The Lab FM - season 2.

Σημερα δεν εχω εκπομπη, οπως το ειχα ανακοινωσει την προηγουμενη Παρασκευη,
Συνεχιζουμε κανονικα την αλλη βδομαδα, αν μεινουν ολα (και ολοι) στη θεση τους

nclock-09-50_34184_lg.gif

the_mute.jpg

femal_woman_women_sign_postcard-p239538435382543172baanr_400.jpg

Αν και στην αρχή με προβλημάτισες με το It's Too Late, μετά τα χθεσινά, όντως μόνο γυναίκες θα μπορούσαν να μας επαναφέρουν και να μας λογικέψουν, οπότε καλώς πράττεις και παραθέτεις την μία Θεά μετά την άλλη… Ας παραδοθούμε σ'αυτές για τη σωτηρία μας...:slapface:

Edit: για μένα, μου αρκεί η Nico.

Last edited:
Αν και στην αρχή με προβλημάτισες με το It's Too Late, μετά τα χθεσινά, όντως μόνο γυναίκες θα μπορούσαν να μας επαναφέρουν και να μας λογικέψουν, οπότε καλώς πράττεις και παραθέτεις την μία Θεά μετά την άλλη… Ας παραδοθούμε σ'αυτές για τη σωτηρία μας...:slapface:

εν γένει βλέπω έπιασες αρκετά το νόημα....

Eξαιρετικος ο τσιφ με τις γυναικες...
Επειδη ενα εικοσαλεπτο το εχασα Dusty επαιξες ή οχι?
Ετσι απο περιεργεια ρωταω...

οχι Dusty σήμερα.
Αλλη μέρα παίχτηκε....

σήμερα μόνο....σειρές της...

Re: Απάντηση: The Lab FM - season 2.

H φολκ-ποπ των The Magnetic Fields μου αρέσει...

Edit: Όντως, Κώστα, It's All Over Now Baby Blue

Last edited:

Edit: για μένα, μου αρκεί η Nico.

τελικά, εκ των υστέρων, διαπιστώνω την επικράτηση του υποσυνείδητου στις επιλογές με σαφή δείγματα επίγνωσης καταστάσεων ή αυτοσαρκασμού (μιά και συνειδητά μόνο η μούγκα ήταν αρχική επιλογή).
πχ It's too late, Lather, What the world needs now, Think, A change will do you good, Janitor of Lunacy, I vow that it's goodbye, Bye bye baby (Peter Gunn), Down on me ή από την άλλη πλευρά nobody does it better, I want a lip, quiereme mucho, whatever Lola wants.....

Ιδίως το whatever Lola wants...μας ταιριάζει γάντι σαν λαός.
Και ειλικρινά ΔΕΝ τα διάλεξα για τα μηνύματα.
Προέκυψαν.
Ατιμο πράγμα.....

Είμαι πάρα πολύ περήφανος, και δυστυχώς είναι από τα λίγα πράγματα για τα οποία είμαι περήφανος, που o Labfm είναι ένας ζωντανός οργανισμός.Χθες μία μέρα μετά, την κατα την γνώμη μου πάντα, Εθνική μας κατάντια, ο σταθμός όχι απλά στάθηκε στο ύψος του, με δύο πάρα πολύ καλές εκπομπές, αλλά ήταν με τον τρόπο του απολύτως μέσα στην πραγματικότητα.!Καλή εκπομπή για μένα ποτέ δεν υπήρξε μία εκπομπή με 20 ωραία κομμάτια. Το ραδιόφωνο, πρωτίστως πρέπει να αντανακλά την πραγματικότητα, και την διάθεση του παραγωγού, που χθες δεν θα μπορούσε να είναι η καλύτερη, εκτός αν μιλάγαμε για ρομπότ.Στον Lab ούτε server παίζει, ούτε server είμαστε!

Σας ευχαριστώ και τους δύο που μου φτιάξατε την διάθεση με δύο πολύ καλές εκπομπές, και που παρά τις συνθήκες σκεφθήκατε πως κάποιοι ίσως χρειαζόντουσαν λίγη συντροφιά χθες.

Λύμπε το "στραβό παιδί", είναι πολύ γοητευτικό, έχει βλέπεις ωραίο χαμόγελο ......
Supersonic πολύ εκλεπτυσμένη η όλη οπτική, έσφαζε βέβαια με το γάντι.....

Χαίρομαι που είμαστε συνοδοιπόροι σε όλο αυτό
Ελπίζω να μην σας απογοητεύω........

Λύμπε το "στραβό παιδί", είναι πολύ γοητευτικό, έχει βλέπεις ωραίο χαμόγελο ......
.....

Χαίρομαι που είμαστε συνοδοιπόροι σε όλο αυτό
Ελπίζω να μην σας απογοητεύω........

Thanks awfully old chap!!! :ernaehrung004:

b0140jmj_640_360.jpg