τους D Train
το μόνο electrofunk στις αρχές του 80 που ήταν πιστό στην μαύρη παράδοση...
ούτε "πλιτσ πλατσ" sexual healing,
ούτε ποππίλες όπως τα κοκόρια των Gap Band.....

νάτος ο καλός ριβιούερ....

"D-Train represents some of the best of R&B old skool to come out of the early 80's. It definitely wasn't disco and it wasn't formulaic pop. It's the great funk and soul void that was filled before rap and other styles of urban soul would take the airwaves by storm... D-Train's unique musical and vocal style was unmatched by any other smooth and slick funk/soul duo act during this period ! No other duo or artist sounded like them...Their sophisticated blend of synth and bass work along with J. Williams' deep and almost gospel-like vocals flowed so smoothly and had that mesmerizing hook to it !...The music in general could make even the worse of two-left feet dancers get up and shake their stuff !...You can call D-Train's musical style urban soul, 80's dance, funk... One thing is for sure; it's definitely pleasing to the ears, soul, mind, heart and feet."

http://www.amazon.com/Youre-One-Me-D-Train/dp/B00004RIFG

μεπέταξε έξω δυό φορές....

για το άγχος θα συμφωνήσω.
Όμως...ταιριάζει με τις μέρες

αυτο ειναι ακροατηριο που αψηφα ευρωπαικο ημιτελικο μπασκετ :ernaehrung004:

Το Συνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα δεν θα εμφανιστεί ούτε και σήμερα..

Απέχει ,μιάς και τα Χρυσαύγουλα πάνε και στο Προεδρικο Μεγαρο ακόμα..

Την επομενη εβδομάδα θα ενημερωσω..

Ευχαριστώ..

ΔΕΚΑ παρα ΤΕΤΑΡΤΟ

74 λεπτα

dumb.gif

δεν θα υπάρχετε ρε την Τρίτη.
ετοιμάζομαι για σιωπηλό καταιγισμό ...

ΔΕΚΑ παρα ΤΕΤΑΡΤΟ

74 λεπτα

dumb.gif

Εγώ επειδή αύριο είναι Τρίτη, δεν θα σε ακούσω για να υπάρχω!:flipout:

Πλάκα κάνω, θα σε ακούσω, πάντα σε ακούω.......που και να μην ήθελα δηλαδή έχω και τον Λυμπε να με αγχώνει συνεχώς" Μπήκε ο Chief?...πότε θα μπεί ο chief?....τι έκανες πάλι και δεν ακούγεται ο chief?....γιατί άργησε μισό λεπτό ο Chief?....αφού ο chief είπε παρα τέταρτο και είναι και 47!!!!!!!.:grinning-smiley-043

Εγώ επειδή αύριο είναι Τρίτη, δεν θα σε ακούσω για να υπάρχω!:flipout:

Πλάκα κάνω, θα σε ακούσω, πάντα σε ακούω.......που και να μην ήθελα δηλαδή έχω και τον Λυμπε να με αγχώνει συνεχώς" Μπήκε ο Chief?...πότε θα μπεί ο chief?....τι έκανες πάλι και δεν ακούγεται ο chief?....γιατί άργησε μισό λεπτό ο Chief?....αφού ο chief είπε παρα τέταρτο και είναι και 47!!!!!!!.:grinning-smiley-043

μα....
ΔΕΝ θα με ακούσεις ! Και να θες !:grandpa:

πάντως κρίμα γιατί έχει απ όλα ο μπαξές.
και love me tonight (By special request - δεν το συζητώ μπορεί να κερδίσω εσένα αλλά να χάσω 5 :AFADF0:)...

α μην ξεχάσω, βάλε κανα ριχτάρι εκεί στους καναπέδες....:grinning-smiley-043

Είσαι φοβερός… David Clayton-Thomas συγκλονιστικός και οι BS&T ανεπανάληπτοι...
Συνέχισε...

α μην ξεχάσω, βάλε κανα ριχτάρι εκεί στους καναπέδες....:grinning-smiley-043

Ωραίο το πρώτο ...... Λύμπεεεε το ριχτάρι στο καναπέ....:flipout:

προσέξτε τι θα γράψετε εσείς εκεί με τα ..... ριχτάρια...

Κυκλοφορεί και .."morality police".... και θα σας κλείσει Έξω!

:firstprize: :BDGBGDB55: