The Lab FM - season 2.

Να ξεκινήσω παρά δέκα??????????:flipout:

Σημειώσατε Χ στην σωστή απάντηση

Α.Οχι άλλο κάρβουνοοοοοοοοο.....
Β.Θέλουμε και άλλο κάρβουνο.....
Γ.Είμαι αναποφάσιστος

Οτιδήποτε άλλο πλην του Β μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή τη χώρα...για να μην γίνουμε Αλβανία ψηφίστε Β

Γιώργο, Β με ενισχυμένη αναλογική.
Ο σκύλος έχει τακτοποιηθεί νωρίτερα και οι γάτοι ακούνε ευλαβικά...

χίλιες φορές ο hutcherson

κάποιος πρέπει να σας μιλήσει για το ρεξόνα...

Κώστα, Γιώργο και Δημήτρη, αν μη τι άλλο έχετε μεράκι, πάθος και καλό γούστο, βασικά συστατικά για μια καλή εκπομπή...
:ernaehrung004:

Πίνακες, φωτιστικά , η κιθάρα μιά χαρά
Το κρεβάτι και τα μαξιλάρια πολύ "φορτωμένα"
Αρνητική λεπτομέρεια: O Κάδος κάτω από το δεξί τραπεζάκι με την σφηνωμένη σακουλίτσα....:flipout:

Αναμένουμε!!!!
Αν είναι να πάμε μέχρι το πρωί μα το λες για να χτυπήσουμε καφέδες :ernaehrung004:

Πίνακες, φωτιστικά , η κιθάρα μιά χαρά
Το κρεβάτι και τα μαξιλάρια πολύ "φορτωμένα"
Αρνητική λεπτομέρεια: O Κάδος κάτω από το δεξί τραπεζάκι με την σφηνωμένη σακουλίτσα....:flipout:

Αναμένουμε!!!!
Αν είναι να πάμε μέχρι το πρωί μα το λες για να χτυπήσουμε καφέδες :ernaehrung004:

It's His room doc. Ans His guitar...an Epiphone ES-295.

Ποιός νοιάζεται για τα καλαθάκια; :flipout:
:ADFADF1:

Και κάτι ακόμα πληροφοριακά δηλαδή ….τι μια παρά τέταρτο τι μία…(αν προλαβαίνεις).

news

Το τι χώσιμο της είχε ρίξει δεν λέγεται!
Το θεωρεί το μεγαλύτερο λάθος της ζωής τουΞέρεις γιατί?
Γιατί στην extended version μετά το δεύτερο ρεφρέν, και μέχρι το τέλος η “μηχανή ήταν οδοστρωτήρας”.
“Για αυτήν τα κάναμε όλα αυτά????????”

Μόνο όμως στην extended version ….."Η γέφυρα είναι κολασμένη"

Το μεγαλύτερο λάθος των εταιρειών ήταν που δεν κυκλοφόρησαν μία extended instrumental version, χωρίς την κλώσα δηλαδή…..

και μόλις τώρα ανακάλυψα κάτι πολύ τρελό!!!
Ξανάγιναν φίλοι!!!! χα χα!!!!:BDGBGDB55:
Οι παλιές αμαρτίες......

Ασχετο:στα κρεβάτια δεν έχει πολύ γούστο...

Και κάτι ακόμα πληροφοριακά δηλαδή ….τι μια παρά τέταρτο τι μία…(αν προλαβαίνεις).

Μόνο όμως στην extended version ….."Η γέφυρα είναι κολασμένη"

Το μεγαλύτερο λάθος των εταιρειών ήταν που δεν κυκλοφόρησαν μία extended instrumental version, χωρίς την κλώσα δηλαδή…..

να το παίξουμε George.
και ακόμα καλύτερα, να το κάνουμε interactive: Θα σε προλογίσω, θα βγω, θα μπεις, θα πεις τα σχετικά, θα βγεις, θα ξαναμπώ και θα παίξω εγώ το τραγούδι.....:flipout::flipout:

να το παίξουμε George.
και ακόμα καλύτερα, να το κάνουμε interactive: Θα σε προλογίσω, θα βγω, θα μπεις, θα πεις τα σχετικά, θα βγεις, θα ξαναμπώ και θα παίξω εγώ το τραγούδι.....:flipout::flipout:

Ωραία ιδέα :grinning-smiley-043...πρέπει οι εκπομπές πλέον στον lab να έχουν εκπλήξεις!!!!!!:antlers:
Αλλά άμα βγω πολύ δύσκολα θα κρατηθώ να μην βάλω αυτό!

Original_Sin_INXS.jpg

View attachment 80074

........"that sat on the stage of the Broadway musical "Grease" as a prop - until I snagged it."

H "Χιονάτη και οι 7 νότες" απόψε, στις 22:00-00:45 περίπου. Ή, μέχρι το πρωί...

Aaahh Freak out!
Le Freak, C'est Chic

To 1978 ούτε που διανοούμασταν να εντάξουμε τέτοιες μουσικές στα ακούσματά μας.
Βέβαια, επειδή αναφερόταν στα φρικιά (της ντίσκο), με την έννοια του κοινωνικού στιγματισμού, ήταν συμπαθές και προκαλούσε περιπαικτικές διαθέσεις ανάμεσά μας.

Aaahh Freak out!
Le Freak, C'est Chic

To 1978 ούτε που διανοούμασταν να εντάξουμε τέτοιες μουσικές στα ακούσματά μας.
Βέβαια, επειδή αναφερόταν στα φρικιά (της ντίσκο), με την έννοια του κοινωνικού στιγματισμού, ήταν συμπαθές και προκαλούσε περιπαικτικές διαθέσεις ανάμεσά μας.

DS_Dire_Straits.jpg

Το 79 η πρώτη κασσέτα που μπήκε στο σπίτι ήταν αυτή...
Αν και 8 χρονών, ήμουν ενημερωμένος για το πως καταστρέφεις κασσέτες εταιρείας..
Σελοτέιπ στις τρυπούλες και τσακ έτοιμες προς εγγραφή...
Θυμάμαι την έκπληξη της αδελφής μου (δική της η κασσέτα) όταν την έβαλε να παίξει και άκουσε Le freak...
Το χειρότερο ήταν πως στο καπάκι άκουσε Μοσχολιού...
Μιλώ για τα παιδιά μου και ιδρώνω......
Δύο χρόνια λοιπόν έκλαιγα με το´κομμάτι ...και που πάνε τα τραίνα? και γιατί πάνε εκεί? κλπ....αλλά το le Freak, le freak.

Αυτή λοιπόν είναι η ιστορία του Sultans of Swing δοσμένη από τα μάτια ενός μικρού παιδιού :flipout::flipout::flipout:

για την ιστορία είχαμε και αντιπερισπασμό...
Πάνω σε μία κασσέτα εταιρείας της Olivia (παιδικό λάθος :flipout:)
βρέθηκαν σε ανύποπτο χρόνο το school των Supertramp (κομματάρα), και το In trance (επίσης κομματάρα)

Γενικά το είχαμε οικογενειακώς, πέρναμε κασσέτες εταιρείας με κομματάκια, τους βάζαμε σελοτέιπ και από πάνω γράφαμε κομματάρες :flipout::flipout::flipout: