The Lab FM - season 2.

Η πολύ έχουμε πιει σήμερα, ή ο Λύμπε μας έκανε μία από τις καλύτερες εκπομπές του σήμερα...

Τώρα που το σκέφτομαι πάλι...ε μην τρελαθούμε κιόλας, έχουμε κατά καιρούς πιει και πολύ περισσότερο..........

original-0.jpeg

The last Episode
The return of disco freaks​

Οι επαναστάτες βρίσκονται στο μυστικό πλανήτη folkastro όπου σχεδιάζουν το επόμενο χτύπημα στην γαλαξιακή αυτοκρατορία του σκότους. Καταφθάνουν αντιπρόσωποι από τον πλανήτη avantgardorious και rockarolla με στόχο την σύσταση ομάδας που θα επιχειρήσει την καταστροφή του σκοτεινού πλανήτη electroboogious. O Lord Baira εκπαιδεύεται για την αποστολή! Οι επαναστάτες κρατούν την ταυτότητα του μυστική!, γνωρίζοντας πως η προφητεία λέει καθαρά πως μόνο αυτός μπορεί να εξαλείψει την disco λαίλαπα από τον γαλαξία. Μία προφητεία που από ότι φαίνεται έχει παρερμηνευθεί!!! Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης του ο Lord έρχεται σε επαφή με τον μυστηριώδη Darth Froridi, o οποίος τον πείθει τελικά πως για να πολεμήσει το κακό θα πρέπει πρώτα να βουλιάξει μέσα του. Σύντομα ο Lord Baira μετατρέπεται στην απόλυτα φονική μηχανή. Δυστυχώς η ματαιοδοξία του και ο τεράστιος εγωισμός του τον οδηγούν στην κατασκευή ενός από τα πιο τρομακτικά όπλα που χρησιμοποίησε ποτέ η σκοτεινή πλευρά. Ένα τρίωρο electro/techno/afro/funk/disco remix

:flipout::flipout::flipout:

orange remix_troika
21:00 - 24:00
Τρίτη 26/6/2012​

original-0.jpeg

The last Episode
The return of disco freaks​

Οι επαναστάτες βρίσκονται στο μυστικό πλανήτη folkastro όπου σχεδιάζουν το επόμενο χτύπημα στην γαλαξιακή αυτοκρατορία του σκότους. Καταφθάνουν αντιπρόσωποι από τον πλανήτη avantgardorious και rockarolla με στόχο την σύσταση ομάδας που θα επιχειρήσει την καταστροφή του σκοτεινού πλανήτη electroboogious. O Lord Baira εκπαιδεύεται για την αποστολή! Οι επαναστάτες κρατούν την ταυτότητα του μυστική!, γνωρίζοντας πως η προφητεία λέει καθαρά πως μόνο αυτός μπορεί να εξαλείψει την disco λαίλαπα από τον γαλαξία. Μία προφητεία που από ότι φαίνεται έχει παρερμηνευθεί!!! Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης του ο Lord έρχεται σε επαφή με τον μυστηριώδη Darth Froridi, o οποίος τον πείθει τελικά πως για να πολεμήσει το κακό θα πρέπει πρώτα να βουλιάξει μέσα του. Σύντομα ο Lord Baira μετατρέπεται στην απόλυτα φονική μηχανή. Δυστυχώς η ματαιοδοξία του και ο τεράστιος εγωισμός του τον οδηγούν στην κατασκευή ενός από τα πιο τρομακτικά όπλα που χρησιμοποίησε ποτέ η σκοτεινή πλευρά. Ένα τρίωρο electro/techno/afro/funk/disco remix

orange remix_troika
21:00 - 24:00
Τρίτη 26/6/2012​

1ον: Δεν κατάλαβα γρυ!!! Μάλλον φταίει το ότι δεν έχω δει καθόλου Star Wars. Κανένα λέμε.....:flipout::flipout:

2ον: ΚΑΙ Λόρδος, ΚΑΙ καπετάνιος. ΚΑΙ doctor!!!!!! Σε παντρεύομαι. Αν μη τι άλλο, θα παίρνεις και τρεις (3) συντάξεις... :antlers:

3ον: Αν τυχόν απόψε έχει σύνοδο avantgardorious-rockarolla-electroboogious τι προβλέπει η Άση Μπήλιου;

4ον: Τι απέγινε μπρε εκείνο το αφιέρωμα στην Marie Sioux που ετοίμαζες;:ernaehrung004:

εδιτ: τρίωρο;;;; τρίωροοο; Great. Από τις 21.00 ή μέχρι τις 01.00;;;

Last edited:
Απαντήσεις
1.Απαράδεκτη ....Να δεις και τα έξι μέσα στο ΣΚ
2.Σαμαρούκο no συνταξούλα
3.δεν υπάρχει σύνοδος.....μάνο αντίθεση και πολλά "τετράγωνα"(τετράγωνο στην αστρολογία=πολλές δυσκολίες)
4.Κοιμήθηκα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.....

:flipout::flipout:

OK, I got it: you desperately need to kiss your former self goodbye.
But do you really need a 3-hour electro/techno/afro/funk/disco ritual in order to do that? :bigcry:

Pity, Pity Us

:ernaehrung004:

Είναι φαν! Το ακούς 9 με 9:15, 10:45 με 11:05 , 11:50 με δώδεκα...
ή όποτε θέλεις
ή καθόλου,
είναι συνοδευτικό!
είναι τελείως επίκαιρο!!!! Η μουσική ως συνοδευτικό.......
επίσης,
πάντα πίστευα πως η "τέχνη" δεν πρέπει να είναι δεσμευτική
...........

Τελείως όχι!!!!
Αυτό είναι για χαλαρό ποτάκι
Το άλλο που εννοώ εγώ είναι για χαλαρό κωνιάκι ......:flipout:

δεν ξέρω τι τσαμπουνάτε εσείς...
Εγώ, αυτόν εδώ, δεν θα τον άλλαζα με τίποτα στον κόσμο.
Κέντρο, κάτω.

the-kinks.jpg

did my best to look like him for years.
fat chance... -bye-

Πάντως εγώ προσωπικά προτιμώ τις σαγηνευτικές, μελαψές, εξωτικές με εκπέμποντα ερωτισμό, σόουλ αναφορές από τις αστρικοδιαστημικές μιλιταριστικές ντίσκο ριπές. Άλλωστε οι διαστημικές περιπέτειες ποτέ δεν ήταν το φόρτε μου. Σίγουρα τα δύο πρώτα Star Wars πρόσφεραν στο είδος και στο σινεμά, τα υπόλοιπα όμως... μόνο για φαν.
:ernaehrung004:

Κώστα
Dirty old river, must you keep rolling
Flowing into the night
People so busy, makes me feel dizzy
Taxi light shines so bright
But I don't need no friends
As long as I gaze on waterloo sunset
I am in paradise
...
-bye-

A είσαι με την "καλή πλευρά" εσύ:flipout:

"Wrong again...Bud...can't you tell time?" (Kill Bill III)
Σε συγχωρώ ωστόσο: τόσο πολύ aimless noodling με τους γυφταραίους...που να σου μείνει χρόνος να μάθεις να λές σωστά την ώρα;
Πρέπει να το κοιτάξεις όμως...
είναι σαν να προτιμάς τους Weather Report από τον Miles.
Χριστέ μου! είναι σαν να προτιμάς τον Jaco Pastorious από τον John Entwistle!

"Wrong again...Bud...can't you tell time?" (Kill Bill III)
Σε συγχωρώ ωστόσο: τόσο πολύ aimless noodling με τους γυφταραίους...που να σου μείνει χρόνος να μάθεις να λές σωστά την ώρα;
Πρέπει να το κοιτάξεις όμως...
είναι σαν να προτιμάς τους Weather Report από τον Miles.
Χριστέ μου! είναι σαν να προτιμάς τον Jaco Pastorious από τον John Entwistle!

Αυτός ο Jaco δεν μου φαίνεται πολύ καλής "πάστας" άνθρωπος
Η μόνη περίπτωση να προτιμούσα τους Weather περισσότερο από τον Miles, ήταν να μην είχα ακούσει ποτέ τίποτα από Miles ..
Από την άλλη αν είχα ακούσει τα πάντα από Weather, μόνο και μόνο ένα κομμάτι τους που το χρησιμοποίησαν ως sample οι Portishead θα ήταν απλά ικανό για να μου αρέσουν οι Portishead
Πιό απλά δεν μπορώ να το πω: Δεν μου αρέσουν οι Weather.....

Και τώρα σε αφήνω γιατί πρέπει να ζήσω τον έρωτα μου...είμαι τρελά ερωτοχτυπημένος

Princess+Vader.jpg

πρέπει να ζήσω τον έρωτα μου...είμαι τρελά ερωτοχτυπημένος

Princess+Vader.jpg

είσαι distorted εσύ μικρέ.
μου αρέσεις! :2thumb22sup:
ντυμένη και με τη μουτσούνα φυσικά!
οτιδήποτε άλλο θα ήταν σκέτη ξενέρα...:ernaehrung004: